Nea Gigi eu nu vreau bilet gratis, vreau daca se poate si pentru mine 100€, stiu ca sa gaseste prin buzunarele matale, daca imi dai bani aia il cumpar si la pret dublu.
Si ca sa vezi ca vorbesc serios ma bag si in PNG, invat Crezul si merg si duminica la Biserica.
Eu am fost mereu unul dintre aia care nu s-au dat cu bagabontii aia de huligani care te-au injurat pe matale meci de meci, oricum ei erau platiti si faceau asta ca nu au mai fost pe la biserica de mult timp. Dar lasa nea Gigi nu te supara, ca numai cu matale la echipa putem noi sa castigam, numai daca mintea si mana voastra se implica la echipa luam campionatul anul acesta, stim cu totii nea Gigi ca prin dreapta ta Dumnezeu transmite la echipa harul si intelepciunea de care are nevoie.
Nea Gigi nu mai iti face matale sange rau cu niste derbedei din peluze, ei oricum sunt niste drogati, anaflabeti si necredinciosi, nu ei reprezinta Steaua, ci nepotii matale, fetele si veri tai nea Gigi, ei sunt si reprezinta adevarata Steaua, cea pe care noi toti o vrem si care prin sangele, sudorea si munca matale a ajuns unde este.
Eu va spun sincer domnu Becali, nu va luati dupa ce scriu bagabontii aia pe forumuri si siteuri, ca ei sunt niste tatuati, niste betivi si drogati, ei nu cred in Dumnezeu si tot ce stiu este sa injure si sa se bata, scopul lor in viata este sa te injure pe matale si familia matale.
Ei sunt niste diversionisti, sunt manipulati de Hagi, de Piturca, ei vor doar raul echipei, doar ca sa para ei ca sunt mai stelisti decat dvs, dar ei nu sunt nea Gigi, dumneavoastra sunteti cel mai stelist din toti stelisti, dar oricum nea Gigi, cand o sa castigati razboiul cu bagabontii aia o sa se termine cu ei.
Abia astept nea Gigi sa le inchiedti siteul ala de unde scriu si injura ei, si unde planiesc ei sa va injure, va astept nea Gigi sa scrieti dvs articole pe siteul ala al lor, iar cand nu puteti sa scrieti ca sunteti ocupat sa munciti la echipa, sa puneti niste rugaciuni pentru ca sunt exact ceea ce simte si simtirea matale.