Nu a trecut foarte mult mult timp de la meciul cu Bistrita. Nici macar o zi. Insa reactiile postate pe forum (uri) ma uimesc de-a dreptul.
Scuze care mai de care mai halucinante, acuze indreptate impotriva "derbedeilor" de la Sud, corul bocitoarelor are isi face aparitia de fiecare data cand Becali este criticat, intr-un cuvant - incredibil.
Nu stiu cat de mult tin unii sau altii la acest club si nici nu am de gand sa speculez pe aceasta tema. Doar ca e cel putin ciudata afirmatia omniprezenta in discursul celor care contesta atitudinea Peluzei Sud, sa-l lasam pe becali, nu trebuie sa lovim intr-un om cazut, mai bine sa sustinem echipa. Mi se pare ciudata, date fiind antecedentele latifundiarului. Isi mai aminteste cineva cum un Hagi, dat afara de la Steaua, era umilit zilnic la TV de obiectul adulatiei locuitorilor din Stefanesti? Isi aminteste cineva cum jucatorii care faceau un meci mai slab erau distrusi de acelasi personaj? Unde erati atunci domnilor, de ce nu ati luat atitudine si in acele cazuri? Sau cumva becali are dezlegare si poate lovi in oricine?
Marturisesc ca nu stiu care este motivul acestei solidarizari cu un om infect. Poate fi campania de presa dusa in aceste zile pentru spalarea imaginii lui becali. Pot fi banii cu care unii sunt "convinsi" sa-l sustina. Pot fi nenumarate motive. Dar oare nu piertem (ti) din vedere ceea ce conteaza?
Am sa postez o glumita primita acum cateva zile pe mail:
Sherlock Holmes and Dr. Watson go on a camping trip. After a good dinner and a bottle of wine, they retire for the night, and go to sleep.
Some hours later, Holmes wakes up and nudges his faithful friend. "Watson, look up at the sky and tell me what you see."
"I see millions and millions of stars, Holmes", replies Watson.
"And what do you deduce from that?"
Watson ponders for a minute. "Well,
Astronomically, it tells me that there are millions of galaxies and potentially billions of planets.
Astrologically, I observe that Saturn is in Leo.
Horologically, I deduce that the time is approximately a quarter past three.
Meteorologically, I suspect that we will have a beautiful day tomorrow.
Theologically, I can see that God is all powerful, and that we are a small and insignificant part of the universe.
But what does it tell you, Holmes?"
Holmes is silent for a moment.
"Watson, you idiot!" he says. "Someone has stolen our tent!"
Marius