FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus: "Trebuie sa readucem suporterii in tribuna!"

fcsteaua.ro14.03.2009 02:43

Antrenorul Marius Lacatus si-a exprimat vineri increderea ca, in cazul in care Steaua va obtine 4-5 victorii, va reintra in lupta pentru titlu, adaugand ca unul dintre obiectivele sale este acela de a readuce suporterii alaturi de echipa.

Iata toate declaratiile tehnicianului Marius Lacatus inainte de partida cu Politehnica Iasi:

Sper ca reactia jucatorilor la meciul cu Poli Iasi sa fie una pozitiva, dupa dusul rece cu Brasov, dar si remiza cu Vaslui. Este o atmosfera apasatoare, din care trebuie sa iesim. Jucatorii trebuie sa demonstreze ca au valoare, sunt sigur ca vom castiga daca vom reactiona bine. Vom respecta adversarul, dar este o diferenta mare intre noi si Poli Iasi, insa acest lucru trebuie sa se vada pe teren. Sa gasim antidotul sambata, indiferent cum va juca echipa din Iasi. Sper sa gresim cat mai putin, sa nu oferim adversarilor sanse de a marca si sa ajungem cat mai des in preajma careului.

Sa credem pana la capat in titlu! Daca batem sambata, apoi la Pitesti... cu 4-5 victorii intram cu sanse mari in cursa pentru campionat.

Trebuie sa readucem suporterii in tribune, sper ca ei sa vina in numar cat mai mare. Am discutat cu fanii, a fost si un jucator. A fost ceva constructiv, pentru binele Stelei. Nu cred ca un suporter va putea sta pe scaun fara sa se manifeste, daca vom juca bine si vom conduce pe tabela.

Ne preocupa doar jocul nostru, nu ma intereseaza ce va fi la CFR - Rapid. Trebuie insa sa profitam de eventuali pasi gresiti facuti de alte echipe. Multe echipe au sanse la titlu, inclusiv Steaua.

In tara probabil sunt 20 de milioane de antrenori, multi isi dau cu parerea, dar putini se pricep. Marius Lacatus nu va pune un jucator pe un post pe care nu va da randament.

SteauaFC.com

S.S.Lazio14.03.2009 07:10

Da ? cum ? :)

floroflores14.03.2009 08:34

Laca,ti s-a parut ca a fost putina lume cu Vasluiul??? N-au fost e adevarat mai mult de 20.000 de fani. Daca la Steaua nu vine lumea (n-ar fi rau sa verifici media spectatorilor in Ghencea) inseamna ca nu te-ai uitat cam ce medie de spectatori au echipele din fata noastra...printre care si potaile alea vagaboante...Lumea va veni la Steaua mereu...dar,ar merita sa plece si ei mai mandrii,ce zici??? poate castigam chiar la o diferenta de 2-3 goluri diseara...

4_ever_steaua14.03.2009 09:50

cum se aduce lumea la stadion?simplu...pleaca Becali si vine lumea!

Tupac Amaru14.03.2009 11:03

Ah, ce m-am mai speriat!

Citisem "trebuie sa re(a)ducem suporterii la tacere!"

Sunnyblack14.03.2009 11:33

niciodata "pana mai este jijel"

kosm1n14.03.2009 12:03

Eu nu am posibilitatea sa merg la meciurile Stelei dar mi-as dori sa fie plin stadionul, ca sa se poata protesta si mai bine in contra lui Becali!!!

mountytoma14.03.2009 14:03

chiar asa, tribunele sunt pline. sau poate ca Lacatus isi doreste sa readuca ACEI suporteri in tribuna, care nu-l f..t in gura pe Gigi non-stop? simte cumva ca i se apropie si lui ziua, cand va fi huiduit in Ghencea?

1uLy4Nn14.03.2009 14:05

au fost peste 15000 de oameni cu vasluiul..si care a fost rezultatul?..or sa fie si in seara asta peste 10 000 de oameni insa care vor scanda tot meciul anti becaliot sa vedem ce o sa faca echipa

Azzido14.03.2009 14:21

jucati fotbal daca vreti sa readuceti suporterii in tribune

Ionutz8614.03.2009 14:44

Vom fi si azu peste 15.000 ... care sper sa cante in cor M**e Gigi !!!!

EuroSTELIST15.03.2009 07:13
In tara probabil sunt 20 de milioane de antrenori, multi isi dau cu parerea, dar putini se pricep. Marius Lacatus nu va pune un jucator pe un post pe care nu va da randament.

Imi cer scuze daca eu l-am vazut pe Semedo jucand la Cluj varf de atac, inca unul de picior drept. Cum au putut toti antrenorii pe care i-a avut acolo sa nu vada ca postul sau de randament maxim era mijlocas stanga?!

...Ah, cred ca am uitat sa mentionez ca m-am nascut alaltaieri. :ce_oameni: