Patronul Stelei, Gigi Becali, continuã rãzboiul cu fanii. Deși declarã cã dorește reconcilierea cu propriii suporteri, latifundiarul din Pipera atacã iar galeria Stelei. Dupã ce și-a pus toți fanii roș-albaștrilor în cap când a defilat cu fularul rivalei Dinamo la gât, Gigi gafeazã din nou precizând nu numai cã, într-un duel CFR - Dinamo, ar sprijini gruparea din ªtefan cel Mare, ci și faptul cã, în cazul în care suporterii vor continua manifestãrile de protest, va opri accesul spectatorilor în peluze.
"Eu am tot încercat sã mã împac cu ei. Sunt sigur manipulați de cineva, le dã bani. ªi pentru mine este o dilemã cine le dã banii, nu cred cã e cineva din fotbal. Pe mine oricum mã înjurã 20-30 de vagabonți, pe mine mã iubește lumea în țara asta. Dar dacã nu înceteazã, o sã închid peluzele, dar nu acum, o sã mai încerc sã mã împac cu ei pentru cã îmi place atmosfera de pe stadion când cântã ei".
Patronul din Ghencea a afirmat cã este dispus sã ajute Dinamo sã câștige titlul de campioanã pentru cã este "român adevãrat".
Dacã e ca Dinamo sã se batã cu CFR pentru titlu, o sã-i ajut pe dinamoviști. Eu sunt român adevãrat, nu ca Borcea, care a vândut meciul clujenilor anul trecut. Oricum, cred cã blestemul lor nu-i lasã sã joace în Champions League, a declarat Becali la "Fanatic Show".
Chiar dacã Steaua se aflã în prezent pe locul opt, acesta viseazã în continuare la titlu.
ªanse încã mai sunt, dar un singur pas greșit înseamnã adio titlu, a mai adãugat Becali.
În timp ce latifundiarul din Pipera mai crede încã în titlul de campioanã, fostul tehnician Emerich Jenei este de altã pãrere.
Suntem pe locul opt, Steaua nu poate sã mai câștige campionatul acum, dar cu un joc mai elevat ar putea sã se apropie de locurile fruntașe, pentru cã echipele care sunt în fațã au avut o scãdere. Nu pun la socotealã aici Rapidul și Craiova. Dinamo a jucat mai bine, dar cu cine? A bãtut la Buzãu și, dacã am ajuns sã ne bucurãm cã a bãtut Dinamo acolo, înseamnã cã suntem sãraci cu totul, a spus Jenei.