FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Polo: Steaua a invins Rapid in primul meci din Turneul final de la Arad

fcsteaua.ro21.03.2009 06:32

Vineri la bazinul "Delfinul" din Arad a inceput al treilea turneu final din Superliga Nationala de polo.

In primul meci poloistii nostri au infruntat echipa clasata pe locul 4, Rapid Bucuresti. Asa cum era de asteptat Steaua Stirom s-a impus fara probleme, cum o facuse si in precedentele 2 turnee, scorul final fiind 15-8 (0 - 3, 2 - 3, 2 - 5, 4 - 4).

Sambata ros-albastrii au infruntat rivala traditionala, Dinamo. Dupa un meci pe care l-au condus la inceput stelistii au fost egalati pana in final, meciul terminandu-se 8-8 (3 - 1, 2 - 2, 1 - 2, 2 - 3).

In ultimul meci jucatorii nostri au infruntat liderul CSM Oradea. Dupa ce au pierdut prima repriza la 2 goluri, militarii au reusit sa recupereze si sa se mentina in lupta pentru titlu, scorul dupa cele 4 reprize fiind 7-7 (1 - 2, 3 - 1, 2 - 3, 1 - 1).

Stelistii mai au de jucat astfel:

Dupa acest turneu clasamentul arata astfel:

1. CSM Leonardo 37 29 4 4 62p.

2. Steaua 37 28 4 5 60p.

3. Dinamo 37 28 2 7 58p.

4. Rapid 37 14 1 22 29p.

TURNEUL 4 FINAL VA AVEA LOC SAPTAMANA VIITOARE LA BAZINUL FLOREASCA, INCEPAND DE VINERI PANA DUMINICA.

MoWeed21.03.2009 08:16

Sunt televizate meciurile?

Padrese21.03.2009 08:25

Nu, trebuiau transmise de Tvr3 dar se pare ca s-au razgandit si dau altceva in loc, desi am inteles ca se instalasera schelele pentru camere.

Joga Bonito21.03.2009 11:37

Dau și eu o fugã sã vãd meciul Stelei de azi cu dinam0.

zob7921.03.2009 18:32

Asteptam comentarii.

I-am scufundat pe maidanezi?

Joga Bonito21.03.2009 18:40

Mda.

Rezultat final: Steaua - Dinamo 8 - 8.

Meciul în sine a fost pasionant, o luptã crâncenã pentru fiecare minge și pentru fiecare petic de apã. Multe goluri superbe, mai ales din partea roș-albaștrilor.

Când am ajuns eu, scorul era de 2 -0 pentru steliști și de abia am gãsit loc pe scaun, chiar pe primul rând, în spatele bancii de rezerve a celor de la Steaua. Deasupra noastra erau și cei de la Oradea, probabil spionau viitorii adversari, dar au plecat la pauza mare convinși cã Steaua o sã batã la scor pe spurcați.

Militarii a jucat foarte bine, din punctul meu de vedere, au condus aproape în permanențã: 2 - 0, 3 - 1, 5 - 3, 6 - 5; însã arbitrajul a fost potrivnic și în ultima reprizã s-au trezit egalați la 7. Multe eliminãri, faulturi dictate aiurea, atacuri anulate pe nedrept, secundul lui Vlad Hagiu și-a ieșit din fire și a fost eliminat, degeaba s-a bucurat alãturi de noi în tribunã la golul de 8 - 7. Cred cã am înjurat într-o orã aproape cât în șase sãptãmâni. Din pãcate, chiar cu un minut înainte de final spurcații au egalat în urma unei faze lungi de atac, cu un șut bine plasat.

A ieșit scadal mare la sfârșitul partidei, arbitrul fiind acuzat cã a fãcut jocurile celor de la Oradea.

O obiecție. Orice ați face, sã nu mergeți cu nevasta/prietena la meci. Noi am fost 5: eu cu prietena, un amic de familie cu iubita lui și încã o fatã care nu fusese niciodatã la un meci de polo. De fiecare datã când fãcea Hagiu semn de schimbare și ditmai namila de om se dezvelea de halat și începea sã pãșeascã agale prin fața noastrã, toate cele 3 fete cãscau gura simultan și începeau sã saliveze. Odatã am fost nevoit sã-i aplic prietenei mele un cot între coaste s-o oblig sã înceteze. Desigur, și bãieții erau binevoitori și se mișcau cu încetinitorul cât timp scorul ne era favorabil și din când în când își mai flexau mușchii impunãtori.

În orice caz, mi-au plãcut chiloții cu Steaua ce-i purtau bãieții. Destuli de subtili în mãrime, vãd cã au succes la femei. Trebuie sã-mi achiziționez și eu o pereche pentru la varã. :rolleyes:

Am înțeles cã mâine e meciul decisiv cu orãdenii. O sã fiu prezent și o sã încerc sã vã ofer mai multe detalii.

zob7921.03.2009 19:07

Arbitrii aia nenorociti n-au aflat ca oradenii stau prost cu banii si n-au mai platit salariile jucatorilor de vreo 3 luni? Sau poate mascaricii din conducerea clubului nu dau salariile, in schimb pastreaza cite ceva pentru artistii fluierului..

Joga Bonito21.03.2009 19:27

Poze... Azi am fost cu jaful meu de telefon, maine sper sa fac rost de o camera digitala.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

zob7922.03.2009 13:21

7-7 azi cu ratatii de la Oradea?

Saramago22.03.2009 15:43

Brasov - Steaua 5-1 (unicul gol al ros-albastrilor a fost izbutit de Severson) in jocul cu numarul 3 al finalei mici la hochei. Scorul seriei a devenit 2-1 pentru Steaua!

Padrese22.03.2009 16:23

BUCUREªTI (MEDIAFAX) - Formația Steaua București a câștigat, cu scorul de 3-1 (2-0, 1-1, 0-0) meciul patru al finalei mici a campionatului național de hochei pe gheațã în fața echipei SCM Fenestela Brașov și a ocupat locul trei în competiție.

Pentru formația "roș-albastrã" au marcat duminicã Severson (03:19) și Geru (06:03, 22:21), în timp ce unicul gol al grupãrii brașovene a fost înscris de Kertesz (39:59).

In minutul 38:55, jucãtorul echipei SCM Fenestela Brașov, Marco Filip, l-a accidentat grav pe hocheistul de la Steaua, Evgheni Pysarenko, care s-a lovit cu capul de mantinelã. Antrenorul-jucãtor al echipei Steaua, canadianul Cameron Severson, l-a luat la bãtaie pe Marco Filip. Dupã incident, atât Filip, cât și Severson au primit pedeapsã de meci.

În ultima secundã a reprizei a doua, Kertesz a șutat la poartã, dar, între timp, s-a auzit sirena prin care se anunța finalul reprizei, dupã care pucul a intrat în poartã. Inițial, unul dintre arbitri de centru nu a validat golul, însã mai mulți jucãtori l-au înconjurat pe acesta și i-au cerut explicații. Pentru a calma spiritele, arbitrul s-a îndreptat spre masa oficialã, însoțit de ceilalți trei colegi, și în urma consultãrilor a decis sã valideze reușita lui Kertesz.

La aflarea verdictului, oficialii clubului Steaua au protestat vehement. Antrenorul secund al grupãrii militare, Nelu Alexe, a venit la masa de joc și a amenințat cã își va retrage echipa de pe gheațã în cazul în care decizia nu va fi schimbatã. Alexe a discutat cu cei doi observatori ai partidei și, dupã ce nu a obținut rezultatul scontat, s-a îndreptat spre vestiar.

Saramago22.03.2009 19:37

Felicitari echipei pregatite de Cam Severson pentru prestatia de ansamblu din acest sezon: locul I in Cupa Romaniei (echipa era antrenata pe atunci de Alexander Kulikov; fostul fundas de la Spartak Moscova n-a plecat cu mana goala din Romania!), locul VI in MOL Liga (au luptat pana in ultimele etape pentru un loc in play-off; cu putina atentie in jocurile cu Dab.docler si NZ Stars din finalul sezonului regulat se putea obtine mai mult) si locul III in LNH (team-urile din Ciuc se prezinta la aceasta ora mult mai bine dpdv financiar si logistic).

In alta ordine de idei, se pare ca veteranul Catalin Geru a marcat ultimele goluri pentru Steaua in partida de duminica. Sa-i multumim pentru felul in care a aparat, vreme indelungata, culorile ros-albastre!...

...Romania U 18 a debutat azi in cadrul mondialelor din Slovenia (Div.II, gr.A, al treilea esalon valoric al hocheiului mondial la nivel de juniori). Tricolorii au dispus de Mexic cu 10-2, iar cifrele stelistilor au fost urmatoarele: Pascaru -2 goluri+o pasa decisiva, Roberto Gliga - un gol+o pasa decisiva, Mihailescu - un gol, Tapu - 2 pase decisive. A mai evoluat Florea. Maine elevii lui Elod Antal Attila Nagy si Victor Corduban vor inbtalni Slovenia.

zob7923.03.2009 21:19

Ai fost si la meciul de duminica, Joga?