FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua buna se cunoaste de dimineata

fcsteaua.ro23.03.2009 12:22

Inainte de inceperea celei de a doua parti a campionatului, Marius Lacatus spera intr-un lung sir de victorii si intr-o clasare rapida pe unul dintre primele doua locuri ale clasamentului. Teoretic acest lucru era posibil, pentru ca Steaua se afla la doar trei locuri distanta de primul loc ocupat de Dinamo.

Steaua ar fi trebuit sa inceapa in tromba si sa continue in aceeasi nota, iar Dinamo ar fi trebuit sa se poticneasca. Si nu numai ea, ci si Unirea si Timisoara. Din pacate, cel mai slab inceput de retur dintre echipele enumerate, plus Vaslui, Rapid, CFR si Craiova, deci din 8 echipe cu tot cu ea, i-a apartinut Stelei.

Cu doar 5 puncte din 12 posibile si cu un golaveraj de 4:4, Steaua ocupa ultimul loc din cele opt. Pe primul loc se afla o echipa care a stiut ce vrea si a transferat 5 jucatori in pauza competitionala. Acum fac diferenta.

Asadar, in numai 4 etape Vaslui a strans silitoare 10 puncte, marcand 10 goluri si primind doar 3. Forma buna in care se afla, o recomanda la unul din locurile de pe podium, iar daca ii va fi solutionata favorabil contestatia impotriva lui Dinamo, care a folosit un jucator suspendat in meciul direct din tur, atunci Vasluiul ambitiosului dar si seriosului Porumboiu, va fi o candidata cu mari sanse la unul din primele doua locuri.

O alta echipa care a acumulat 10 puncte, care se afla in urma Stelei, dar acum s-a cocotat pe locul 3 si ameninta locul lui Dinamo, este Rapid. Cu 3 victorii si un meci egal si 8-1 golaveraj, Rapid Giulesti a demonstrat ca atunci cand exista ambitie, un lot bun si un antrenor, care desi secund pana mai ieri, gandeste foarte bine fotbalul, se poate. In ciuda a tot ce au suportat jucatorii acestei echipe in pauza dintre tur si retur, ca urmare a tuturor incertitudinilor.

Vasluiul, Rapidul si mai nou U Craiova, sunt echipele care au inceput bine partea a doua a campionatului si cred ca nimeni si nimic nu le va sta inainte, pentru a urca loc cu loc in ierarhia finala a clasamentului.

Nu acelasi lucru se poate spune despre cele trei foste fruntase ale clasamentului turului de campionat. Desi a inceput cu dreptul in partida de deschidere, Dinamo 3-0 cu Pandurii in urma unui joc ciudat, a clacat neasteptat in fata a doua codase, 1-1 si 0-0 cu Gaz Metan si CS Otopeni, spre stupoarea si enervarea conducatorilor ei.

Unirea Urziceni, revelatia primelor 17 etape de campionat, a cazut intr-un con de umbra, nereusind decat o victorie, doua egaluri si o infrangere. Total 5 puncte, golaveraj 2-1.

Timisoara in schimb, desi nu a fost invinsa, nu a reusit sa adune mai mult de 8 puncte si un golaveraj de 5-3, din 2 victorii si 2 egaluri. Distanta fata de campioana de toamna Dinamo, ramane aceeasi.

Desi CFR Cluj a acumulat 7 puncte, acestea reprezinta prea putin in comparatie cu ce au asteptat suporterii ei, care o vedeau campioana pentru a doua oara consecutiv. Se pare ca visul lor va ramane un simplu vis in final, pentru ca o infrangere cu 1-4 in fata Craiovei, chiar in deplasare, arata din plin slabiciunile jucatorilor ei.

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Din pacate nu si pentru Steaua, care a pierdut contactul cu locurile fruntase, aflandu-se momentan pe un neverosimil loc 8. Sansele ei de a mai urca sunt din pacate mici, pentru ca toate echipele mentionate mai sus, i-au fost superioare in primele 4 etape ale primaverii.

E posibila o revenire a Stelei pana la finele actualei editii de campionat? Fara discutie ca acest lucru e posibil. Dar e nevoie de mai multa munca, mai multa dorinta de victorii si un pic mai multa sansa. Pentru ca Steaua a devenit o echipa de pluton si se comporta ca atare. Fiecare din cele 4 meciuri de pana acum, a fost extrem de echilibrat. In niciunul nu s-a observat o cat de mica diferenta de valoare in fata Stelei.

E cineva vinovat pentru acest lucru? Poate ca da, poate ca nu. Poate ca daca ar mai fi fost cumparati cel putin doi jucatori de valoare inainte de inceperea returului, Steaua ar fi evoluat la un nivel superior. Poate totusi ca nu, avand in vedere lipsa de elan care exista la clubul din Ghencea. Starea de neincredere pe care o manifesta majoritatea jucatorilor, nu poate aduce nimic bun in viitorul apropiat. Cineva ar trebui sa observe acest lucru si sa ia taurul de coarne. Sau, ma rog, berbecul de coarne.

Virgil

Lari23.03.2009 12:51
E posibila o revenire a Stelei pana la finele actualei editii de campionat? Fara discutie ca acest lucru e posibil. Dar e nevoie de mai multa munca, mai multa dorinta de victorii si un pic mai multa sansa. Pentru ca Steaua a devenit o echipa de pluton si se comporta ca atare. Fiecare din cele 4 meciuri de pana acum, a fost extrem de echilibrat. In niciunul nu s-a observat o cat de mica diferenta de valoare in fata Stelei.

Eu am o parere usor diferita: atunci cand toate echipele se baga cu fundu' in poarta cu tine, iar cu celelalte echipe joaca deschis, atat rezultatul, cat si jocul este complet diferit. De exemplu, Vasluiul si Iasiul s-au aparat 3/4 din meciurile cu noi, iar cand au jucat in meci direct, fazele de poarta au fost mult mai numeroase.

Si stati sa vedeti diferenta dintre jocul Pandurilor cu Dinamo si jocul cu noi. Asta ca sa nu pomenesc de ce se va intampla in partida cu bistritenii, care isi descopera si ambitia si pofta ofensiva doar cu noi...

E cineva vinovat pentru acest lucru? Poate ca da, poate ca nu. Poate ca daca ar mai fi fost cumparati cel putin doi jucatori de valoare inainte de inceperea returului, Steaua ar fi evoluat la un nivel superior. Poate totusi ca nu, avand in vedere lipsa de elan care exista la clubul din Ghencea. Starea de neincredere pe care o manifesta majoritatea jucatorilor, nu poate aduce nimic bun in viitorul apropiat. Cineva ar trebui sa observe acest lucru si sa ia taurul de coarne. Sau, ma rog, berbecul de coarne.

Increderea, in sportul modern, se bazeaza pe o organizare foarte buna a clubului si a echipei. O spun cu durere, acesta este punctul comun dintre becal si Lacatus.

cRiss4Steaua23.03.2009 13:11

foarte bun articolul .. inainte sa vad numele eram sigur ca a fost scris de Virgil :laugh:

din pacate, Steaua chiar a devenit o echipa de pluton, nereusind sa castige in deplasare de prea mult timp, iar acasa .. putem fi putin siguri doar cand jucam cu echipe precum Buzau, Gaz Metan si Farul .. in deplasare parca nu miscam la nicio echipa ... sunt de acord ca adversarii joaca mai motivati decat ar juca poate cu Rapid sau Dinamo, dar nu este posibil sa te bucuri la o victorie atata de mult si sa astepti atata timp o victorie ... sau sa fie normal sa faci egal in deplasare si sa te multumesti cu un loc care duce in Cupa UEFA si sa spui de dinainte ca obiectiv este calificarea in CL nu castigarea titlului .. ma uit la Dinamo si Rapid ca bat in deplasare frecvent si noi ne cam chinuim .. parca numai cu echipe mai titrare din Romania precum Dinamo si Rapid jucam ceva in deplasare ..

Steaua a vandut jucatorii buni pe care i-a avut, de neinlocuit unii dintre ei, in timp ce adversarii si aproape toate echipele din campionat, si-au imbunatatit foarte mult lotul cu jucatori bunicei .. nu se mai poate spune ca Steaua pleaca ca favorita in fata oricarui adversar ca in alte vremuri .. Avem nevoie ori de jucatori foarte buni, ori romani ori straini, de peste 2.5 milioane euro, ori sa le dam sansa tinerilor sa joace .. poate este ceva de capul lor, desi nu putem astepta la nesfarsit sa joace, pentru ca orice punct pierdut conteaza, o echipa ca si Steaua nu cred ca isi poate permite 1-2 campionate sa riste sa ruleze jucatori tineri pentru a-i pregatii sau pentru a forma o echipa noua, sa intre intr-o perioada de reconstructie .. e prea mult ..

Si Lacatus din pacate nu pare a fi un antrenor mare, desi cu totii ne dorim acest lucru .. ramane sa asteptam sa confirme si Lacatus si Becali sa fie mai normal ..

alexmk1723.03.2009 13:21

Nu va faceti griji! Antrenorul Marius Lacatus a spus ca vom obtone 14 victorii! A mai spus ca se munceste la antrenamente! A mai spus ca jucam bine! Da, jucam bine si facem egal! Cand vom juca prost, vom face o ..... bip bip! In fotbal e o vorba corecta: "Echipele mari castiga greu cand joaca prost!" Antrenorul Marius Lacatus ne-a demonstrat ca a facut din Steaua o echipa mica! O echipa care se bate la retrogradare! Poate parea o gluma! Proasta, da! Dar nu este!

Pacat ca am anticipat asta! Pacat ca am spus ca Lacatus nu e antrenor! Si asta nu acum, ci anul trecut cand se obtineau victorii grele la limita! Dar atunci era sclipirea unui Mendoza,care dadea centrari, mai era Dica, Pepe! Acum a ramas Banel! Baiatul asta nu s-a accidentat niciodata si nici nu pare ca vom scapa de el! In meciul cu Arges a dat 2 pase de gol! Una pentru fiecare echipa, ca are inima mare, baiatul! Ce nu au vazut altii este ca el recupereaza mereu mingea si o da imediat la adversar! Centreaza de 100 de ori pe meci prost si o data bine! Dar il baga Laca, antrenorul!

De Lovin aveam nevoie la mijloc! Nici el si nici O.Petre nu stiu sa loveasca mingea si sa suteze corect si nici macar nu stiu sa dea pase in adancime si sa puna atacantii in situatii periculoase! Toate pasele lor sunt inapoi sau in lateral! Si pasele in fata sunt niste degajari pe care nu le poate ajunge nimeni! Petre Marin nu mai poate! Goian si Ghionea sunt inalti dar lenti! Nu mai e Radoi acolo sa alerge! Ei pot doar sa se aseze bine in teren sau sa anticipeze corect unele lucruri, dar daca ii iei la fuga, ii depasesti usor sau ii umpli de galbene si rosii! Ogararu ar fi mai bun ca mijlocas dreapta cu Golanski in spate, dar din cauza lui Banel nu pot juca acolo nici Semedo, Szekely sau Dayro (care numai acolo poate da randament)! Toja e lent pe stanga, dar stie fotbal si are tehnica, dribling, pasa de gol, centrare! Bogdan Stancu e bun dar nu are cine sa-l puna in valoare! Zapata e constant! Cand e foarte bun, cand e foarte penibil! Nu pot uita insa ce a facut la Sevilla sau pe Emirates, cand am scapat fara 8 goluri clare! Tocmai de aia nu am putut sa-l condamn! Se vorbeste de Vatca, dar se uita ca el e a 3-a optiune acum ca portar, iar din vara va fi a 4-a, dupa Zapata, Tatarusanu si Cernea!

Mai sunt Tiago, Baciu si Kapetanos, pe care-i baga Lacatus! Alti jucatori nu stie! De fapt el nu stie nimic!

Istoria va retine doar numele antrenorului care a dus Steaua spre acest dezastru: Marius Lacatus! Nu a creditorului penibil care ne spune ca Lacatus e antrenor bun si ca nu-l da afara! Bine, el nu a dat pe nimeni afara, decat pe toti! Am fost fericit cand am scapat prima data de Lacatus si trist cand a revenit! Am avut dreptate! Chiar si cu faptul ca asta va fi sfarsitul ca antrenor al lui Lacatus!

Dorinel Munteanu nu are nicio vina! El a venit inaintea meciurilor cu Dinamo, rapid, Timisoara, Craiova si Urziceni, iar intre a avut Lyon, bayern si fiorentina! Si nu a pierdut in campionat, cu o echipa facuta praf de Lacatus, cu mii de accidentati si suspendati (in meciul cu fiorentina au fost doar 2 rezerve pe banca si nu am avut niciun varf)!

Ii multumim lui Lacatus, simbolul nostru, un nepriceput (a se citi biiiiip, ca nu pot spune adevarul, s-ar putea simti jignit desi asta este) daca ma intrebati, pentru situatia in care este Steaua! Suntem la 9 puncte de locul 1 si "cat vom avea sanse vom spera la titlu".Laca, vezi ca suntem la 12 puncte de retrogradare si daca ne bate Bistrita in etapa urmatoare raman 9 puncte! Vina ar fi trebuit sa fie doar a creditorului tampit, dar Lacatus a demonstrat ca banii sunt mai aproape de el decat Steaua! Pentru ca nu-mi explic cum poate sa continue cand vede ce dezastru este si ce face la echipa asta!

Cat despre creditorul cretin, ce mai poti spune! Nu-si explica de ce il injura lumea in continuare! Si ca va inchide peluzele! Inchide ma peluzele, ca o sa apropii lumea de tribune, unde e si oficiala! Apropie contestatarii de tine, bai fraiere! Si atunci vei spune ca vei inchide si tribunele! Si atunci vom gasi drumul spre palat sau drumul spre pipera, unde vom sacrifica multe oi!

Noi zicem asa: "Lasa banii pe care i-ai bagat si fugi! FUGI! Ca vine! Vine Focul! Iadul din Ghencea te va cuprinde Satana ce esti! Fugi cat mai ai timp, ca daca nu, vei avea soarta tuturor dicatorilor din istoria lumii! Numai sa nu fie soarta dictaorilor africani, ca atunci va fi distractie!

xray_rom23.03.2009 13:27

Ai punctat bine!

Referitor la:

Starea de neincredere pe care o manifesta majoritatea jucatorilor, nu poate aduce nimic bun in viitorul apropiat. Cineva ar trebui sa observe acest lucru si sa ia taurul de coarne. Sau, ma rog, berbecul de coarne.

Starea de neincredere este generalizata, nu numai in randul jucatorilor.

Pana si dorintele suporterilor au devenit antagonice cand vorbesc de "performanta" echipei.

Atat timp cat totul se rezuma numai la luatul berbecului de coarne, e greu de presupus ca cineva va mai pierde vremea si cu ... taurul echipei:) Poate doar asa, in virtual, din inertia chibitzului.

costhinia23.03.2009 13:43

din pacate ai mare dreptate.

si ce e mai nashpa? viitorul nu suna bine deloc.

nu se vede nici o luminita, chiar daca Becali si Lacatus vad altceva.

goergescu23.03.2009 14:27

Salut

Articol pertinent. Felicitari Vasluiului si Rapidului, singurele din punctul meu de vedere care au demonstrat constanta.

Revenind la Steaua. Nu au fost transferati jucatori, e adevarat. In vara insa, au fost. Cu toata caderea lor de cand au venit la Steaua, Szekely si Semedo sunt jucatori. Au demonstrat la echipele de unde au venit. Faptul ca in locul lor este preferat Banel nu este vina lor.

Vorbind de Banel, mai tineti minte golul DIN FOARFECA LATERALA, IN PLINA ALERGARE, din meciul cu Timisoara de pe Lia Manoliu ? Mai tineti minte golul din deplasarea de la Betis ?

UNDE ESTE ACEL Banel ????

Problema mea, care a devenit angoasa mea, este ANTRENORUL Marius Lacatus.

Eu unul nu il injur pe Laca. Nu mi-as permite. Totusi, cred ca sustinerea neconditionata de care are parte din partea noastra nu este benefica, nici pentru el, nici pentru echipa si nici pentru noi; cu atat mai putin pentru noi care ne dam de ceasul mortii cand vedem chinuiala, truda jucatorilor stelisti care, din contra, ar trebui sa zburde.

Pe langa multe altele, e vremea unui antrenor pentru Steaua, ca n-am mai avut cam de multisor.

Hai Steaua

enjoy23.03.2009 15:04

nu pot comenta nici pozitiv nici negativ, Steaua se inscrie in previziunile mele- locurile 7-11 pana la noi modificari structurale si psihologice!

titi preda23.03.2009 16:14

@ Ar trebui sa privim realist, SE POATE SALVA Steaua DE LA RETROGRADARE?!

Nu-i nici-o gluma, Steaua are meciuri dificile, cu Dinamo, CFR, Rapid, Poli (ei nu sunt in stare sa bata pe Juventus'Colentina), nu stiu de ce dar raul abia incepe !!

Acum toti au prins curaj, cu Ciobanenko patron pe viata, Steaua si-a pierdut respectul si onoarea, si FC Ghimpati vine sa ia puncte!!

Kreator23.03.2009 20:13

Ce tare e asta:

"spera ... intr-o clasare rapida pe unul dintre primele doua locuri ale clasamentului"

De cand patron la Steaua este un cioban care crediteaza clubul, sa faci performanta la Steaua inseamna sa te clasezi pe locul doi in campionat.... Asa poate-poate ajungi in Champions League, unde curg banii garla, si nu trebuie sa mai scoata principele nici un banut din buzunarul propriu... Apare gratis la televizor in fiecare zi.

Titluri, trofee.... reprezinta deja cuvinte cu inteles necunoscut in Ghencea in ultimii ani....

Performanta la echipa Steaua a lui -Becali inseamna sa castige cu un amarat de 1-0 in fata unor desculti de prin campionatul Romaniei, dupa vreun meci execrabil, cu zero fotbal....

redondo23.03.2009 20:18

Nu-i nici-o gluma, Steaua are meciuri dificile, cu Dinamo, CFR, Rapid, Poli (ei nu sunt in stare sa bata pe Juventus'Colentina), nu stiu de ce dar raul abia incepe !!

Acum toti au prins curaj, cu Ciobanenko patron pe viata, Steaua si-a pierdut respectul si onoarea, si FC Ghimpati vine sa ia puncte!!

Terminati cu prostii de genul asta.

dalexandru2023.03.2009 23:01

Vezi ca Steaua nu e Sportul, nu e nici Dinamo si vine cam dupa nationala la capitolul numar de fani si peste nationala ca performante si va ramane asa mult, foartemult timp, daca se duce Steaua in B, ciobanul cred ca se va se muta din tara. Lui o sa ii fie teama pe masura ce Steaua se ingroapa, si asa a facut multe tampenii legate strict de suporteri si nu de echipa, banul e ban pana la orgolii, de acolo scapa cine poate...

Ce tare e asta:

"spera ... intr-o clasare rapida pe unul dintre primele doua locuri ale clasamentului"

De cand patron la Steaua este un cioban care crediteaza clubul, sa faci performanta la Steaua inseamna sa te clasezi pe locul doi in campionat.... Asa poate-poate ajungi in Champions League, unde curg banii garla, si nu trebuie sa mai scoata principele nici un banut din buzunarul propriu... Apare gratis la televizor in fiecare zi.

Titluri, trofee.... reprezinta deja cuvinte cu inteles necunoscut in Ghencea in ultimii ani....

Performanta la echipa Steaua a lui -Becali inseamna sa castige cu un amarat de 1-0 in fata unor desculti de prin campionatul Romaniei, dupa vreun meci execrabil, cu zero fotbal....

Ai rabdare ca in ritmul asta o sa devina Steaua o echipa de mijloc, si pe asta o sa-l doara undeva, gen Copos, poate asa lasa naibii echipa in pace, cel putin asa sper.

David^24.03.2009 11:59

"Ziua buna se cunoaste de dimineata". Aproape intotdeauna. Uite de pilda astazi. Cand am iesit pe la 7 dimineata din casa, era inorat, frigulet si batea un vant destul de rece. Intr-un cuvant era nasol. Asa e si acum si sunt sigur ca mai pe seara nu se va schimba nimic in bine.

Asa e si cu Steaua. A inceput nasol si va termina nasol. Iar daca l-as cita si pe Murphy, care spunea ca tot ce incepe prost se termina si mai prost, ar insemna sa ma gandesc daca nu cumva se va afunda si mai tare in mediocritate. Pentru ca lantul slabiciunilor sa fie identic de la cap la coada: conducatori mediocri, antrenori mediocri, jucatori mediocri, echipa vai de mama ei...

Tupac Amaru25.03.2009 08:50
Acum a ramas Banel! Baiatul asta nu s-a accidentat niciodata si nici nu pare ca vom scapa de el! In meciul cu Arges a dat 2 pase de gol! Una pentru fiecare echipa, ca are inima mare, baiatul! Ce nu au vazut altii este ca el recupereaza mereu mingea si o da imediat la adversar! Centreaza de 100 de ori pe meci prost si o data bine! Dar il baga Laca, antrenorul!

O singura corectura: in meciul acela a dat doua pase de gol pentru argeseni, dar numai una a fost fructificata. El, oricum, si-a facut din plin datoria pentru adversari.

Iar la "pasa de gol" pentru Ovidel, acesta nu are nici un merit ca s-a inaltat si a trimis foarte bine cu capul. Nu, autorul golului este Nicolita, care a centrat - ce minune - in teren! Fanii Intunecimii-sale vor zice ca i-a pus mingea "pe cap"!

Lari25.03.2009 08:52
Fanii Intunecimii-sale vor zice ca i-a pus mingea "pe cap"!

Pai nu asa s-a intamplat? Omu' a centrat excelent, prima centrare buna din ultimele 3-4 meciuri, dar a dat-o...

Foarte corecta si observatia cu doua pase decisive pentru adversari!

Tupac Amaru25.03.2009 08:56
"Ziua buna se cunoaste de dimineata". Aproape intotdeauna. Uite de pilda astazi. Cand am iesit pe la 7 dimineata din casa, era inorat, frigulet si batea un vant destul de rece. Intr-un cuvant era nasol. Asa e si acum si sunt sigur ca mai pe seara nu se va schimba nimic in bine.

Asa e si cu Steaua. A inceput nasol si va termina nasol. Iar daca l-as cita si pe Murphy, care spunea ca tot ce incepe prost se termina si mai prost, ar insemna sa ma gandesc daca nu cumva se va afunda si mai tare in mediocritate. Pentru ca lantul slabiciunilor sa fie identic de la cap la coada: conducatori mediocri, antrenori mediocri, jucatori mediocri, echipa vai de mama ei...

Ti-ai schimbat radical pozitia fata de cea de aseara. Felicitari!

Si eu, care te suspectam ca esti ruda cu Becali!

Pai nu asa s-a intamplat? Omu' a centrat excelent, prima centrare buna din ultimele 3-4 meciuri, dar a dat-o...

Foarte corecta si observatia cu doua pase decisive pentru adversari!

"Excelent", in cazul lui Nicolita = "in teren"

"Performanta", in cazul celei mai mari echipe de fotbal pe care a dat-o Romania (care se bazeaza pe asemenea rushine de "jucator") = locul 8 (deocamdata!)

"Suporter stelist", in aceste circumstante = nebun sau masochist, dupa caz...

Salut

Vorbind de Banel, mai tineti minte golul DIN FOARFECA LATERALA, IN PLINA ALERGARE, din meciul cu Timisoara de pe Lia Manoliu ? Mai tineti minte golul din deplasarea de la Betis ?

UNDE ESTE ACEL Banel ????

Simple greseli, mult mai putine insa (cu rezultat pozitiv), greseli ca si autogolul, ca si pasele de gol date adversarilor, ca si lipsa unor sarcini reale in teren (nenumarate, meci de meci, deci mult mai multe decat cele care au avut urmari pozitive).

Vad un jucator care alearga neincetat, care nu tzine pe nimeni, care isi incurca colegii la marcaj, care e unde nu trebuie si nu e unde trebuie.

A contorizat cineva cate goluri s-au luat STRICT din cauza lui? Pentru ca era plecat pe partea cealalta? Pentru ca nu tzinea de fapt pe nimeni? Pentru ca habar nu are sa deposedeze, iar daca o face, numai indulgenta arbitrilor face sa nu ia direct rosu sau Dumnezeu are grija de adversar ca sa nu iasa schilod pe viata din duelul cu persoana.

Nu, pentru ca voi sunteti preocupati sa spuneti cu orice ocazie "cat de mult fuge".

dalexandru2025.03.2009 17:55

Nu uitati ca se remarca meci de meci prin pase de gol pentru toti, cum a fost cu argesul, si alergare besmetica fara tinta.... Putini jucatori sunt capabili sa faca asta iar daca ii mai iese inca un autogol la vinclu va inchide gura la toti. Forta Banel!!!!