Buna seara tuturor indiferent de parere ar avea am si eu o parere si citeva intrebari (cred ca nu prea buna pentru unii) dar e o opinie care ar trebui luata in considerare pt binele Stelei nu a unora
1.Citzi dintre voi a facut arest ? de ce intreb asta ! pt ca nu si-ar dorii nimeni sa simta pe pilea lui ce-nseamna sau cum te simtzi acolo (aviz nestiurorilor)
2.Omu asta care e acum la greu de ce trebuie tratat in halul asta mai ales ca este acolo?
3.Nu uitatzi ca in ultimii 5 ani am fost acolo unde nimeni nu visa !!!! si unde suntem acum? ne uitam la JAVRE cum defileaza la olteni cum zburda la CIORI cum si fara bani joaca si noi ce facem? ne huiduim jucatorii ne huiduim conducerea ne huiduim stadionul pe care ne mai bucuram din cind in cind mai dam si noi un gol si nici atunci nu mai stim cum sa ne bucuram suntem de tot risul
4.Unii si cind spun UNII ma refer chiar la UNII nu-l mai vor pe Becali e opinia lor nimic de zis traim intr-o tara libera (zic eu) dar sa vedem consecintzele care se pot intimpla sau chiar se-ntimpla in momentul de fatza oameni buni
a)suntem pe locul care suntem (mi-e si rusine sa ma uit la clasament)
b)in vara n-o sa fim nici macar in Intertoto ca s-a desfiintzat
c)rid toate ciorile si javrele de noi
d)Gigi nu mai cumpara jucatori
e)jucatorii sunt cu moralul la pamint
f)o sa lase clubul de izbeliste poate la cum se joaca sa nu ne batem la RETROGADARE
5.Voi nu v-ati pus intrebarea : Daca Gigi nu mai sponzorizeaza clubul si nici nu-l vinde ce urmeaza? LICENTZA RETRASA SI POATE CHIAR DESFIINTZAREA oameni buni nu te pune cu DRAQ cind e cazut ca inplicit ne facem noi rau si clubului la care tzinem ne-am nascut cu el si vom murii cu el in suflet dar oare daca o tzinem asa vretzi sa murim de tineri
In incheere as dorii sa atrag atentzia ca nu-i de joaca cu ce urmesza sa se-ntimple in viitorul apropiat dar sa dea bunul Dumnezeu sa fie de bine pt Steaua si pt NOI ca , daca nu o sa fie jale nu untatzi asta ...................................
1. Ii doresc zeci de ani de puscarie celui care-i plangi de mila.
2. Pentru ca si-a batut joc de Steaua, pentru ca am pierdut datorita lui respectul Europei si al majoritatii echipelor de desculti din Liga 1.
3. Datorita cui am ajuns aici? Cine a tinut banii in buzunarul de la spate si in cel din stanga cand a luat cel putin 6 milioane de Euro pe Radoi si alte zeci de milioane in ultimii 3 ani din CL?
Cine a jignit si a distrus orgoliul si pasiunea pentru fotbal a atator jucatori trecatori prin Ghencea?
Cine si-a batut joc de Hagi, Boloni, etc?
4. Pai de aia ripostam.
a) Nu avem cu cine datorita lui;
b) Nu avem cum datorita lui;
c) Rad datorita lui;
d) Si ce sa facem, sa-i dam noi bani?
e) El e principalul vinovat, singurul de fapt;
f) Dar sa il lase mai repede ca ne-am saturat de el.
5. Sunt multi altii cu bani dispusi sa faca asta. Steaua reprezinta inca multe in Romania, asocierea cu Steaua nu are cum sa te dezavantajeze.
In incheiere as vrea sa iti urez mult noroc sa ai bani de seminte, goarne, de imprimerie pentru mesaje de compasiune si un calduros La **** CETATENE!!!!