FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Soros: "am O Crizã Excelentã"

Calu Balan31.03.2009 09:23

George Soros, administrator al unui fond de investiții, care a prezis criza financiarã de douã ori înaintea producerii ei, este, de asemenea, și unul dintre puținii care s-au pregãtit pentru colapsul economic. "Am o crizã excelentã", a declarat Soros, mulțumit de faptul cã se aflã printre cei care beneficiazã de avantaje de pe urma ei. Din punctul sãu de vedere, prin predicție se poate înțelege cã fondul de investiții Quantum, pe care îl patroneazã, poate funcționa în condiții optime în pofida furtunii economice.În același timp, omul de afaceri care a reușit sã învingã Banca Angliei aratã cu degetul spre cei care nu au vrut sã-i asculte sfaturile. În 2007, Soros s-a pensionat tocmai pentru a se dedica în exclusivitate fondului sãu de investiții, astfel cã, în foarte scurt timp și-a sporit averea cu 2,9 miliarde de dolari. Criza financiarã a continuat sã se agraveze și sã-și facã simțite efectele în întreaga lume, dar bogatul Soros, de 78 de ani, a reușit sã mai acumuleze, anul trecut, 1,1 miliarde de dolari.

"Aceastã crizã mondialã este capodopera vieții mele", a declarat Soros pentru cotidianul The Australian.

Afirmația sa este susținutã și de poziția fruntașã pe care o ocupã între cei 25 de adminitratori de fonduri de investiții de pe Wall Street, care au sfidat criza și au reușit sã strângã, în 2008, 11,6 miliarde de dolari.

:steag_cruce_invers:sursa :steag_cruce_invers:

Marius31.03.2009 10:14

asa... si?