FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus: "Daca jucam asa, sunt convins ca vor veni si victoriile" (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro06.03.2009 14:03

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a vorbit vineri, in cadrul unei conferinte de presa, despre partida pe care ros-albastrii o vor disputa duminica pe terenul celor de la FC Brasov.

Acesta a declarat, printre altele, ca este convins ca echipa noastra se afla un drum bun, ca nu este afectat de faptul ca se speculeaza pe marginea posibilitatii ca patronul Gigi Becali sa se implice in alcatuirea echipei sau ca este decis sa termine perioada contractuala pe banca tehnica din Ghencea.

Nu ne va fi usor la Brasov. Vom intalni o echipa buna, care a obtinut rezultate foarte bune cu echipele angrenate pentru un loc pe podium. Brasovul are jucatori tineri, dornici de afirmare, dar si jucatori experimentati si valorosi. Primul nostru gand este victoria, indiferent de ora si de conditiile meteo. Steaua este obisnuita sa joace mai mult in nocturna, dar daca orele de programare ale LPF sunt acestea, noi trebuie sa ne conformam si sa obtinem victoria. Este acelasi teren, sunt aceleasi conditii si vom vedea care este mai buna.

Prea multe schimbari pe durata unui meci nu apar si aceste lucruri le poti exersa la antrenamente. In timpul meciului nu ai prea multe lucruri de pus la punct. Suntem pregatiti si sunt sigur ca cei care vor fi pe banca vor gestiona acest lucru.

Daca stau langa Gigi Becali la Brasov care ar fi problema? Ce trebuie sa fac, sa fug din tribuna? Eu sunt foarte linistit, stiu ca eu fac echipa si comentariile nu ma afecteaza.

Nu mi-e teama de arbitraj, indiferent de ce se discuta. Nu m-a interesat pana acum cine arbitreaza si la fel va fi si de acum inainte.

Nu pot sa ma duc sa le pun leucoplast pe gura suporterilor. Important este ca meciul sa se desfasoare linistit, in limitele fair-play-ului si sa nu apara incidente in cazul in care nu vor fi lasati sa intre pe stadion. Saptamana viitoare voi discuta iar cu ei.

Nu am discutat cu absolut nimeni din conducerea clubului Al-Hilal. Am contract cu Steaua, imi vad de treaba mea si nu pot sa joc la doua capete. Nu am venit inapoi la Steaua pentru un singur meci, vreau sa imi duc contractul la bun-sfarsit, daca obiectivele vor fi indeplinite. Avand in vedere faptul ca Oli a avut performante la Al-Hilal, conducerea clubului si-ar dori sa se orienteze tot catre scoala romaneasca de antrenori. Lumea se va orienta incet-incet si spre antrenorii din Romania.

korps06.03.2009 14:11

esti penibil....daca ai tacut si la comparatia intre kapetanos si ronaldinio(tu si Oli) inseamna ca e clar...s-a pierdut orice spirit stelist in tine...

cum poti suporta ca un incompetent sa te jigneasca in halul asta....pana si un copil de 10 ani ar ridica vocea...insa tu ai tacut de mult....ma repet...esti penibil...stiu adevarul doare!!!!!

Lari06.03.2009 14:17

Korps, tu nu ai priceput contextu'. Fii atent:

Becali: Daca ar veni Olaroiu in locul lui Lacatus, e ca si cum l-as inlocui pe Kapetanos cu Ronaldinho

Lacatus: I-ar fi imposibil sã plãteascã salariul pe care îl primește Olãroiu la arabi, asta a vrut sa spuna

Vezi ca nu ai dreptate?!

danimarcu06.03.2009 14:24
Korps, tu nu ai priceput contextu'.

Asta e o interpretare data la intors.

Intelege chiar si un copil ce a vrut sa spuna Jiji.Te asigur ca nu era vorba de bani aici...

korps06.03.2009 14:32

exact lari...ai dreptate!!!!

zloty06.03.2009 15:02

asa cum "fiaro"? asa cum? doamne ce ai ajuns

redondo06.03.2009 15:29

Nu oameni buni...Gigi se grabea sa ajunga la toaleta si a tras un pirt ca sa scape de ziaristi.dar acest pirt a ajuns repede pe buzele tuturor.A spus Giovani o vorba buna ...Voi nu vedeti ca de 5 ani Gigi isi bate joc de voi?...

Lari06.03.2009 15:49

Redondo, vorba aia a spus-o in direct, deci de noi si-a batut indirect. Un scuipat direct intre ochi a primit...

redondo06.03.2009 15:56
Redondo, vorba aia a spus-o in direct, deci de noi si-a batut indirect. Un scuipat direct intre ochi a primit...

Iti spun eu ca s-a saturat de presa ca de mere padurete.Pur si simplu spune ce-i vine la gura.

Adrian06.03.2009 15:57
In timpul meciului nu ai prea multe lucruri de pus la punct.

Laca, daca tu pretinzi ca esti antrenor si zici prostia asta, e grav!!!

Lari06.03.2009 15:59

Asta mi se pare o scuza complet aiurea. Uite, de exemplu eu cred ca si tu te-ai saturat de contrele de pe acest site, dar apreciez ca nu ne injuri la gramada.

E o chestie de civilizatie.

redondo06.03.2009 16:13
Asta mi se pare o scuza complet aiurea. Uite, de exemplu eu cred ca si tu te-ai saturat de contrele de pe acest site, dar apreciez ca nu ne injuri la gramada.

E o chestie de civilizatie.

A spus cineva ca Becali are un grad de cultura ridicat? Dar el e aici doar o imagine in care presa a investit foarte mult si "s-a scos" apoi pe masura.Acesta e nivelul lui de intelectualitate si punct. Nu este citit sau cultivat,dar prost nu este.El considera ca trebuie sa-si bata joc de ziaristi,celor din urma nu le pasa deoarece obtin si ei ceea ce vor cu ocazia asta...si unii se enerveaza la TV. Asa merge societatea romaneasca in toate domeniile.Pana sa ceri perfectiune si bun simt de la Becali trebuie sa faci asta cu cei care au furat cu sacii bani din tara asta.

Lari06.03.2009 16:15

Cine a zis ca e prost?

Si depinde... pentru ca inteligenta de a face bani e foarte diferita de inteligenta comportamentala.

Ideea e ca el face bani la Steaua pe nervii si pe pasiunea noastra si, cu toate astea, jigneste tot ce inseamna traditia acestui club.