Mesajul acestui este în aceeași notã cu a altor câtorva articole apãrute în ultima vreme: "E rãu cu fecala, dar rãi sunt și radicalii (?) care o contestã."
Ambele tabere au cazut in patima exorcizarii, conform crestinescului sfat: "cine nu e cu tine, e impotriva ta!"Satana ii trage in poze si prin cerberii sai vrea sa le dea "Access denied" in Iad, dezmostenindu-i de strane:
- Mai il injuri pe seful? Intreaba cerberul.
- DAAAAAAAAAAA! Raspunde mostenitorul!
- Mars afara, huliganule!
Radicalii, in compensatie, au luat biciul exorcizarii totale, dar tot din randul "prostimii" mostenitoare. Nu au ajuns la intelepciunea de a fi misionarii care incearca sa aduca pe calea cea buna "oile ratacite" steliste, contra lui Satana.
Terapia de soc pare unica lor solutie: "Sa parjolim cu torte si petarde terenurile, sa otravim cu indiferenta echipa din calea lui satana Becali. Cine crede altfel e impotriva Stelei!"
Postati si ei la poarta Iadului verifica stelistii daca au codul de acces:
- Mostenitorule, te-ai lepadat de satana si de echipa? Nu inca?
- TRADATORULE, SLUGA becalista! Spanzurati-l si confiscati-i iubirea ros-albastra!
Steaua suntem numai noi! NOI SUNTEM ADEVARATII MOSTENITORI AI IADULUI STELIST, carpelor!
În timp ce fecala și slugile ei chiar au puterea de a trece la acțiuni, "radicalii" postați la porțile cu zãbrele rotative ale stadionului nu vor putea niciodatã sã facã mai mult decât sã prezinte abonamentul sau biletul de intrare la meci, eventual sã icneascã mai înfundat când mai primesc câte un cot în stomac, în timp ce sunt percheziționați de animalele de la jandarmerie sau de gorilele zmãrãndesciene purtãtoare de cagulã.
Comprația cu Satana... Te duce cu gândul la inteligențã, viclenie diabolicã, când noi avem de-a face cu un vierme primitiv, o fecalã umanã, un urduros parvenit care duhnește a ferment de stânã chiar și atunci când "se dã" pe mãdulare cu parfum de cinci mii de euro.
Eu unul nu-mi fac iluzii cã va curge lapte și miere în Ghencea, odatã ce fecala ar pleca sau (mai bine) ar muri. Tot ce îmi doresc este UN OM SÃNÃTOS LA CAP! Puținticã normalitate...