FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oricine poate contribui la revista suporterilor Stelisti

fcsteaua.ro14.03.2009 14:18

Steaua suntem noi e sintagma pe care ai auzit-o tot mai des in ultimul timp. E strigatul de lupta pentru libertate. Este numele manifestului ce incearca sa adapteze "Desteapta-te Romane" in culori ros-albastre. Este revista gratuita editata de stelisti pentru stelisti. Ai putut sa o citesti acum doua saptamani la meci si in tot acest rastimp pe siteul nostru.

232938225_banner_revista_steaua.jpg

Dupa aparitia primului numar, s-a tot vehiculat ca suporterii stelisti sunt cumparati. Ca cineva e in spatele tuturor actiunilor lor. Ca cineva vrea sa destabilizeze clubul. Nimic mai fals. Revista este editata si sustinuta financiar exclusiv de catre suporterii stelisti care, sprijiniti de catre Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, vor continua cu promovarea ei in fiecare luna la meciurile din Ghencea. In acelasi timp, fiecare numar va fi facut public si pe internet, pentru ca numarul stelistilor care ne impartasesc ideile sa fie din ce in ce mai mare.

Pentru a ne pastra identitatea. Pentru a ne pastra libertatea. Si in primul rand, pentru a ne pastra existenta.

Ai citit primul numar al revistei Steaua suntem noi? Te-ai regasit in el? AISS te invita si pe tine, stelistule, sa participi la promovarea revistei "Steaua suntem noi". Pentru acest lucru, desi va continua sa fie gratuita, revista are in primul rand nevoie ca ajutorul tau financiar sa se alature celui al AISS si al altor suporteri stelisti. Acest lucru va permite imbunatatiri calitative dar si cantitative ale publicatiei. Nu in ultimul rand, va insemna ca un numar tot mai mare de stelisti a contribuit la crearea si promovarea ei.

Pentru ca doar impreuna putem reusi.

Click aici pentur a vedea primul numar al revistei "Steaua suntem noi"

Daca simtit ca puteti avea o contributie financiara la realizarea revistei "Steaua suntem noi", puteti face o donatie, indiferent de suma, in contul AISS. Pentru aceasta, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la o sucursala BRD si sa depuneti suma respectiva in contul:

RO89 BRDE 410S V851 5821 4100

La destinatia sumei, puteti preciza, "donatie pentru revista".

Gasiti aici Lista tuturor sucursalelor brd. Sunt sanse mari sa fie una la cativa metri de casa dumneavoastra.

Va multumim si va asiguram ca AISS va face tot ce ii sta in putinta pentru ca vocea suporterilor Stelei sa se auda in continuare.

bodanelu14.03.2009 20:51

cand e vorba de bani pentru revista.. waw.. cata lume se inghesuie sa comenteze :)

danimarcu14.03.2009 21:32

Pai probabil ca au dat cu totii fuguta la banca...

micodo14.03.2009 23:02

luni aveti 500 mii de la mine dar daca nu pica ciobanu va cer banii inapoi :-)

Phanttom15.03.2009 18:02

Propunere

Daca revista tot se face si se distribuie gratuit la meciuri de ce sa nu fie si numere care sa fie transmise in tara cu plata prin ramburs pe baza unui abonament lunar + costuri de transport.

E doar o idee... lumea e mai inclinata sa dea bani daca primeste ceva in schimb.

mountytoma17.03.2009 12:05

mai adaugati la anunt ca destinatarul sumei este AISS si cei care vor pot plati si prin ordin de plata...

care poate fi mai comod decat sa te duci pana la brd.

maxim marius17.03.2009 20:45

De unde stiu eu sau cine imi garanteaza mie ca in spatele vostru nu nse afla cineva care vrea sa destabilizeze clubul?

De ce sa dau bani sa ajut sa se editeze o revista care prin articolele publicate aduce atingere clubului meu?

De ce sa ajut pe cineva care meci de meci in loc sa-si incurajeze echipa mai rau o demoralizeaza?

De ce sa fiu alaturi de voi care nu mai stiti sa incurajati echipa?

Singurele vosatre cantece sunt **** Becali si Becali pleca din Ghencea.

Daca imi cerea ajutorul JEAN PAVEL o faceam neconditionat pentru ca stiu ca este STELIST pana in maduva oaselor si pentru ca ,poate el nu stie,am fost la zeci de meciuri alaturi de el si l-am vazut cu ce pasiune conducea galeria.

Dati-mi va rog frumos un motiv pentru care sa fiu alaturi de voi in acesta initiativa voi care meci de meci imi omorati echiopa prin petardele voastre aruncate in teren care pot oricand sa ne priveze de 3 puncte.

VA ROG FRUMOS DETERMINATI-MA CA MAINE SA MERG SA DEPUN BANI LA brd.

Adrian17.03.2009 20:49

Daca ai fost intr-adevar alaturi de Jean Pavel, ce cauta frazele astea in textul tau?

De ce sa ajut pe cineva care meci de meci in loc sa-si incurajeze echipa mai rau o demoralizeaza?

Dati-mi va rog frumos un motiv pentru care sa fiu alaturi de voi in acesta initiativa voi care meci de meci imi omorati echiopa prin petardele voastre aruncate in teren care pot oricand sa ne priveze de 3 puncte.

Lari17.03.2009 20:50

Zi-ne si noua ce articol a adus atingere clubului Steaua din aceasta revista.

Daca tu asta ai inteles din protestele tribunelor, ca descurajam echipa, nu avem nimic sa-ti spunem.

Ca tot ai pomenit de Jean Pavel: stii de ce a plecat din fruntea galeriei?

lbj17.03.2009 23:05
De unde stiu eu sau cine imi garanteaza mie ca in spatele vostru nu nse afla cineva care vrea sa destabilizeze clubul?

De ce sa dau bani sa ajut sa se editeze o revista care prin articolele publicate aduce atingere clubului meu?

Singurele vosatre cantece sunt **** Becali si Becali pleca din Ghencea.

Daca imi cerea ajutorul JEAN PAVEL o faceam neconditionat pentru ca stiu ca este STELIST pana in maduva oaselor si pentru ca ,poate el nu stie,am fost la zeci de meciuri alaturi de el si l-am vazut cu ce pasiune conducea galeria.

VA ROG FRUMOS DETERMINATI-MA CA MAINE SA MERG SA DEPUN BANI LA brd.

Marius, cred ca prin actiunile pe care le-a desfasurat AISS in ultimii 2 ani am reusit sa scoatem in evidenta destul de clar valorile in care credem. Sustinem adevaratele valori, adevaratul club Steaua. Nu sta nimeni in spatele nostru, iar cine ne cunoaste stie foarte bine ca urmarim doar binele clubului Steaua...si acesta este fara Becali la conducere.

KERATOCONUS18.03.2009 01:07

maxim Marius

Nu uita ca Jean Pavel a fost ridicat din peluza de gorilele ciobanului...asa ca, fii in continuare alaturi de preafericitul Jiji Becali.

Asty18.03.2009 23:56

Nu stiu de unde venit ideea asta cu manipulare...bla bla...eu va asigur ca sa ne facem inteles ca aceasta fanzina se realizeaza EXCLUSIV pe banii nostri,iar in caz ca va intereseaza pentru primul numar fiecare om din fiecare grup a contribuit cu cate 5 lei.

Nu va obliga nimeni sa contribuiti cu bani,iar daca nu vreti sa o faceti nu mai scrieti mesaje gen:"da-mi un motiv pt care v-as da bani"...banii aceia nu intra in buzunarul nimanui,din contra ei se intorc la voi prin aceasta fanzina care speram cu totii sa creasca calitativ de la luna la luna

cicerone19.03.2009 07:47

De apreciat initiativa.

mountytoma21.03.2009 19:36

la atatea intrebari, un singur raspuns: ne racim gura degeaba cu tine. daca aceasta initiativa destabilizeaza clubul, probabil dupa judecata ta Gigi Becali merita o statuie in fata stadionului, pentru cate a facut el pentru Steaua, nu?

ei, pe statuia aia noi astia destabilizatorii ne-am usura de fiecare data cand am trece pe langa ea! asa ne-am dovedi recunostinta pentru ce face el Stelei!

floppy200124.03.2009 03:18

initiativa e buna. chiar foarte buna.

doar ca nu toti cei 15 mii (sa zicem) care vor fi la stadion cand vezi impartii cel de-al 2 lea nr merita s-o primeasca.

am vazut pers care, la impartirea primului nr, in loc sa inteleaga esentialul "campaniei antibecali".. se amuzau copios de perlele becaliene! acestia sunt suporterii de ocazie care reprezinta CCA 90% din tribuna 1 si 0 si sa zicem 70% din tribuna 2.

cei care il injura pe cioban doar in momentul in care echipa e condusa si joaca prost.

si de aceea ma tem ca acest conflict nu va avea nicio finalitate, deoarece trebuie sa recunoastem ca suporterii stelisti, desi sunt cei mai multi, nu sunt cei mai devotati si impatimiti!

e un lucru normal la o echipa mare sa se intample asa ceva! cine a fost in deplasare la bayern a putut vedea ca "fani" (si aia penali) erau cam cati romani venisera.. restul erau locuitori ai orasului indoctrinati cu acest gen de iesire seara.. pun pariu ca din 60 de mii cel putin 1/3 nu stiu cu ce se mananca fotbalul!

ce e trist e ca prin genul asta de lume ciobanul are tronul asigurat si-si va biciui oile (a se citi antrenorul si jucatorii) in continuare fara nicio problema!

ps: doar o parere - puteti incerca sa dedicati un articol acestei probleme (a suporterilor de weekend/ocazie) in care sa surprindeti avantajele si dezavantajele venirii lor la stadion. poate mai luminati 2-3 minti din tribuna cand or sa se regaseasca in aceste randuri.