FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mostenitorii Iadului

«12»
LDS18.03.2009 15:02

Mesajul acestui este în aceeași notã cu a altor câtorva articole apãrute în ultima vreme: "E rãu cu fecala, dar rãi sunt și radicalii (?) care o contestã."

Ambele tabere au cazut in patima exorcizarii, conform crestinescului sfat: "cine nu e cu tine, e impotriva ta!"

Satana ii trage in poze si prin cerberii sai vrea sa le dea "Access denied" in Iad, dezmostenindu-i de strane:

- Mai il injuri pe seful? Intreaba cerberul.

- DAAAAAAAAAAA! Raspunde mostenitorul!

- Mars afara, huliganule!

Radicalii, in compensatie, au luat biciul exorcizarii totale, dar tot din randul "prostimii" mostenitoare. Nu au ajuns la intelepciunea de a fi misionarii care incearca sa aduca pe calea cea buna "oile ratacite" steliste, contra lui Satana.

Terapia de soc pare unica lor solutie: "Sa parjolim cu torte si petarde terenurile, sa otravim cu indiferenta echipa din calea lui satana Becali. Cine crede altfel e impotriva Stelei!"

Postati si ei la poarta Iadului verifica stelistii daca au codul de acces:

- Mostenitorule, te-ai lepadat de satana si de echipa? Nu inca?

- TRADATORULE, SLUGA becalista! Spanzurati-l si confiscati-i iubirea ros-albastra!

Steaua suntem numai noi! NOI SUNTEM ADEVARATII MOSTENITORI AI IADULUI STELIST, carpelor!

În timp ce fecala și slugile ei chiar au puterea de a trece la acțiuni, "radicalii" postați la porțile cu zãbrele rotative ale stadionului nu vor putea niciodatã sã facã mai mult decât sã prezinte abonamentul sau biletul de intrare la meci, eventual sã icneascã mai înfundat când mai primesc câte un cot în stomac, în timp ce sunt percheziționați de animalele de la jandarmerie sau de gorilele zmãrãndesciene purtãtoare de cagulã.

Comprația cu Satana... Te duce cu gândul la inteligențã, viclenie diabolicã, când noi avem de-a face cu un vierme primitiv, o fecalã umanã, un urduros parvenit care duhnește a ferment de stânã chiar și atunci când "se dã" pe mãdulare cu parfum de cinci mii de euro.

Eu unul nu-mi fac iluzii cã va curge lapte și miere în Ghencea, odatã ce fecala ar pleca sau (mai bine) ar muri. Tot ce îmi doresc este UN OM SÃNÃTOS LA CAP! Puținticã normalitate...

Adrian18.03.2009 15:36
Si ce propui enjoy, sa facem cu stelistii "lenesi" si "disperati" cum spui tu?Sa le punem etichete cu "slugile lui Becali" si sa-i tragem in teapa sau sa-i ardem pe rug in Paiata Universitatii? Sau sa-i convingem sa vina langa noi impotriva lui Becali?

Se vorbeste de actiune, dar se uita ca acea actiune tot prin "palavre" se manifesta. Protestul este vocal si nu cu furci si topoare. Cu cat sunt mai multe voci, cu atat protestul este mai eficient cu sorti de izbanda. Nici macar Becali, in dobitocia sa, nu o sa mai poata sa spuna ca-i vor plecarea 28.000 de "vagabonzi", daca protestul este facut de un stadion plin.

Sunt curios, la ce fel de actiune te referi tu si Adrian, in care sunt suficienti putini, dar "indrazneti si intreprinzatori".

Nu mai pun la socoteala, ca el vorbeste actiune, din Alba Iulia, iar faptele trebuie facute, meci de meci, pe Ghencea.

E ca si cum as fi spus in articol: Frati stelisti, haideti sa-l batem(voi) meci de meci pe Becali pana fuge! Voi, pentru ca eu sunt departe!

Nici un razboi nu a fost castigat numai cu vitejia generalilor din spatele frontului. Fara Armata din linia 1 si 2 erau nimeni!

E incredibil cat de multe porcarii poti sa postezi intr-un timp atat de scurt.

Cum adica nimeni nu face nimic?

Da' baietii aia care urla pe stadion ce fac? Baietii aia care fac bannere si care protesteaza la fiecare meci ce fac? Palavre?

Singurul palavragiu de aici esti tu. Esti plin de povesti. Atat.

Aer cald.

Dar stai linistit.Ca eu, din Alba Iulia, tot am facut mai multe decat tine. Daca vrei sa te lamuresti, cauta topicul "Fenomenul Ultras in Imagini".

Cei care inca nu s-au convins ca becalii face rau Stelei, nu au ce cauta langa noi, cei care protestam!

Eu nu vreau sa lupt alaturi de cei pe care ii intereseaza doar rezultatul.

becalii e contestat in toata tara, nu doar in Ghencea. Pacat ca domnul xray, deontologul superior obiectiv, nu vede asta. Pai, cum sa vada? Ca el se uita la meci si, dupa ce se termina, vine aici sa critice suporterii ca il injura pe becalii si ca de fapt ei trebuie sa incurajeze Steaua.

Nici un razboi nu a fost castigat numai cu vitejia generalilor din spatele frontului. Fara Armata din linia 1 si 2 erau nimeni!

Bai ce destept esti! Incredibil! O sa pun frazele alea 2 la statusul de la mesager.

Am o veste pentru tine.

Armata din linia 1 si 2 e reprezentata de baietii pe care, pana acum 1 luna, tu ii acuzai ca fac numai rau Stelei ca merg pe stadion si protesteaza. Si nu incerca sa te scoti ca sunt inca n oameni pe siteul asta care pot confirma ura cu care tu vorbeai despre ultrasi fie ca era vorba de incidente de la fotbal, hochei sau de oriunde altundeva, fie ca stiai despre ce e vorba sau nu.

Daca ne lipseste noua ceva, atunci ne lipseste un general, un om care sa ne conduca.

Speram pana acum un an si ceva ca acel om va fi Laca. Big mistake!

Laca s-a dovedit intre timp ca e tradator.

Acum trebuie sa asteptam sa vina altcineva. Poate Hagi, poate Ienei, Iordanescu, Stoica, etc.

Mi s-a acrit deja de toti deontologii astia care isi dau doar cu parerea.

Uite, eu nu pot si nu vreau sa fiu obiectiv.

Eu vreau sa scape Steaua de becalii.

Si, daca nu se poate, prefer sa ii dau eu foc cu mana mea decat sa o mai vad in mainile jegului aluia!

xray_rom18.03.2009 15:47
Mesajul acestui este în aceeași notã cu a altor câtorva articole apãrute în ultima vreme: ?E rãu cu fecala, dar rãi sunt și radicalii (?) care o contestã.?

Ca si la articolul anterior, ai inteles iar gresit. Nu am spus asa ceva nici macar aluziv.

Trebuia tradus asa:

"E rau cu fecala, nu si radicalii care o contesta.

E rau doar ca unii radicali, inloc sa atraga in aceasta lupta toti stelistii, ii epureaza pe criterii arbitrare.

Adica, asa cum Becali imparte lumea stelista in "stelisti" si "huligali" dupa criteriul "cine ma contesta" si unii radicali impart lumea stelista doar in "ei" si "slugi becaliste", atunci cand "slugile" sustin un alt punct de vedere, nu neaparat in raport cu Becali, ci de Lacatus, de echipa, etc." Este o atitudine care intretine dezbinarea in radul suporterilor, inloc sa ii adune! Radical este limbajul lor fata de stelisti si nu protestul lor fata de Becali.

E incredibil cat de multe porcarii poti sa postezi intr-un timp atat de scurt.

Cum adica nimeni nu face nimic?

Da' baietii aia care urla pe stadion ce fac? Baietii aia care fac bannere si care protesteaza la fiecare meci ce fac? Palavre?

Singurul palavragiu de aici esti tu. Esti plin de povesti. Atat.

Aer cald.

Dar stai linistit.Ca eu, din Alba Iulia, tot am facut mai multe decat tine. Daca vrei sa te lamuresti, cauta topicul "Fenomenul Ultras in Imagini".

Cei care inca nu s-au convins ca becalii face rau Stelei, nu au ce cauta langa noi, cei care protestam!

Eu nu vreau sa lupt alaturi de cei pe care ii intereseaza doar rezultatul.

becalii e contestat in toata tara, nu doar in Ghencea. Pacat ca domnul xray, deontologul superior obiectiv, nu vede asta. Pai, cum sa vada? Ca el se uita la meci si, dupa ce se termina, vine aici sa critice suporterii ca il injura pe becalii si ca de fapt ei trebuie sa incurajeze Steaua.

Bai ce destept esti! Incredibil! O sa pun frazele alea 2 la statusul de la mesager.

Am o veste pentru tine.

Armata din linia 1 si 2 e reprezentata de baietii pe care, pana acum 1 luna, tu ii acuzai ca fac numai rau Stelei ca merg pe stadion si protesteaza. Si nu incerca sa te scoti ca sunt inca n oameni pe siteul asta care pot confirma ura cu care tu vorbeai despre ultrasi fie ca era vorba de incidente de la fotbal, hochei sau de oriunde altundeva, fie ca stiai despre ce e vorba sau nu.

Daca ne lipseste noua ceva, atunci ne lipseste un general, un om care sa ne conduca.

Speram pana acum un an si ceva ca acel om va fi Laca. Big mistake!

Laca s-a dovedit intre timp ca e tradator.

Acum trebuie sa asteptam sa vina altcineva. Poate Hagi, poate Ienei, Iordanescu, Stoica, etc.

Mi s-a acrit deja de toti deontologii astia care isi dau doar cu parerea.

Uite, eu nu pot si nu vreau sa fiu obiectiv.

Eu vreau sa scape Steaua de becalii.

Si, daca nu se poate, prefer sa ii dau eu foc cu mana mea decat sa o mai vad in mainile jegului aluia!

Daca pluta pe cate navighezi in virtual are si carma e ok. Inseamna ca vei ajunge la un mal. Malul intelesului, care acum pare foarte departe de tine.

Vai de Steaua noastra daca a ajuns unul ca tine sa-l faca TRADATOR pe Lacatus, in aplauze!

Ar trebui un poster cu tine!Esti model pentru radicalii la care m-am referit in articol!Tu nu esti in stare sa-ti dai foc tie, darmai Stelei. Nu ai nicio "scanteie". O fi ea si Steaua ta, dar in primul rand este a noastra, a tuturor.

La meciul cu Iasul, cei care au scandat "M*** Becali" si "Pleaca ciobane din Ghencea", au scandat si "Lacatus, Lacatus...". Aia tot tradatori si slugi becaliste erau, durule?

Gica Chioru18.03.2009 17:20

xray_rom, dragule, ai dat-o-n bara cu articolul asta. Mai fa si tu o pauza, aduna-ti gandurile.

steaua forever tm18.03.2009 17:40

xray_rom

cat am citit articolul ma treceau fel de fel de sentimente parca venite din cripta...imediat ma cuprins o panica morbida, dar ti-am inteles foarte bine mesajul si mi-a placut...cat despre "incompatibilitatea de caracter" ivita, nu-i prima...si eu am avut la un moment dat cu unii "moderatori" (nu le mai retin numele/nick-urile) clinciuri si oricat de evidenta e situatia o tin pe a lor, apeland la final la "moderare", jigniri deloc subtile....spre binele tau, sper ca nu ti-ai facut un scop in viata in a deveni redactor, membru al nu stiu carei asociatii, blog-ar cu drepturi depline aici....sa ai tu Steaua in suflet si in rest nimic; cu riscul de a-mi fi sters mesajul (sau o parte din el) condu-te dupa zicala "**** THE REST, I'M THE BEST"....la mine merge :)

revin on-topic: vrei sa mai facem odata ce am facut duminica trecuta cu articolul ?

:steag_cruce_invers:

xray_rom18.03.2009 17:41
xray_rom, dragule, ai dat-o-n bara cu articolul asta. Mai fa si tu o pauza, aduna-ti gandurile.

Si bara face parte din joc:) Cand dai in ea, unii te injura altii se bucura. Depinde din ce echipa faci parte:)

Daca esti arbitru, atunci ar trebui sa stii ca bara nu o fluieri cu ... o pauza!

Oricum, multumesc pentru apreciere si sfat!Pe viitor, voi scrie numai ce vei dori tu sa auzi. D'alea pe langa ... bara.

danimarcu18.03.2009 17:46
revin on-topic: vrei sa mai facem odata ce am facut duminica trecuta cu articolul ?

Ce fain e sa te faci celebru pe spinarea altuia...

Te duce capul sa fii ironic,dar nu si sa scrii un articol pe care sa-l publici pe fitzuica aia urat mirositoare...

On-topic: Nu pot sa spun ca articolul asta m-a dat pe spate,dar autorul ei simte ros-albastru si scrie bine.Felicitari.

xray_rom18.03.2009 17:57
xray_rom

1) cat am citit articolul ma treceau fel de fel de sentimente parca venite din cripta...imediat ma cuprins o panica morbida, dar ti-am inteles foarte bine mesajul si mi-a placut...cat despre "incompatibilitatea de caracter" ivita, nu-i prima...si eu am avut la un moment dat cu unii "moderatori" (nu le mai retin numele/nick-urile) clinciuri si oricat de evidenta e situatia o tin pe a lor, apeland la final la "moderare", jigniri deloc subtile....spre binele tau, sper ca nu ti-ai facut un scop in viata in a deveni redactor, membru al nu stiu carei asociatii, blog-ar cu drepturi depline aici....sa ai tu Steaua in suflet si in rest nimic; cu riscul de a-mi fi sters mesajul (sau o parte din el) condu-te dupa zicala "**** THE REST, I'M THE BEST"....la mine merge :)

2) revin on-topic: vrei sa mai facem odata ce am facut duminica trecuta cu articolul ?

:steag_cruce_invers:

1) Nu.Nu vreau sa devin redactor. In primul rand pentru ca nu vreau si in al-2-lea rand pentru ca nu am aptitudini. Imi cunosc lungul nasului. Am fost si vor ramane un cititor care din cand in cand isi mai da si el cu parerea, ca tot romanul.

2) Nu. Atunci nu stiam ca prin postarea aici, articolul devine proprietatea site-lui. De aceea ti-am dat acordul sa-l pui pe blogul tau. Numai admini iti pot da acordul. Nu vreau sa-mi supar un prieten, cu care am inceput dialogul pe acest site, acum cateva luni, mai rau decat cel cu Adrian:) De unde concluzia ca toti mai gresim. Si eu si altii. Important este sa nu perseveram in greseala ca Curca-n lemne. Aici ne-a adunat pe toti dragostea de Steaua si nu dorinta de ne etala muschii in oglinda virtualului.

steaua forever tm18.03.2009 17:59

danutz

incerc sa-ti raspund, cu toate ca am cateva rezerve ca vei intelege (poza iti seamana foarte bine):

1. am acel blog cu mult inainte de a auzi tu de cuvantul blog;

2. am articole scrise (in stilu-mi caracteristic, bun sau rau nu stiu-e doar o relaxare) mai multe ca nr paginilor scrise de tine la caligrafie in clasa intai;

3. nu fac decat sa duc ideile bune (care le consider eu ca sunt bune) mai departe; cea mai buna "reclama" este prin viu grai;

3. celebritatea nu mi-o castig din scris; sunt DOCTOR iar sursele "celebritatii" imi sunt altele: omenia, neconditionarea actului medical, bunul simt, ajutarea saracilor cu medicamente din banii proprii; cred ca mai mult de a arunca niste maruntis unor cersatori nu ai la activ;

4. nu ti-ai gasit omul de caterinca, mai cauta

xray

nu devine proprietatea nimanui, tocmai aici nu inteleg "moderashii"; iti si explic de ce; cu ceva timp in urma "norbinho" a scris ceva interesant si l-am intrebat 2 lucruri:

1. daca este de acord sa ducem articolul mai departe

2. daca AISS este de acord cu acest fapt (cazand si eu in aceeasi plasa)

stupoarea a urmat imediat: cei mai multi "membrii" au sarit (reproduc din memorie): "norbinho nu este membru AISS, iar noi nu raspundem de acest articol; puteti face ce vreti cu el".....iti dai seama ca am periat mult din cuvintele lor

mi s-a parut de bun simt sa intreb titularul articolului daca este de acord (daca eram mizerabil, luam textul cu copy/paste fara nici un acord), crezand ca toti care scriu sunt membrii...in fine , discutie utila doar pt un "remember"...iti respect decizia, dar te respect mai mult ca nu ai ambitii personale de a scrie pe un blog care pe zi ce trece pare a fi guvernat de dusmani (hools de tastatura) si nu de stelisti

xray_rom18.03.2009 18:21
xray

nu devine proprietatea nimanui, tocmai aici nu inteleg "moderashii"; iti si explic de ce; cu ceva timp in urma "norbinho" a scris ceva interesant si l-am intrebat 2 lucruri:

1. daca este de acord sa ducem articolul mai departe

2. daca AISS este de acord cu acest fapt (cazand si eu in aceeasi plasa)

stupoarea a urmat imediat: cei mai multi "membrii" au sarit (reproduc din memorie): "norbinho nu este membru AISS, iar noi nu raspundem de acest articol; puteti face ce vreti cu el".....iti dai seama ca am periat mult din cuvintele lor

mi s-a parut de bun simt sa intreb titularul articolului daca este de acord (daca eram mizerabil, luam textul cu copy/paste fara nici un acord), crezand ca toti care scriu sunt membrii...in fine , discutie utila doar pt un "remember"...iti respect decizia, dar te respect mai mult ca nu ai ambitii personale de a scrie pe un blog care pe zi ce trece pare a fi guvernat de dusmani (hools de tastatura) si nu de stelisti

Desi sunt un rebel inascut, pentru mine prietenia si regula jocului sunt mai presus decat orgoliul meu personal.

Deci, prietenia fata de acea persoana ma impiedica sa-ti dau acceptul si nu alte daravele.

danimarcu18.03.2009 18:35

danutz

incerc sa-ti raspund, cu toate ca am cateva rezerve ca vei intelege (poza iti seamana foarte bine):

Inteleg,daca-mi promiti ca scrii corect romaneste!

2. am articole scrise (in stilu-mi caracteristic, bun sau rau nu stiu-e doar o relaxare) mai multe ca nr paginilor scrise de tine la caligrafie in clasa intai;

Si ce-i cu asta?Orice papagal poate sa-si faca blog sau glob,vezi iliescu sau Jiji Becali...

3. nu fac decat sa duc ideile bune (care le consider eu ca sunt bune) mai departe; cea mai buna "reclama" este prin viu grai;

Sa inteleg ca scrii prin viu grai?... :whistle:

3. celebritatea nu mi-o castig din scris; sunt DOCTOR iar sursele "celebritatii" imi sunt altele: omenia, neconditionarea actului medical, bunul simt, ajutarea saracilor cu medicamente din banii proprii; cred ca mai mult de a arunca niste maruntis unor cersatori nu ai la activ;

Te cred!Cum te cheama ,Ciomu sau Tranca?...

Gica Chioru18.03.2009 19:16
Si bara face parte din joc:) Cand dai in ea, unii te injura altii se bucura. Depinde din ce echipa faci parte:)

Daca esti arbitru, atunci ar trebui sa stii ca bara nu o fluieri cu ... o pauza!

Oricum, multumesc pentru apreciere si sfat!Pe viitor, voi scrie numai ce vei dori tu sa auzi. D'alea pe langa ... bara.

Te inseli, nu este vorba de placut sau nu. Asculta-mi, totusi, sfatul.

Adrian18.03.2009 20:02

Steaua forever tm

Prietene calmeaza-te.

Hai sa o luam de la inceput.

FCSteaua.ro a avut probleme cu unele ziare cand a publicat articole scrise de redactorii respectivelor ziare.

Asa ca, daca noi nu avem voie sa publicam ce fac ei, nici ei nu au voie sa publice articolele noastre.

Iar despre AISS, nu toti redactorii acestui site sunt membri.

Si, daca ai avut probleme cu moderatorii, inseamna ca nu ai citit regulamentul acestui site. In acest caz te sfatuiesc sa o faci.

Terminati cu offtopicul, cu postarile consecutive si cu jignirile.

Stanici18.03.2009 22:12
danutz

Voai, chem pompierii cu scara sa ajung la inaltimea domniei tale ... . Ce nu ai inteles tu e faptul ca siteul asta avut unele "situatii" cu luare/ preluarea/ mama ma-sii a diverselor materiale si ca din aceasta cauza au existat oarecare probleme cu materialul in cauza. Daca ai luat-o personal, e problema ta. La fel cum ai o problmea care reiese din faptul ca ai scris cu majuscule cuvantul "doctor" (asta in cazul in care nu te cheama asa)... daca ai simtit nevoia sa iti sporesti importanta pe lume sau competenta profesionala apasand CapsLock-ul, e trista situatia ta. Plus ca dupa 3 urmeaza 4, nu tot 3. Plus ca fariseii se mai laudau cu banii dati la saraci... daca vrei sa epatezi prin filantropie, da absolut toata avutia ta la o casa de nevoiasi si du-te sa salvezi babuini in Africa. Plus ca nu tii la caterinca. Plus ca esti "fruntas".

enjoy18.03.2009 23:27

@ xray_rom

mesajul meu e cu totul altul decat cel inteles de tine: E NEVOIE DE ACTIUNE NU DE TEORIE GOALA, metafizica. daca n-ai stiut, generalii de regula nu conduc din linia 1 sau 2, ci din acel loc care le permite sa analizeze corect situatia si sa ia masurile necesare; lipsa de actiune e mult mai periculoasa decat o actiune, chiar gresita la un moment dat. cat despre separarea stelistilor ma gandesc ca nu e cazul sa fim dezbinati si toti (idealul nu exista, e doar un tel plin de speranta, deci normal vor fi si pierderi) sau cel putin majoritatea trebuie sa intelegem sensul adevarat al demersului si sa-l sprijinim dupa puteri, macar cu o incurajare!

xray_rom18.03.2009 23:52
@ xray_rom

mesajul meu e cu totul altul decat cel inteles de tine: E NEVOIE DE ACTIUNE NU DE TEORIE GOALA, metafizica. daca n-ai stiut, generalii de regula nu conduc din linia 1 sau 2, ci din acel loc care le permite sa analizeze corect situatia si sa ia masurile necesare; lipsa de actiune e mult mai periculoasa decat o actiune, chiar gresita la un moment dat. cat despre separarea stelistilor ma gandesc ca nu e cazul sa fim dezbinati si toti (idealul nu exista, e doar un tel plin de speranta, deci normal vor fi si pierderi) sau cel putin majoritatea trebuie sa intelegem sensul adevarat al demersului si sa-l sprijinim dupa puteri, macar cu o incurajare!

Si mesajul meu a fost altul decat cel persiflat de tine.

Am spus eu ca trebuie stat cu mainile in san? Este un apel la unitate impotriva lui Becali. Sa se pastreseze rahatul pt Becali si nu pt stelisti, echipa si Lacatus.

Nu ai prins-o nici pe aia cu generali. Daca nu sunt trupe suficiente in linia 1 si 2 nu au ce sa conduca. Era o ironie, dar nu la adresa ta.

Si AISS in comunicat a scris ceea ce am sustinut si in acest articol si in Steaua in patru colturi. Nu dati in echipa si stelisti. Uniti-va in jurul echipei. Becali e tinta.

vlad19.03.2009 06:14
.... Plus ca esti "fruntas".

"Frunceaș" ,Stanici.

Scuze pentru off-topic.

ebonyc19.03.2009 10:31

E un articol frumos si din punct de vedere estetic si din punct de vedere al fondului. Pacat ca se poarta discutii total neadecvate. Unii de pe siteul asta nu stiu a argumenta si atat. Trebuie sa si recurga la "glumitse" rautacioase. Unora le place sa se dea in stamba, dar nu si-au gasit bine locul. Unii nu au inteles care e mesajul articolului si stiti cum e: prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.

aurelh21.03.2009 09:02

f. bun articolul

«12»