Antrenorul Stelei, Marius Lãcãtuș, a declarat la postul de radio Sport Total FM cã, în cazul în care elevii sãi vor reuși sã înregistreze mai multe rezultate bune, suporterii vor înceta protestele la adresa patronului Gigi Becali și a președintelui Valeriu Argãsealã.
Scandãrile împotriva conducerii s-au mai rãrit și sunt sigur cã daca o vom ține tot așa prin joc și vom avea rezultate, suporterii vor înceta cu aceste scandãri, a spus Marius Lãcãtuș.
Totuși, tehnicianul a apreciat cã este convins de faptul cã, dacã Steaua va evolua slab sau dacã nu va acumula cât mai multe puncte, el este acela care va fi socotit drept principalul vinovat.
ªansele noastre sunt cel puțin teoretice și ne vom bate pânã la final. Nu știm sã profitãm de rezultatele adversarelor cu care ne luptãm acolo sus. Sunt mai multe lucruri care mã nemulțumesc dar voi discuta cu jucãtorii personal. Am vorbit și cu Gigi, este mulțumit de ce arãtãm dar este nemulțumit de rezultate și este normal. L-a deranjat și evoluția lui Zapata dar s-a mai calmat. Depinde de caracterul jucãtorului dacã pune la suflet ce spune patronul, dar din ce vãd eu nu sunt jucãtori care sã aibã aceastã problemã. Eu nu-mi voi critica jucãtorii niciodatã, indiferent de greșelile pe care le fac și nu voi cãuta niciodatã un țap ispãșitor. Jucãtorii sunt cei care au nevoie de suporteri, eu mai puțin. ªtiu cã aceste rezultate negative se vor sparge în capul meu și îmi asum aceastã responsabilitate. În momentul când voi considera cã rezervele meritã sã intre titulari, o voi face. Nu-mi tai singur craca, a spus antrenorul din Ghencea.
Nu în ultimul rând, Marius Lãcãtuș s-a declarat dezamãgit de faptul cã elevii sãi sunt incapabili sã speculeze greșelile adversarilor, așa cum și echipele pe care roș-albaștrii le-au înfruntat au izbutit sã profite de desincronizãrile din jocul vicecampioanei.
Nu contest cã nu a fost și meritul echipei argeșene în aceastã remizã. Mã deranjeazã cã pierdem puncte aiurea. Suntem angrenați în acestã luptã într-o cupã europeanã, și nu ne permitem aceste remize. Despre joc nu am ce sã le reproșez jucãtorilor mei. Regret cã am luat doar un punct dupã meciul pe care l-am prestat. La penalty aveam trei opțiuni, însã l-am vãzut pe Ogãraru cã este foarte hotãrât și am decis sã nu-l mai întorc ca sã-l pun pe Stancu. Lejeritatea cu care tratãm anumite faze fixe ne costã enorm. Cred cã pânã la urmã în jocul echipei mele s-a vãzut o creștere. Avem o problemã de atitudine și în fotbal plãtești pentru aceastã lipsã. Din pãcate trebuie sã alergãm mereu dupã adversar fiindcã suntem conduși în fiecare meci. Foarte rar ajungem sã marcãm pe greșelile adversarilor, a încheiat Lãcãtuș.