FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comentariile la articole

SSK02.09.2005 08:35

Nu stiu in ce masura este posibil, dar ar fi mult mai usor sa urmaresti comentariile la articolele scrise pe site (nu pe forum) daca nu ar avea structura aceea arborescenta, raspuns la raspuns la raspuns... De multe ori vad ca sunt 6 sau 10 postari noi si trebuie sa stau sa caut cine cui a raspuns, sa identific daca nu stiu care raspuns era si inainte... Un sir continuu de raspunsuri, in ordine cronologica, cred ca ar fi mult mai indicat !

George Stan02.09.2005 09:29

Asa era inainte. Intradevar, e usor de vazut cine a scris ultimul insa iti garantez ca apar alte probleme. De exemplu, apar o gramada de mesaje: Pt X, pt y etc. Apoi, daca vrei sa dai un raspuns cuiva care a scris la inceput e greu de urmarit.

Intradevar, ai si tu dreptatea ta, trebuie gasita o solutie.

sorin_77702.09.2005 09:51

Eu zic ca este mult mai bine asa... cine vine des pe site nu se pierde in comentarii, intradeva daca vi mai rar atunci apar problemele... dar si asa tot spre bine duc ca te face sa citesti si sa parcurgi si alte informatii...

Bodanel02.09.2005 11:04

E bine asa. Daca vrei sa vezi raspunsurile care ti s-au dat stii unde sa te uiti