FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua II - Rapid II 3-0

fcsteaua.ro13.03.2009 16:13

Echipa a doua a Stelei si-a consolidat fotoliul de lider al Seriei a 2-a din Liga a III-a, dupa victoria cu 3-0 in fata rivalilor de la Rapid II, aflati pe locul al doilea in clasament. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de capitanul Mihai Onicas (foto) (minutul 11), respectiv atacantul Vlad Rusu, ultimul punctand de doua ori (minutele 75 si 83).

Printre titulari s-au numarat si componentii lotului primei echipe Cezar Lungu, Alexandru Tudose, Andrei Ionescu si Alin Litu.

Antrenorul Leonard Strizu a folosit urmatoarea formula de echipa: Cezar Lungu - Bogdan Mustata, Alexandru Iacob, Alexandru Tudose, Ionut Mihai - Sorin Stratila, Andrei Ionescu, Mihai Onicas (cpt), Robert Neagoe - Alin Litu, Vlad Rusu.

In a doua repriza au mai intrat pe teren: Alin Abuzatoaie, Apostol Muzac, Marius Albu si Alexandru Lazar.

SteauaFc.com

maye13.03.2009 16:17

Rusu trebuie promovat!

puyol13.03.2009 16:34

niiiiiiiiiiice :)

Guardian13.03.2009 16:45
Rusu trebuie promovat!

De mult am sustinut ideea asta .

MoWeed13.03.2009 16:45

Cred ca Rusu ar merita sa fie incercat. Daca nu acum cand e in forma si atacul nostru sufera atunci cand?

maye13.03.2009 17:04
De mult am sustinut ideea asta .

Inseamna ca ai sustinut o idee buna! :thumbup:

vlad13.03.2009 17:05
Cred ca Rusu ar merita sa fie incercat. Daca nu acum cand e in forma si atacul nostru sufera atunci cand?

N-ai auzit ce-a zis Argaseala? Niciun jucator de la Steaua II nu intra in vederile antrenorului pentru meciul cu Iasiul.Fac pariu ca nici in celelate meciuri.

Astristul13.03.2009 17:19

Este cea mai buna stire aparuta in ultima vreme. Felicitari baietilor!

Cat despre Rusu, eu zic ca trebuie lasat tot returul la Steaua II, vedem cum progreseaza si din sezonul urmator sa-l incerce in pregatiri la prima echipa. Pacat de Vali Badea care este chinuit prin fel si fel de tari si nu i se da sansa sa joace la prima echipa, mai ales acum!

forzateaua

mad7913.03.2009 17:29

sigur am putea spune,HAI SA JOACE ASTIA DE LA STEAUA2 IN LIGA1!Nu asa repede,sa nu taie baietii astia!mai ales cu caracterul de diplomat al ciobanului care te face cu ou si otet cand nu joci bine!cred ca prima data ar trebui luati in prima echipa si pusi pe banca si introdusi in joc prin minutul80,poate chiar intr-un derby!

Guardian13.03.2009 17:37

Astristul

Pun pariu cã la anul pe vremea asta nu va mai juca asa ... sper sã mã însel .

zloty13.03.2009 17:38

da asta fundasu stanga ,din cate stiam e capitanul de la Steaua 2 ,asta nu merita promovat? ca Petre Marin scartaie rau ,decat sa reprofilezi pa cineva si sa-ti joace ca dracu de ce sa nu fie fortat un tanar

maye13.03.2009 18:00
da asta fundasu stanga ,din cate stiam e capitanul de la Steaua 2 ,asta nu merita promovat? ca Petre Marin scartaie rau ,decat sa reprofilezi pa cineva si sa-ti joace ca dracu de ce sa nu fie fortat un tanar

Fundasul stanga titular de la Steaua II , Lucian Filip , este accidentat.

Tupac Amaru13.03.2009 18:42

Pe cand si Helga la Steaua II?

zloty13.03.2009 19:49
Fundasul stanga titular de la Steaua II , Lucian Filip , este accidentat.

Mihai asta e titularul postului si capitanul echipei,are 23 paremise , la mai toate meciurile care le disputa Steaua 2 ma si uit sa vad cine joaca si deobicei pe postul acela e ionut Mihai

maye13.03.2009 19:57
Mihai asta e titularul postului si capitanul echipei,are 23 paremise , la mai toate meciurile care le disputa Steaua 2 ma si uit sa vad cine joaca si deobicei pe postul acela e ionut Mihai

Mihai Onicas este capitanul echipei a 2a iar Filip este titularul postului.

alexmk1713.03.2009 21:59

Eu sunt de parere ca in actualul context, Vlad Rusu trebuie sa fie macar prima rezerva de atacant! Poate nu titular, dar macar 20-30 de minute pe meci este exact ce trebuie ca acest baiat sa creasca cum trebuie! Sa nu facem cum am facut cu Ochirosii, care nu este bagat deloc si randament nu poate avea, pentru ca nu joaca! In cel mai rau caz Rusu poate juca prost si nu va marca, dar va juca si va creste!

Asa a fost de exemplu cu Fabregas, pe care Wenger il baga mereu si desi juca mediocru, era fortat! Asa si cu Rooney la Everton si chiar cu C.Ronaldo la Sporting pe vremea lui Boloni! Nu mai zic de Messi!

Oricum nu vom vedea asta! Deja stim ca Lovin e pe teava sa intre in echipa! Asta e, cand nu ne pricepem la fotbal!

KERATOCONUS13.03.2009 22:28

:steag_cruce_invers: Hai cu promovarea in Liga a 2 a!

In afara de atacantul Vlad Rusu, ar trebui urmarit si fundasul dreapta Bogdan Mustata, mai ales ca in vara o sa-i expire imprumutul lui George Ogararu.

xray_rom14.03.2009 02:42

O fi mai slaba Liga 3 decat 1, dar baiatul asta vad are abonament la goluri. Am senzatia, poate gresesc, ca ar fi peste Litu. La fel de ciudata mi se pare situatia cu Badea. Noi nu avem atacanti pe banca de rezerva si ei fac cu el ocolul lumii. Daca se accidenteaza, doamne fereste, Kapetanos si Litu .... intra varul Virgil?:))

Lari14.03.2009 02:54
Eu sunt de parere ca in actualul context, Vlad Rusu trebuie sa fie macar prima rezerva de atacant! Poate nu titular, dar macar 20-30 de minute pe meci este exact ce trebuie ca acest baiat sa creasca cum trebuie! Sa nu facem cum am facut cu Ochirosii, care nu este bagat deloc si randament nu poate avea, pentru ca nu joaca! In cel mai rau caz Rusu poate juca prost si nu va marca, dar va juca si va creste!

Naivitatea ta este emotionanta...

Pai cresterea juniorilor este una din cele mai grele munci din antrenorat. Uita-te peste numele celor care antreneaza Steaua si trage singur concluzia.