FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolita i-a luat fata lui Zicu.

Virgil06.09.2005 15:50

La partida formatiilor de tineret dintre reprezentativele Romaniei si Cehiei a asistat si impresarul Gică Popescu, insotit de doi procuratori italieni si un trimis al clubului Internazionale Milano. Cei trei veniseră special pentru Ianis Zicu, gruparea milaneză intentIonind să ia o decizie in privinta internationalului roman, imprumutat deocamdată pentru acest sezon la Dinamo.

Oaspetii l-au remarcat insă pe stelistul Banel Nicoliță, care, desi a irosit si el două bune ocazii, a impresionat ca de obicei prin travaliu si insistență. Surse apropiate roș-albastrilor sustin insă ca desi italienii au luat legatura cu patronul Ciobanul, acesta i-a anuntat sec ca cel putin deocamdata "Jardel" nu este de vinzare.

Sursa:GSP.

Articolul cu pricina din GSP,vine tocmai la timp pentru a arata suporterilor din Groapa,ca Zicu nu este atat de mare fotbalist cum il cred ei.

Apoi este de mentionat ca cel putin pentru o perioada,de la Steaua nu va mai pleca nimeni.

Dimpotriva,vor mai veni.

I.N.Money06.09.2005 15:54

pay normal....diferenta dintre Banel si zicu e ca de la cer la pamant....si d.p.d.v fotbalistic cat si ca om....unu e modest(Banel)....celalalt e fitos si guraliv(zicu)

ccipri06.09.2005 16:00

Zicu are si probleme cu vederea ca nu prea zareste poarta....sau mai bine zis nu o vede bine :lol:

sorin_77706.09.2005 16:13

nu exista termen de comparatie intre unul si altul... Nicolita, are 7 clase peste zicu...

Virgil06.09.2005 16:17

Exact cat numarul de pe spatele lui Ianis.

FanSteaua4Life06.09.2005 19:24

eu nu cred ca are probleme cu vederea...ci cu ciolanul...are la abator de schimb zicule...poate gasesti unul de capra nu de caine...cat despre Banel, va deveni cu siguranta un fotbalist mare, un fel de urmas al lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] putem spune, talentul, daruirea si ambitia e asemanatoare...un lucru bun facut de Jiji, nu vrea sa il vanda pe Banel...Apropo, l-am vazut pe Jardel jr. la TV Sport...ce parere aveti despre el...mie mi sa facut umpic mila cand l-am vazut unde juca...poate o ia pe urmele fratelui sau si vom avea inca un Jardel :wink:

ADRIAN PACURAR07.09.2005 05:19

Mai e un baiat muncitor asta apreciez la el dar este inca departe clipa in care va deveni un fotbalist , departe .Cand nu se va mai precipita va ajunge si un jucator excelent pana atunci respect pentru imensul travaliu depus.

zarboss07.09.2005 07:43

mai are de munca .. adevarat.. dar are si timp ca e tanar si in ritmul asta cred ca o sa ajunga departe.. oricum eu cred ca nu trebuie comparat cu zicu ca ala e ciubota .. in afara ca a fost si el in italia .. ca in vacanta .. nu are nume... sa fiti siguri ca daca ajunge Banel la inter nu se face de rusine cum s-a facut zicu...oricum zicu e un ratat. si e si umflat artificial de giovani... de parca ar fi mare jucator....

Zicu ar trebui sa lase ironiile si gargara si sa vb in teren

Bodanel07.09.2005 10:16

Totusi cred ca Banel mai are de munca dar daca va creste in ritmul asta intr-un an sau 2 vom avea un jucator pe care sa ne putem baza

reddog07.09.2005 17:34
nu exista termen de comparatie intre unul si altul... Nicolita, are 7 clase peste zicu...

Mie mi se par ambii jucatori buni. Nu as putea spune care e peste, dar evident ca voi veti afirma ca al vostru. Asa ca nu ma voi contrazice cu voi.

FanSteaua4Life07.09.2005 20:28

hai sa ii facem pe plac lui reddog, zicu este mai bun............la ratari :wink:

sorin_77708.09.2005 04:35
Mie mi se par ambii jucatori buni. Nu as putea spune care e peste, dar evident ca voi veti afirma ca al vostru. Asa ca nu ma voi contrazice cu voi.

Nu neaparat asta dar gandeste-te ca zicu a avut o sansa imensa si nu a stiut sa profite de ea. Sa ajunge la o asa varsta in campionatul italian nu e usor, dar sa pleci pe usa din dos e caracteristic cainelui... Eu bag mana in foc ca daca era Nicolita in locul lui nu juca la Parma intradevar, poate la Inter da... :lol:

strezahuzum08.09.2005 05:06

Banel e peste mult-laudatul Zicu la toate capitolele : viteza, ambitie, travaliu, comportament. In timp ce Zicu nu mai vede in jur din cauza altitudinii unde a ajuns nasul sau de vedeta-rebut trimisa inapoi din Italia, Banel mi se pare un baiat cu picioarele pe pamant.

Tine-o tot asa !

ulivius08.09.2005 06:51
Noi il injuram pe Jiji dar iata ca acum ne bucuram ca nu vinde jucatorii.
Meth0dMan08.09.2005 08:35

Ba frate nu inteleg ce plm nu il scoate pe reddog ala de pe forum nu inteleg ce treaba are un caine prost pe siteu nostru stau sa citesc parereile lu idiotu ala sa intre drq la javre pe site sa comenteze acolo cat o vrea.cred ca a scris mai multe mesaje ca mine.ASa ca reddog dute tare frate!

FanSteaua4Life08.09.2005 08:57

Meth0dMan...ceea ce ar trenui sa faci nu sa fi suparat pe reddog ca are mai multe postari ca tine, ar trebui sa iei masuri si sa il intreci la postari, vezu tu, de ce suntem noi mai `presus ca dinamovisti, noi acceptam pe toti iubitorii fotbalului indiferent de echipa dar in spiritul fair play, fara injuraturi si insulte, deocamdata reddog nu a insultat si nu a injurat pe nimeni, cand va face acest lucru va fi banat de catre admini, atata timp cat el da dovada de intelepciune poate sa stea, nu il cunosc personal si nu ii iau apararea, eu cred despre el ca e un stelist pierdut in groapa cu Azorei, care nu stie cum sa isi schimbe echipa, fara a periclita nici un pic imaginea sau orgoliul lui...

OTAKU08.09.2005 11:06

e bine ca nu se pleaca asa repede de la Steaua

mai face si lucruri bune Ciobanul

in situatia asta nu mi se pare corect sa l numesc oier

oricum, consider ca Dumitru i mai bun sau cel putin la fel de bun

o sa fie concurentza mare pe postu de mijlocas dreapta

asta i bine ... cred

reddog08.09.2005 13:27
Meth0dMan...ceea ce ar trenui sa faci nu sa fi suparat pe reddog ca are mai multe postari ca tine, ar trebui sa iei masuri si sa il intreci la postari, vezu tu, de ce suntem noi mai `presus ca dinamovisti, noi acceptam pe toti iubitorii fotbalului indiferent de echipa dar in spiritul fair play, fara injuraturi si insulte, deocamdata reddog nu a insultat si nu a injurat pe nimeni, cand va face acest lucru va fi banat de catre admini, atata timp cat el da dovada de intelepciune poate sa stea, nu il cunosc personal si nu ii iau apararea, eu cred despre el ca e un stelist pierdut in groapa cu Azorei, care nu stie cum sa isi schimbe echipa, fara a periclita nici un pic imaginea sau orgoliul lui...

Nici chiar asa. Voi tine indiscutabil si mereu cu Dinamo, singura echipa care conteaza pentru mine. Lasa-l sa zica verzi si uscate ca putin imi pasa. Revenind la subiect, obiectiv de data asta, mie imi place la Zicu ca isi creeaza oportunitati cu mingea. Defectul lui insa e ca atata o freaca cu mingea pana ori o pierde, ori rateaza. Cat despre Banel al vostru ii admir puterea de lupta pana la capat. Se vede ca vrea mereu mai mult si asta e un atuu ca jucator. Toata stima si la faza cu galeria timisoreana, putea sa ii ingroape daca ar fi vrut. Dar se pare ca nu a uitat de unde a plecat...

reddog08.09.2005 13:30
Ba frate nu inteleg ce plm nu il scoate pe reddog ala de pe forum nu inteleg ce treaba are un caine prost pe siteu nostru stau sa citesc parereile lu idiotu ala sa intre drq la javre pe site sa comenteze acolo cat o vrea.cred ca a scris mai multe mesaje ca mine.ASa ca reddog dute tare frate!

Stai linistit ca am mai luat si o pauza din cand in cand. "Frate", nu te oblig sa imi citesti postarile, dar daca te tine raspunde si tu cu "amabilitate"... Cat despre a fi prost sau destept nu cred ca se poate deduce din cateva postari pe forum. Nu te avanta sa iti dai cu parerea la abilitatile mele ca eu nu te cunosc si nu as vrea sa iti dau o replica injusta.

sorin_77709.09.2005 04:20
... Toata stima si la faza cu galeria timisoreana, putea sa ii ingroape daca ar fi vrut. Dar se pare ca nu a uitat de unde a plecat...

Banel da prin asta o palma zdravana nu galeriei Timisoarei ci mai ales jucatorilor care uita de profesionalism si buna crestere. Sincer sa fiu nu ma asteptam tocmai de la el... ma bucur enorm totusi. Se vede ca are un caracter nemaintalnit pana acum la un jucator roman de la Dorinel Munteanu, sau Craioveanu incoace.