Stingeti lumina , calculatorul , televizorul de la 20:30? Eu da. Am observat (sau poate ca nu am fost atent) ca nu s'a vorbit despre Earth Hour pe forum , un gest frumos pentru copii si nepotii nostri.
Stingeti lumina , calculatorul , televizorul de la 20:30? Eu da. Am observat (sau poate ca nu am fost atent) ca nu s'a vorbit despre Earth Hour pe forum , un gest frumos pentru copii si nepotii nostri.
Ce-mi pasa mie de-ncalzirea globala, ora planetei si tampeniile astea?! Sunt roman, ma doare-n p***.
Si meciu?
In niciun caz..., a picat cam prost ziua asta..nu?
LE:Cam asa e Ronnie
Exista baruri unde se da meciul , mergem sa facem consumatie la patroni pe timp de criza ![]()
Initiativa e laudabila dar, din pacate, ziua si ora au picat prost. Televizorul in nici un caz nu-l inchid in seara asta; in oricare alta seara ma duceam la baut si inchideam tot ![]()
Ba, sa inchida aia care au cate 7 candelabre in casa si lifturi interioare,etc...Eu am becuri economice asa ca...MA UIT LA MECI poate asa vad ultimul meci a lu pitzi
@MoWeed: Eu merg la baut , da' nu prea inchid calculatorul , acum insa da , tocmai pentru aceasta initiativa , cum ai zis si tu , laudabila
@STARforce: poate il inchizi de nervi ![]()
Eu inchid absolut tot in afara de TV.Ca nu ma prea lasa inima.
Dar cred ca facem mult fata de unii concetateni ai nostri pe care ii doare la stoaca...
Am inchis tot , am plecat de acasa si am vazut cum pierdem ca prostii un meci care trebuia sa fie al nostru...suntem romani
Am inchis tot , am plecat de acasa si am vazut cum pierdem ca prostii un meci care trebuia sa fie al nostru...suntem romani
Ai luat o mica teapa!
Initial am vrut sa fac la fel,dar nu m-a lasat sufletul.Am zis ca trebuie sa urmaresc si eu meciul nationalei.
In concluzie:AM luat teapa!!!
Ai luat o mica teapa!Initial am vrut sa fac la fel,dar nu m-a lasat sufletul.Am zis ca trebuie sa urmaresc si eu meciul nationalei.
In concluzie:AM luat teapa!!!
Doar suntem tata in care teapa e la rang de nobilime , inca nu a murit Vlad Tepes , sau inca bantuie printre noi , si tepele lui inca sunt practicate
pfua... ce complicat a fost la mine. Am oprit tot: 2 calculatoare, 2 sisteme 2.1, 2 monitoare, becuri, frigider tot. Am lasat doar TV-ul sa ma uit la meci si a picat Astralul 15 min. repede, da drumu la un calculator, cauta unde sa-l vezi pe net si cand echipele cantau imnul si-a revenit TV-ul. SI am stins din nou calculatorul...
Pfff...
Mai bine stingeam lumina... ca si asa la meci ce sa vad...
pe Piturca nepasator pe banca? ![]()
Nu m-am uitat la meci pentru ca nu ma reprezinata nationala asta formata din asa zisi jucatori care nu stiu nici imnul national mi-e scarba de ei de toti.
P.S A stins Piturca lumina,la mondialele astea eu tin cu Italia ![]()
Ne-au stins-o sarbii...
Am zis ca unii il sting de nervi ![]()
mai bine stingeam lumina ca n-am avut ce vedea
come on England!
asa si ce a-ti rezolvat daca s-a stins lumina ? am aratat ca ne pasa si mai ales pentru o ora nivelul de poluare a scazut....de vis...nici nu conteaza ca la ora aia rafinariile sau marile fabrici lucrau la intensitate maxima eliberand nori de fum ...faptul ca am stins noi lumina va face lumea mai buna.... ![]()
Recoba, nu ca am stins lumina atunci, ci ideea de economisire.
Ce ar fi fost daca de la 8:30-9:30 nu ar fi iesit nimeni cu masina in bucucresti? respiram un alt aer pentru un timp...
eu unul nu am stins lumina recunosc...
da decat sa ma uit la un asemenea meci mai bine o stingeam:))
Ne-au stins-o sarbii...
ne-am stins-o singuri ![]()