FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua vs. Nationala!!!

FanSteaua4Life03.09.2005 22:04

"Frumos meci Romania - Cehia 2-0"...Dar parca a lipsit ceva...Tot nu va dati seama?...Din teren au lipsit jucatorii echipe campioane, mai exact Dica, Ghionea si Oprita...Nici macar unul dintre cei 3 nu a jucat nici macar un minut...De ce oare?

Cum stim cu toti Piti este certat cu Jiji si cu Radoi, dar oare atata ura are in el incat sa nu inceapa sau macar sa introduca 5 minute un jucator al Stelei???

De ce Ogararu nu este convocat, atata timp cat Contra nu se mai ridica la nivelul unui jucator de nationala(macar rezerva sa fi fost Ogararu)...De ce este preferat Tamas daca Steaua are cea mai buna aparare si Dinamo una din cele mai slabe???De ce este titular Florentin Petre cand noi aveam nevoie de o echipa solida, pentru a face fatza unei echipe si mai solide?De ce la lotul de tineret Plesan si Zicu mai sunt convocati atata timp ca nu dau randament, Zicu ratand din 4 metri si Plesan care nu a jucat nimic, mai rau, a incurcat echipa?

Inteleg, Radoi este la cutite cu Piti, Piti este certat cu Jiji, dar asta nu inseamna sa fie tratati toti jucatorii Stelei la fel din cauza acestor probleme...

si intrebarea fundamentala apare...De ce la nationala majoritatea celor convocati si titularizati au legatura cu Dinamo sau cu cei din conducerea lui Dinamo in frunte cu Giovanni???Oare Piti sa impacat cu Giovanni???Oare Piti vrea sa se razbune pe Steaua???Oare Steaua nu are jucatori care sa fie titulari la nationala???Oare sa fie un complot impotriva Stelei???

Nationala a jucat un fotbal bun in meciul cu Cehii, deci nu am de ce sa critic echipa facuta de el, dar oare nu avea loc in primul 11 sau macar introdus pe parcursul meciului un jucator de la Steaua???Oare daca juca Dica, Oprita sau Ghionea nu castigam meciul cu Cehia?Argumentul lui Piti(daca va fi intrebat)va fi scorul 2-0 si jocul bun al echipei, a facut singura echipa care ar fi putut invinge Cehia, dar poate sa ne asigure ca nu castigam daca juca unul dintre Stelisti???Totul este posibil...dar la fel de bine putea fi si 3-0 sau 4-0 daca jucat unul dintre Stelisti...totul este posibil cum am mai zis...

Intrebarea este...De ce Stelisti nu sunt vazuti bine la nationala???Nici pe vremea lui Iordanescu, nici acum cu Piti, si doar amandoi au jucat si au antrenat la Steaua...Oare sa fie ei singurii care hotarasc asta?Sau sa fie "Nasu'"?Sau Giovanni?Sau pur si simplu Steaua nu are jucatori cu valoare de nationala???

Voi ce credetii???

Alin_H04.09.2005 04:59

Bai bells, ai luat-o razna? Cum poti sa spui asta despre simbolul Stelei, Mirel Radoi? Las-o mai moale cu comentarii de genul asta. A dat si el un autogol, pur ghinion, si gata, ne e frica atunci cand degajeaza o minge. Amintesteti meciu tur cu Rosenborg. Pun pariu ca erai gata sa-i pupi picioarele capitanului pentru cum a jucat. Mai ales dupa ce fusese lovit involuntar de Hamutovski in finalul primei reprize. Asta ca sa-ti dau cel mai recent exemplu. Mai stii meciu de la Skopje (cred) cu Macedonia? ,,Marele" Chivu a pierdut o minge ca-n curtea scolii, atacantul advers suteaza spre poarta, mingea trece de goal-keeper-ul nostru si, este go, NU, extraordinar, Mirel Radoi salveaza mingea de pe linia portii. Fara interventia aia nici sperantele astea de doi lei nu le mai aveam. Si asa nu ne mai calificam.

P.S.: Cum e Chivule cu ,,ne vedem in 2006"? Poate pe o plaja pe undeva de unde sa urmarim Mondialu' din Germania. Fara tricolor. Prietenii stiu de ce.

Un!t3d Roon3y04.09.2005 07:31

Daca Piturca nu se impaca cu giovanni nu avea ce cauta la nationala.este f clar ca in razboiul Gigi-giovanii piti a trecut de partea dinamovistului si drept urmare nici un stelist nu mai are ce cauta in primul 11.acest lucru este inadmisibil,ca nici un jucator de la escipa campioana,echipa d p primul loc in acest moment,echipa fara gol primit in campionat,neinvinsa....dar probabil ca acest lucru nu va mai interesa p nimeni acum din moment ce nationala a invins si cu oamenii lu giovanni in teren.echipa a jucat bine in ansmblu,in special cocis,dar totusi fl.Petre nea mai demonstrat odata ca este depasit,tamas nu a prea iesit in evidenta fata d Chivu si rat care au facut un meci f bun iar contra cam face figuratie p teren(vezi faza din finalul partidei cand parca a asteptat special ca bucur sa intre in offside ca sai dea o pasa-in nici un caz nu se ridica la valoarea lu Ogararu)nici Mazilu nu sa vazut prea mult,in afara de faptul ca a facu risipa d efort nu prea sa lipit mingia d el.cum a zis un ziarist la o emisiune:dak Iacob care a dat gol cu rosenborg nu e bun,atunci cu cine a dat gol Mazilu d a jucat titular.in fine,atata timp cat nationala castiga totul e ok.acu ia iesit lui pitzi,dar ai va mai iesi oare si data viitoare?!?!?!

Allen04.09.2005 07:31

Caine rosu numele tau=suferinta.

Andone zicea ca Radoi e cel mai bun jucator din div A, dar stie ca n-ar veni niciodata la Dinamo. Ce mai ziceti de asta catzelusilor? :twisted:

Bodanel04.09.2005 07:42

A fost o faza la pe la jumatatea reprizei a doua cand Baros la depasit si el s-a oprit in loc sa alerge dupa el. Asta e inca un exemplu la cel de mai sus. Cred insa ca Mazilu a jucat bine chiar daca nu a inscris. Florentin Petre a dat centrarile alea in poligonul de la capu' midia nu intr-un teren de fotbal. Si unde il pui pe Petre langa cehi cand cel mai mic che avea 1,75.

Si lovitura aia cu capu' a fost proasta rau de tot.

FanSteaua4Life04.09.2005 08:56

Mai HellsBells aici e forumul suporterilor stelisti nu dinamovisti din cate stiu...daca ai chef de discutat despre echipa ta intra pe dinamoprostia si lasane cu comentarile tale penibile...pe toate topicurile te iei de Radoi...mai bine gandestete de ce la schimbat Andone pe tamas in meciul cu omonia si nu mai incerca sa bagi raca intre noi...tamas la cel putin 3 sarituri de cap a atacantilor cehi nici nu sa sinchisit sa sara si doar oroca a facut ca cehi sa nu inscrie asa ca gura mica...

FanSteaua4Life04.09.2005 09:04

Propun un ban pentru HellsBells...Motive???Se ia de echipa noastra la noi pe forum si nu are nici o treaba cu fenomenul fotbalistic...aaaaaa, si inca unul, ne umple de purici...

lbj04.09.2005 18:03

Momentan nu avem ce sa-i reprosam lui Piti...echipa a jucat bine, a gandit-o bine si a avut si un pic de noroc. In viitorul apropiat cred ca va continua de aceeasi maniera;dar daca nationala va rata si calificarea asta(pastram si noi putin optimism), vor interveni niste schimbari.S-a vazut clar tendinta de intinerire a echipei...deci cred ca vor zbura din schema Dorinel(mai mult ca sigur), Contra, Florentin Petre, poate si Rat...ramane de vazut.

De la Steaua s-ar putea sa apara la nationala urmatorii:Dica, Ghionea, Radoi(Piturca fiind dispus sa renunte intr-un final la conflictul cu el), Ogararu, de ce nu Oprita sau Iacob.

Cel putin eu asa vad echipa pe viitor:Lobont,Chivu impins pe stanga, Radoi-Tamas centrali, Ogararu pe dreapta.Un mijloc Mutu-Dica-Cocis-Tibi Balan.Atac:Mazilu-Cl. Niculescu.Nu stiu daca am calitati reale de antrenor, dar acesta ar fi primul 11 in echipa mea.In lot, in functie de evolutii:Curca/Popa/D.Coman,Pascovici/Ghionea/Ratiu/...,Codrea/Badoi/...,D.Niculae/G.Bucur

FanSteaua4Life04.09.2005 20:39

Mesaj pentru stelisti

Cum era de asteptat, bucurie mare in stafful nationalei după victoria in fata Cehiei. Și pe față, si in spatele usilor unde se consumă licorile spirtoase. Motivul satisfactiei ascunse? Absenta totală a stelistilor din echipa care a invins simbată seara. Mai mult, pe lista rezervelor a aparut doar Dica o compensatie cu miros de avertisment pentru politica de forță a lui Ciobanul. Mesajul federal e limpede. Se poate si fară voi, mai campionilor! Să vedem totusi pină cind si cu ce pret

Sursa: Gazeta Sporturilor

Pe zi ce trece sunt mai convins ca Stelisti vor mai prinde asa de ushor nationala.De ce???cred ca va dati seama singuri...

FanSteaua4Life04.09.2005 21:09

Sa vedeti pe forumul catelushilor cum ne iau la misto ca Nationala a jucat bine pentru ca nu a avut nici un Stelist in teren...Sunteti madri de asta? Eu unul nu sunt...mi se pare ilogic sa nu avem nici macar un jucator care sa prinda postul de titular atata timp cat avem cea mai buna echipa din Romania...

FortuneTeller05.09.2005 00:43

Mai bine ca nu a jucat nici un stelist, n-avem nevoie de meciurile astea fara miza. Daca era intr-adevar un meci de calificare, adica sa avem sanse nu doar utopice, ne bateau cehii de ne zvintau. Romania a cistigat doar pt ca pe cehii i-a durut in fund de noi. In plus, nici cehii nu mai sunt exact cei de acum 1-2 ani, Nedved, Rosicky, Galasek n-au jucat, Poborsky e aproape de pensie, etc. Sa vorbim despre echipa "grozava" a Romaniei peste 1-2 ani, daca cistiga 5-6 meciuri grele la rind, pina atunci "Hai noroc si bafta" Piti, Giovani si Mircea.

PS Si "cel mai mare antrenor roman din toate timpurile", alas M. Lucescu, facea la fel. Stoica, Majaru, Duckadam si altii nu jucau pentru ca maretii Rednic, Gabor si Dragnea sa ne manince nervii cu pasele la portar.

ulivius05.09.2005 03:56

M-a durut ca nu a evoluat nici un stelist, stiam ca nu-l va baga pe Dica nici macar pe final pt a ne umili. La recurs i-a dat peste nas lui Andrei Vochin care e stelist si care l-a intrebat de Victoras.

Cred ca selectionerul s-a bucurat ca nu am intrat in grupele CL. cred ca Piti e TRADATOR ! Sa merga la caini langa tica danielescu.

FORZA Steaua !!! Singuri impotriva tuturor.

FanSteaua4Life05.09.2005 08:46

eu zic ca Piti ar trebui taxat de noi in meciurile in care va veni ca obsrvator...unde va e mandria de Stelisti...chiar asa va lasati calcati in picioare de toti...de ce sa nu luam atitudine...sau nu va intereseaza nationala???

iancu dragosh05.09.2005 15:24

Roamnia a facut un meci foarte bun impotriva unei echipe bune. Imi este frica ca acest rezultat, bun doar pentru palmares si moral, va fi folosit ca alibi de catre Piti. Romania a arata bine per ansamblu insa are si posturi deficitare. Coincidenta sau nu aceste posturi ar trebui acoperite de catre jucatorii Stelei.

Punctul nevralgic al nationalei: partea dreapta: Contra/Petre. Daca pe Banel mai are nevoie de ceva maturitate( totusi au fost promovati si alti pusti) un jucator ca Ogararu este solutiaq indeala pentru nationala.

Desi a jucat satisfacator eu nu am inca incredere in Ovidiu Petre. Postul de mijlocas la inchidere este o problema in viziunea mea. ( Acest lucru se poate vedea si din multitudinea de jucatori care au fost incercati in ultimul timp: Tararache, Ghioane, galca, Pancu Paraschiv). Solutiile pentru acest post sunt : Radoi in primul rand dar si Margaritescu. E de la sine inteles ca Mirel este ca valoare peste cel de-al doilea si ar candidatul ideal, insa in conditiile in care nu ar mai da randament pe acest post dinamovistul ( stiu ca poate ma injurati acum) este de asemenea un jucator de perspectiva.

Punct foarte slab: Portarul. Lobont a fost intotdeuna un portar mediocru. Soluti nu are cum sa vina de la Steua deci optez pentru: Coman.

FanSteaua4Life05.09.2005 16:21

asa este...ai dreptate...dar tu crezi ca va fi ahsa?sau piti tot nu va chema jucatori de la Steaua din cunoscutele conflicte, el fiind unul dintre cei mai orgoliosi oameni de fotbal...chiar putem lasa asta la voia lui pipi???putem protesta...voi nu credeti?

reddog09.09.2005 12:02
Caine rosu numele tau=suferinta.  

Andone zicea ca Radoi e cel mai bun jucator din div A, dar stie ca n-ar veni niciodata la Dinamo. Ce mai ziceti de asta catzelusilor?  :twisted:

Total de acord. Oricum, nu cred ca mai face multi pureci in tara...