FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua inaugureaza FCSB Stadium & Museum Tour

«12»
kaymack25.03.2009 12:14

ce sa ma c*c...

KERATOCONUS25.03.2009 12:25

Abia astept sa vad poze si filmulete cu diferiti indivizi in loja ciobanului...mai ales pe scaunul acestuia. :(

Alex88pl25.03.2009 13:21

raman la parerea mea si completez:daca nu era ciobanu` in foame de bani nu deschidea nimic!

bijoux_bz25.03.2009 13:39
Abia astept sa vad poze si filmulete cu diferiti indivizi in loja ciobanului...mai ales pe scaunul acestuia. :(

M-as duce sa-i las o amintire ..... :))

ady_ultras25.03.2009 16:32

singuru lucru bun care il face Argaseala e strategia de marketing, in rest e un zero !!

Melku25.03.2009 16:35

Propun sa nu va duceti in semn de protest (si ca sa nu prind aglomeratie) :naughty:

phyton25.03.2009 17:38
o mare si imensa m... pentru Argaseala si pentru ideile lui tampite de marketing

marketingul nu are ce cauta in fotbal pentru ca fotbalul este un sport si a existat de-alungul timpului (un fotbal frumos cu jucatori cu adevarat legendari ) si fara aceasta idee aberanta

Marketing-ul in sport reprezinta printre altele un mijloc de promovare a valorilor, imaginii, istoriei unui club, mai ales daca acesta e un club de fotbal. Eu, ca suporter al Stelei, as fi interesat sa cumpar o carte cu istoria Stelei, sa achizitionez produse cu emblema clubului, sa vizitez muzeul, stadionul etc. Am multe fulare acasa si o sa imi mai cumpar cand voi avea ocazia, iar acest lucru tot cu ajutorul marketing-ului se realizeaza. Din alta perspectiva, marketingul promoveaza si imaginea unul club, chiar daca in momentul de fata nu exista rezultate . Oricum ultimele actiuni pe plan de marketing sunt unice in tara. Si oricum, marketingul face parte din economia de piata iar fotbalul este circumscris acestei economii de piata. Ideea e sa scoti profit (vezi ideea de autofinantare la marile cluburi - unde patronii nici nu mai baga f multi bani pentru ca din marketing, vanzari de bilete, drepturi TV rezulta niste profituri f mari, dar asta e alta mancare de peste). Intrati pe siteul lui fcbayern si o sa vedeti marketing din plin acolo. Cat despre pretul biletelor, nu cred ca este mare. Un bilet la film costa 15-20 lei, la teatru 30 lei. Deci nu e deloc mult, mail ales ca te duci o data la cativa ani sa zicem sau o data in viata. In fine, ideea turului stadionului si muzeului este o idee foarte buna, chiar daca se realizeaza in cea mai proasta perioada din istoria echipei noastre. Forza Steaua! Sa speram ca vor veni si vremuri mai bune.

enjoy25.03.2009 19:32

asa cum foarte bine spuneau cativa stelisti, e o idee europeana si e buna, cel putin la asta suntem momentan pe primul loc si cred ca este de apreciat. relatia cu asa zisul patron nu trebuie sa ne priveze de retrairea unor amintiri, oricum in zilele noastre sunt rare momentele superbe adevarate iar retrairea celor din trecut poate fi o compensatie! pe de alta parte e nevoie ca Steaua sa-si atraga suporteri in continuare, e nevoie ca si generatiile in botosei sa creasca in acest spirit. era bezmeticului va disparea vrand-nevrand insa spiritul Stelei va dainui peste zeci si poate sute de ani. asadar, se cuvine sa nu murdarim acest spirit si noi ci sa-l transmitem mai departe! :steag_sah_mic:

Grenada25.03.2009 20:04
Gresesti foarte mult...din pacate! O strategie corecta si eficienta de marketing poate aduce bani foarte frumosi in visteria unui club. Argatu' nu are de a face cu aceasta initiativa decat cu semnatura si stampila societatii, pentru asemnea proiecte sunt angajati profesionisti,nu foste "glorii" baltiste.

Corect dar nu in momentul acesta foarte urat...totusi puteau sa astepte pana la terminarea campionatului si sperand ca prindeau loc in CL sa faca si acest pas ar fi fost mult mai frumos ,...decat in momentul de fata...totusi cand aud pe la TV gen: Steaua a facut dupa moda ac Milan sau barca sau Real Madrid imi vine sa arunc televizoru in wc....presa asta am ajuns sa cred ca`l influenteaza si pe -infectia de Becali-.

danimarcu25.03.2009 20:19
O strategie corecta si eficienta de marketing poate aduce bani foarte frumosi in visteria unui club.

Asta in cazul in care normalitatea domneste la clubul respectiv...

In cazul nostru,visteria clubului se poate citi "buzunarele lui Jiji".Face nemernicul bani pe istoria Stelei pe care o pangareste in fiecare zi...Se pisa si se kaka de 10 ori pe zi pe noi si pe tot ce inseamna Steaua,apoi merge la casierie sa vada cat a mai intrat azi in "visterie"!...

In alta situatie initiativa era de laudat.Dar cu acest gibon in fruntea Stelei,nu pot sa apreciez nimic din ce se intampla acolo...

1uLy4Nn25.03.2009 21:19

nu scrie sau nu am vazut eu..pana cand este?

Grenada25.03.2009 22:39
nu scrie sau nu am vazut eu..pana cand este?

Presupun ca pana ce Steaua va da faliment:)

maye25.03.2009 23:40

O initiativa buna si o realizare pe masura.Pacat ca banii din bilete merg in buzunarul gibonului!

Lari26.03.2009 14:58

FC Steaua a inaugurat, joi, proiectul "FCSB Stadium & Museum Tour", un program de vizitare a stadionului și al muzeului aflat la tribuna oficialã, deschiderea oficialã pentru public urmând sã aibã loc vineri, de la ora 10.00.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argãsealã, a fost ghidul reprezentanților presei în primul tur al stadionului și al muzeului.

Este un proiect de promovare a imaginii clubului care oferã suporterilor posibilitatea de a vizita arena din Ghencea. Ne-am prezentat și la târgul de turism, așteptãm rãspunsuri din partea agențiilor pentru oferta noastrã. Chiar vrem sã obținem bani serioși din treaba asta. Este o obligație a noastrã, ca manageri, sã urmãrim obținerea de venituri, nu știu dacã și de profituri, a spus Argãsealã.

Oficialul stelist a adãugat cã se intenționeazã permiterea accesului publicului la antrenamentele formației, dupã modelul marilor grupãri europene.

La conferința de presã care a prilejuit lansarea proiectului au mai fost prezenți jucãtorii Dayro Moreno, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara și Mihai Onicaș, precum și vicepreședintele Iulian Ghiorghișor și directorul de marketing Bobby Durbac.

Turul stadionului și al muzeului cuprinde 16 puncte: autocarul echipei, terenurile de antrenament, sala de forțã, sala pentru conferințe de presã, cãile de acces cu turnicheți, coronament stadion, intrare tunel, zona de "flash interview", vestiarul oaspeților, teren (acces pe dalele exterioare), banca de rezerve, masa presei, lojele, fotoliile, muzeul și magazinul oficial.

Oficialii steliști au menționat cã este permis accesul vizitatorilor cu camere video și foto pe tot parcursul turului, iar vizita se va încheia la magazinul oficial unde suporterii vor primi un suvenir. În proporție de 90 la sutã toate obiectivele pot fi vizitate, dar, în funcțe de programul echipei, existã posibilitatea ca unul sau douã dintre cele 16 obiective sã nu poatã fi vizitat.

Turul stadionului și al muzeului nu va fi disponibil în zilele în care echipa Steaua sau echipa naționalã a României disputã meciuri pe stadionul "Steaua".

Mediafax

piturca200226.03.2009 15:01
FC Steaua a inaugurat, joi, proiectul "FCSB Stadium & Museum Tour", un program de vizitare a stadionului și al muzeului aflat la tribuna oficialã, deschiderea oficialã pentru public urmând sã aibã loc vineri, de la ora 10.00.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argãsealã, a fost ghidul reprezentanților presei în primul tur al stadionului și al muzeului.

Este un proiect de promovare a imaginii clubului care oferã suporterilor posibilitatea de a vizita arena din Ghencea. Ne-am prezentat și la târgul de turism, așteptãm rãspunsuri din partea agențiilor pentru oferta noastrã. Chiar vrem sã obținem bani serioși din treaba asta. Este o obligație a noastrã, ca manageri, sã urmãrim obținerea de venituri, nu știu dacã și de profituri, a spus Argãsealã.

Oficialul stelist a adãugat cã se intenționeazã permiterea accesului publicului la antrenamentele formației, dupã modelul marilor grupãri europene.

La conferința de presã care a prilejuit lansarea proiectului au mai fost prezenți jucãtorii Dayro Moreno, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara și Mihai Onicaș, precum și vicepreședintele Iulian Ghiorghișor și directorul de marketing Bobby Durbac.

Turul stadionului și al muzeului cuprinde 16 puncte: autocarul echipei, terenurile de antrenament, sala de forțã, sala pentru conferințe de presã, cãile de acces cu turnicheți, coronament stadion, intrare tunel, zona de "flash interview", vestiarul oaspeților, teren (acces pe dalele exterioare), banca de rezerve, masa presei, lojele, fotoliile, muzeul și magazinul oficial.

Oficialii steliști au menționat cã este permis accesul vizitatorilor cu camere video și foto pe tot parcursul turului, iar vizita se va încheia la magazinul oficial unde suporterii vor primi un suvenir. În proporție de 90 la sutã toate obiectivele pot fi vizitate, dar, în funcțe de programul echipei, existã posibilitatea ca unul sau douã dintre cele 16 obiective sã nu poatã fi vizitat.

Turul stadionului și al muzeului nu va fi disponibil în zilele în care echipa Steaua sau echipa naționalã a României disputã meciuri pe stadionul "Steaua".

Mediafax

Becali si Argaseala plecati din Ghencea

«12»