FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus: "Daca vom juca bine, protestele vor inceta" (SPT FM)!

fcsteaua.ro23.03.2009 22:48

Antrenorul Stelei, Marius Lãcãtuș, a declarat la postul de radio Sport Total FM cã, în cazul în care elevii sãi vor reuși sã înregistreze mai multe rezultate bune, suporterii vor înceta protestele la adresa patronului Gigi Becali și a președintelui Valeriu Argãsealã.

Scandãrile împotriva conducerii s-au mai rãrit și sunt sigur cã daca o vom ține tot așa prin joc și vom avea rezultate, suporterii vor înceta cu aceste scandãri, a spus Marius Lãcãtuș.

Totuși, tehnicianul a apreciat cã este convins de faptul cã, dacã Steaua va evolua slab sau dacã nu va acumula cât mai multe puncte, el este acela care va fi socotit drept principalul vinovat.

ªansele noastre sunt cel puțin teoretice și ne vom bate pânã la final. Nu știm sã profitãm de rezultatele adversarelor cu care ne luptãm acolo sus. Sunt mai multe lucruri care mã nemulțumesc dar voi discuta cu jucãtorii personal. Am vorbit și cu Gigi, este mulțumit de ce arãtãm dar este nemulțumit de rezultate și este normal. L-a deranjat și evoluția lui Zapata dar s-a mai calmat. Depinde de caracterul jucãtorului dacã pune la suflet ce spune patronul, dar din ce vãd eu nu sunt jucãtori care sã aibã aceastã problemã. Eu nu-mi voi critica jucãtorii niciodatã, indiferent de greșelile pe care le fac și nu voi cãuta niciodatã un țap ispãșitor. Jucãtorii sunt cei care au nevoie de suporteri, eu mai puțin. ªtiu cã aceste rezultate negative se vor sparge în capul meu și îmi asum aceastã responsabilitate. În momentul când voi considera cã rezervele meritã sã intre titulari, o voi face. Nu-mi tai singur craca, a spus antrenorul din Ghencea.

Nu în ultimul rând, Marius Lãcãtuș s-a declarat dezamãgit de faptul cã elevii sãi sunt incapabili sã speculeze greșelile adversarilor, așa cum și echipele pe care roș-albaștrii le-au înfruntat au izbutit sã profite de desincronizãrile din jocul vicecampioanei.

Nu contest cã nu a fost și meritul echipei argeșene în aceastã remizã. Mã deranjeazã cã pierdem puncte aiurea. Suntem angrenați în acestã luptã într-o cupã europeanã, și nu ne permitem aceste remize. Despre joc nu am ce sã le reproșez jucãtorilor mei. Regret cã am luat doar un punct dupã meciul pe care l-am prestat. La penalty aveam trei opțiuni, însã l-am vãzut pe Ogãraru cã este foarte hotãrât și am decis sã nu-l mai întorc ca sã-l pun pe Stancu. Lejeritatea cu care tratãm anumite faze fixe ne costã enorm. Cred cã pânã la urmã în jocul echipei mele s-a vãzut o creștere. Avem o problemã de atitudine și în fotbal plãtești pentru aceastã lipsã. Din pãcate trebuie sã alergãm mereu dupã adversar fiindcã suntem conduși în fiecare meci. Foarte rar ajungem sã marcãm pe greșelile adversarilor, a încheiat Lãcãtuș.

makaan23.03.2009 22:59

spui tu?...

kaymack24.03.2009 05:59

Laca ai sa vezi (defapt ciobanul o sa vada) cat de mult s-au rarit protestele! AFARA DIN Ghencea!

Tupac Amaru24.03.2009 06:16

pai n-ai zis tu ca deja jucam bine? si atunci de ce nu inceteaza protestele?

MoWeed24.03.2009 06:57

Se pare ca Lacatus inca nu a inteles motivul protestului. Trist....

senzor0024.03.2009 07:29

Oare cat de orb si indoctrinat sa fi??Sa nu-ti dai seama de ce protesteaza fanii..asta ori e prost ,ori se face.

Din pacate,legenda Lacatus isi sapa singur groapa prin aceste afirmatii.

Joint24.03.2009 07:34

Am impresia ca domnul Lacatus a luat-o pe urmele sefului sau suprem, a stapanului sau. Se pare ca traieste intr-o lume a basmului si ca refuza sa isi dea seama de ceea ce se intampla cu adevarat. Sau poate nu este capabil sa inteleaga mai mult decat ceea ce declara.

Laca, tu si cu stapanul tau va bateti joc de echipa asta. Ai bun simt si PLEACA ! Si ia-ti si "tatucul".

zloty24.03.2009 07:40

pacat ca ai devenit un sclav ,mare pacat

greenyes24.03.2009 07:55

Offff.....deja am scris de cateva ori ca singura explicatie a comportamentului lui Lacatus e ca nu a inteles nimic din periaoda petrecuta in Ghencea ca jucator iar prin aceasta declaratie cumulata cu tot ce face el in ultimul timp nu face decat sa confirme incercarea mea de a mi explica cum un jucator ajuns simbol in ochii suflarii stelsite poate pune umarul la distrugerea echipei la care s a consacrat ca fotbalist.

Pacat!

S.S.Lazio24.03.2009 08:43

..si daca jucati bine tot il injur pe infectu' ala ...astia nu inteleg ca nu pe ei ii injuram,ci pe patronul lor , da,ala care le umfla buzunarele ..si care incearca si prin jucatori sa ne .."linisteasca" ....sa o ia in mana,Becali !

Protasov24.03.2009 08:44

Eu nu stiu la ce se gandeste Lacatus. Echipa asta este submediocra asa cum este ea alcatuita ( tinind cont de toate circumstantele, desigur ). Ce s-ar putea intampla? Crede cineva, cu atat mai mult Lacatus ca daca echipa asta s-ar ridica la un nivel macar mediocru suporterii au sa uite seria de insulte si violente? Mi se pare ca Lacatus pierde orice fel de contact cu realitatea.

sile-jardel24.03.2009 08:46

cred ca ar mai fi necesar inca un banner si pentru sclavul asta.daca la primul l-a riciit ceva,acum sa inteleaga ce vrem cu adevarat.nu ar mai trebui incurajat asa frenetic,ca pe el il cam doare in spate de noi.el sa-si ia banii,care nu sunt putini,si s-a dat cu ciobanu.nu stiu voi cei de la peluze ce aveti de gind cu aceasta marioneta dar sa stiti ca la trib.0 se aud huiduieli si injuraturi la greu pt el.am inceput de la meciul trecut de acasa si vom continua.dar atita timp cit e chemat la peluza....

S.S.Lazio24.03.2009 08:48

rectific , ar merita si jucatorii injurati..la felul in care joaca .... acum,din ce vad eu,jucatorii se milogesc,practic,de noi ..ca sa tacem din gura ca-l deranjam pe "mai marele" ..dar au uitat pe atunci cand cantam pana ne ieseau venele , la sfarsitul meciului ne alegeam cu fuga lor spre vestiare ..

Joint24.03.2009 08:58

Lacatus, ar fi minunat daca in loc sa fabulezi si sa-ti dai cu parerea (total aiurea) despre nemultumirile suporterilor, ne-ai lamuri si pe noi, suporteri ai Stelei, ce ai cu Ochirosii, Andrei Ionescu, Pedriel ? Ce se intampla cu ei ? De ce nu le dai nici o sansa ? nu pun umarul la antrenamente ? Nu fac faza defensiva ? Nu s-au acomodat la fusul orar ? Spune-ne ceva, pentru ca in pauza de iarna ne-ai facut capul prastie cu ei si cu sansele pe care le vei da tinerilor. Lasa aprecierile despre suporteri si vezi de datoriiile tale de antrenor. Daca stii ce-i aia.

sile-jardel24.03.2009 09:06

chiar nu inteleg de ce lui pedriel nu i se da chiar nici o sansa?e chiar asa de slab?sau antrenorul prea fricos?la fel a procedat si cu abel moreno,care chiar nu era un jucator slab.

Lari24.03.2009 09:07

Pedriel se afla inca in procesul de revenire dintr-o accidentare.

Calm, baieti, calm!

Nici eu nu inteleg cum s-a accidentat daca nu a ajucat prea mult, dar...

Catalyn0724.03.2009 09:27
Pedriel se afla inca in procesul de revenire dintr-o accidentare.

si Ochirosii ? sau Ionescu care era vazut noul conducator de joc ? sau "perlele" Litu si Tudose ? Meritau si eu o sansa ca mai rau de atat nu are cum sa joace echipa

Azazello24.03.2009 09:46
cred ca ar mai fi necesar inca un banner si pentru sclavul asta.daca la primul l-a riciit ceva,acum sa inteleaga ce vrem cu adevarat.nu ar mai trebui incurajat asa frenetic,ca pe el il cam doare in spate de noi.el sa-si ia banii,care nu sunt putini,si s-a dat cu ciobanu.nu stiu voi cei de la peluze ce aveti de gind cu aceasta marioneta dar sa stiti ca la trib.0 se aud huiduieli si injuraturi la greu pt el.am inceput de la meciul trecut de acasa si vom continua.dar atita timp cit e chemat la peluza....

Prietene, tie chiar nu tie rusine sa-l faci sclav pe Lacatus ? Voi chiar nu mai aveti nici o urma de bun simt?

Lasati-l in pace pe Lacatus. Continuati-va razbouil orgoliilor cu cel cu care semanati atat de mult, dar nu va atingeti de Lacatus.

KERATOCONUS24.03.2009 11:41

Lacatus:"Daca vom juca bine, protestele vor inceta!"

Daca dupa atatea intalniri cu liderii peluzelor, Lacatus nu a inteles ca nu mai exita nicio cale de impacare intre suporteri si creditor, inseamna ca...il respect prea mult si nu vreau sa-l jignesc.

g_funk2824.03.2009 12:35

Lacatus nu mai e nici macar umbra omului care a fost ...merita cu prisosinta sa ne atingem de el ;)

Miaus24.03.2009 12:45

" La penalty aveam trei opțiuni, însã l-am vãzut pe Ogãraru cã este foarte hotãrât și am decis sã nu-l mai întorc ca sã-l pun pe Stancu."

Pana si la Football Manager te invata sa stabilesti executantii fazelor fixe de dinainte, dar se pare ca nu si la Steaua.

Trist.

korps24.03.2009 14:42

offff...tu chiar nu intelegi,nu?

banii sa fie de vina Laca?

dorinta de a reusi te impinge sa calci peste sentimentele noastre?

sa fie oare adevarat ce sa vorbeste acolo "sus"...oare chiar tu sa cazi,lovit de ciuma oierului,in penibil atat de mult...

mie mila de tine...de privirea ta blajina din timpul meciurilor..de raspunsurile tale calculate si redactate de altcineva decat de propria constiinta ros-albastra...mie mila si de mine..si eu sufar...dar am inteles ceva ce tu ori nu vrei,ori nu poti ori ai inteles dar tie frica sa recunosti....

pacat de tine...de prietenii tai...stii tu , colegii cu care ai ridicat deasupra capului cel mai important trofeu din viata oricarui fotbalist...pacat de performantele tale....pacat ca nu intelegi ca ceea ce faci tu acum sterge ce ai facut cand ai fost jucator...o sa imbatranesti...varsta trece peste noi toti...si tu si el si noi vom trece repede prin viata...diferenta e ca o parte din "noi"va fi mereu acolo...urmasii nostri vor tine steagul sus...

nu te indentifica cu el...nu fi o stea apusa...nu fi un simplu trecator...pentru ca nimic nu doare mai mult Laca decat indiferenta oamenilor...lucru pe care e posibil sa il aflii si tu in cel mai apropiat viitor posibil...

Steaua suntem noi....1947

Azzido24.03.2009 18:01

Laca, dar noi cand mai jucam fotbal ?

senzor0025.03.2009 08:00
Laca, dar noi cand mai jucam fotbal ?

Crezi ca el stie?

grizzly25.03.2009 13:05

pai a zis "daca" vom juca fotbal. nu cand.