FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un oculist pentru Marian

fcsteaua.ro06.03.2009 23:31

Complexul de care suferã unii ia forme grotești…

Un fost jucãtor mai mult decât modest, un antrenor manta de vreme rea, s-a gãsit sã-i mai îmbenzineze nițel pe brichetarii vișinii și afumați:

Pentru mine Steaua nu înseamnã nimic. Eu nu i-am vãzut pe roș-albaștri cu ochi buni nici înainte de '89, dupã cãderea comuniștilor ar fi trebuit sã disparã. Fotbalul e un joc, bãieții trebuie sã evolueze din plãcere, fãrã sã se gîndeascã la bani. Ce sã facem cu ei?! Alergi toatã viața dupã ei și realizezi cã nu folosesc la nimic sunã considerațiile filozofice ale singurului antrenor cu dispensã de la CNA pentru a putea apãrea pe micile ecrane înainte de ora 24…

Așadar, pentru domnul Marian Rada, Steaua nu înseamnã nimic. Echipa care a adus României trofeul suprem al fotbalului european la nivel de cluburi nu înseamnã nimic. Echipa care a repus România pe harta fotbalului european nu înseamnã nimic.

Pentru cã domnul Rada nu pricepe cã numele Stelei ar trebui sã-l rosteascã cu sfialã, cu capul plecat și cãciula-n mânã…

Pentru cã domnul Rada are o problemã: nu îi vede cu ochi buni pe steliști…

Pentru cã domnul Rada considerã cã Steaua ar fi trebuit sã disparã. De ce? Ca sã nu mai vadã el coșmarul care-i bântuie pe toți amãrâții intoxicați de legende mincinoase… Cei pentru care fotbalul nu e un joc, în care bãieții nu evolueazã din plãcere, ci se cred plecați la vreo cruciadã tembelã, cu pari, bolovani și flegme…

Pentru cã domnul Rada nu vede cu ochi buni decât echipa care n-ar fi trebuit sã disparã dupã cãderea comuniștilor. Vorba aia, sculați-vã voi, ca sã ne așezãm noi…

Pentru cã domnul Rada se teme sã nu retrogradeze. Din rațiuni financiare, bre, nu din cauza valorii echipei. Cã, la mintea lui, Rapidul e de primele trei locuri. Deh, n-are ochi decât pentru steliști, nu-și vede apãrarea aia caraghioasã.

Pentru cã tot țiganul își laudã ciocanul. Ca sã realizeze cã nu folosește la nimic…

Pe când Steaua, ei, Steaua e totul. E etalonul la care te raportezi. Of, și ce mic e dl. Rada pe lânga ea. Un nimic…

Gambetta juniorului

Rãzvan e, mai înainte de orice, fiul lui nea Mircea. Drept care papá l-a crescut în același spirit: țanțoș, cârcotaș, fanfaron. Numai cã, dacã ãl bãtrân a fost cineva ca jucãtor și a continuat prin a fi un antrenor bun și, mai ales, bine orientat (numai echipe cu patroni potenți…), juniorul s-a remarcat prin fandoseli și cocoșeli.

Maximele lui performanțe ca jucãtor au fost un sezon în Serie C1, turul la o echipã, returul la alta. Timp în care a apucat sã intre pe teren de… 3 ori! Tot performanțã este și un faimos 1-1 smuls Stelei în 1998, dupã care, euforic, a dedicat rezultatul tuturor anti-steliștilor. Dupã cum se vede, a moștenit de la tatãl sãu și același complex care îi macinã pe cei rãniți de moarte pe 7 mai 1986…

Ca antrenor, a urmat prețioasele indicãții ale babacii și a mers mereu acolo de unde sunetul țechinilor se auzea mai limpede… Dupã startul de la Brașov, au urmat trei sezoane în Giulești și reîntoarcerea sub Tâmpa, alãturi de atât de hârșitul în toate cele, Gheorghe "Vamã" Dinu.

Etapa a II-a a returului prilejuiește o nouã confruntare cu Steaua. O nouã bãtãlie din rãzboiul de mult declarat Stelei. Un rãzboi în care fotbalul trece pe planul secund, important e doar rezultatul și, deci, toate mijloacele sunt permise. ªi a început joaca programãrii meciului. Pe 13 februarie s-a dat OK nocturnei de la Brașov, ceea ce a fãcut ca meciul sã fie programat vineri la ora 19:45.

Zice Gsp: Dupã 10 zile, Rãzvan Lucescu a luat foc și a spus cã nu vrea sã joace în nocturnã cu Steaua. I-a cerut lui Dinu Gheorghe sã gãseascã o modalitate prin care sã împiedice acest lucru

ªi nocturna a fost declaratã moartã… Iar meciul a fost reprogramat duminicã de la 15:30, apoi de la 15:00. Dupã Gsp, Rãzvan Lucescu le-ar fi spus apropiaților și colaboratorilor din club: Vreau sã bat Steaua cu orice preț. Sã vedem dacã vor putea sã treacã de tranșeele pe care le vom face pînã duminicã, iar faptul cã nu vom juca în nocturnã face parte din tactica noastrã…

Meciului nu i s-a mai gãsit loc în grila de programare, așa cã, dupã peste 5 ani de zile, un meci al Stelei nu e televizat.

Scopul scuzã mijloacele, a zis nemuritorul Gambetta , nu?…

Andrei Sava

shack3r07.03.2009 00:08

Sincer cred ca nu trebuie bagate in seama asemenea persoane . Eu ii inteleg pe toti rivalii ( de fapt antistelisti ) . E greu sa vezi cum echipa pe care o urasti e in fiecare an in top,in timp ce echipa ta se zbate in mediocritate . Singurele lor bucurii vin tot de la Steaua,atunci cand pierde .

E grav..asta e,nu avem ce face,noi suntem etalonul din fotbalul romanesc.

Noapte buna :)

Adrian07.03.2009 00:10

Hai ma...marean si razvanel?

Pai astia 2 sunt facuti din acelasi material.

Sunt, la fel ca borcica, and1, nevrednic si ceilalti hoti antistelisti frustrati, clone ale marelui il muce, primul mare frustrat din istorie, tata lor, la toti.

Sa nu imi ziceti ca va mai surprind astia :D

Ei sunt toti mari jucatori, antrenori, oameni, etc...doar ca nu au ajuns la potentialul maxim din cauza Stelei. Daca nu exista Steaua, sigur ei ar fi avut cel putin o statuie sau un altar in fiecare oras al planetei.

Rãzvan mucescu : Vreau sã bat Steaua cu orice preț.

Lasa razvanele visele astea de maretie. Ca nu e bine sa te fortezi asa tare. Poate te scapi naibii in pantaloni. Mai bine ii arati lu' becalii ce i-ai aratat utecistului Copos-savarina. Si zi-i ca e din partea noastra :D

Lari07.03.2009 00:10

Din pacate, nu l-am bagat in seama nici pe Becali si uite unde s-a ajuns.

Eu cred ca e foarte bine sa ne uitam sa vedem cu ce ni s-au murdarit talpile pantofilor...

DelPiero1007.03.2009 00:15

Nu trebuie sa ne agitam prea mult cu astfel de imbecili...voi nu ati vazut ca Marean Rada nici macar nu are dinti i9n gura?El e imaginea perfecta a Crapidului...un tigan borat...

ytse jam07.03.2009 00:50
Cei pentru care fotbalul nu e un joc, în care bãieții nu evolueazã din plãcere, ci se cred plecați la vreo cruciadã tembelã, cu pari, bolovani și flegme…

... si pungi pline cu pishat

STELISTUL-198607.03.2009 06:53

:steag_cruce_invers:

Sincer cred ca nu trebuie bagate in seama asemenea persoane . Eu ii inteleg pe toti rivalii ( de fapt antistelisti ) . E greu sa vezi cum echipa pe care o urasti e in fiecare an in top,in timp ce echipa ta se zbate in mediocritate . Singurele lor bucurii vin tot de la Steaua,atunci cand pierde .

E grav..asta e,nu avem ce face,noi suntem etalonul din fotbalul romanesc.

Noapte buna :)

IMGA0047.JPG

redondo07.03.2009 08:14

Toata lumea e satula de elucubratiile personajului Rada...se-ntampla rar sa vorbeasca,dar cand o face provoaca hazul.Totusi are dreptate la faza cu banii.

Dar Razvan ce ati vrea sa faca?Sa nu vrea sa castige?Sa puna covorul rosu pentru noi? Din cate stiu eu a batut si pe Dinamo si a fost foarte aproape sa bata si pe Rapid.Fostii jucatori ai nostri nu faceau de asemenea tot posibilul sa bata Steaua cu echipele pe care le antrenau?Ati uitat cand in 2002 dupa un Otelul-Steaua 1-0,MM si Lacatus se imbratisau de parca ar fi luat o cupa europeana?

I.N.Money07.03.2009 08:21

Cum Dinu a spus acum ceva ani : Mariane , esti un purtator ilegal de creier !

Astristul07.03.2009 09:18

Urla frustrarea in ambii! Dar o sa se trezeasca cu Steaua peste ei in clasament si iar o sa "pice" nocturna inainte de joc ....

forzateaua

MoWeed07.03.2009 09:59

Niste frustrati!

Alex88pl07.03.2009 10:02

rada viseaza si el noaptea frumos, isi da drumul in pantaloni si a doua zi spune repede ce a visat..maine cred k o sa urle ca in sferturi in UEFA a fost blat

Recoba08.03.2009 01:06

daca ajungem sa comentam aici si declaratiile unui borat infect e clar...trebuie sa ne intrebam noi...cine e rada ? e decat un alt idiot care vb foarte mult si prost...

enjoy08.03.2009 08:07

apropo' de ce spune Lari (si bine face), daca nu avem grija de pantofi sa fie curati o sa miroase din nou in casa noastra! toti cei ce ne murdaresc trebuie "stersi" pentru a pastra curatenia; toti stelistii trebuie sa reactioneze (civilizat bineinteles) prin mijloacele la dispozitie, iar site-ul fcsteaua.ro e un loc unde putem afla cum stam, cine ne sunt prietenii, cine este fair play, cine ne ataca cu dusmanie. pentru a ne apara culorile trebuie sa stim ce facem si aici pe site se poate perfectiona tactica actualei si viitoarei galerii steliste. Haide Steaua!