FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus si Toja, cate o etapa suspendare

fcsteaua.ro05.03.2009 09:46

Întrunitã miercuri 4 martie 2009 la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplinã din cadrul FRF a luat, printre altele, urmãtoarele hotãrâri:

- Jucãtorul Juan Toja ( Steaua București) a fost sancționat cu 1 joc suspendare și cu 700 lei penalitate sportivã;

- Antrenorul principal al echipei Steaua București, Marius Lacatuș a fost sancționat cu 1 joc suspendare și cu o penalitate sportivã de 3200 lei, pentru cuvinte injurioase adresate arbitrului la sfarșitul partidei de pe teren propriu cu SC Sporting Club Vaslui.

Lari05.03.2009 09:50

De ce nu am fost informati exact si asupra cuvintelor injurioase adresate de Lacatus arbitrului? Eu, ca pasionat de istoria Stelei, as vrea sa stiu ce fel de carne are ala in frigider.

Virgil05.03.2009 10:10

Pentru un banal "du-te-n pana mea" i-a dat 32 de milioane lei vechi amenda si o etapa de suspendare. Iar arbitrului, care a stricat un meci, i-a acordat circumstante. Halal dreptate.

Saptamana viitoare musiu Argaseala e pasibil de a primi o suspendare mult mai drastica (1 luna) si o amenda infinit mai mare. Toate astea din cauza unui arbitru care a nedreptatit Steaua.

Gigi e si el luat in colimator, urmand a deveni persona non grata in fotbalul romanesc, alaturi de Burta Verde Jabba Iancu.

Poate cu aceasta ocazie se vor retrage din fotbal.

MoWeed05.03.2009 11:19
Gigi e si el luat in colimator, urmand a deveni persona non grata in fotbalul romanesc, alaturi de Burta Verde Jabba Iancu.

Poate cu aceasta ocazie se vor retrage din fotbal.

Intrebare: daca in acte Jiji nu e actionarul principal la Steaua, cum pot sa-l declare persona non grata?

maye05.03.2009 11:45

Laca suspendat , meciul netelevizat...o regie perfect pusa la punct!

redondo05.03.2009 12:07
Laca suspendat , meciul netelevizat...o regie perfect pusa la punct!

Pai Lacatus era normal sa fie suspendat.

danimarcu05.03.2009 12:47
Pai Lacatus era normal sa fie suspendat.

Pai idolul tau Razvanel a injurat o femeie in fata camerelor de 8 martie si nu a fost suspendat,de ce era normal sa fie Lacatus suspendat?

Sunt o gramada de alte forumuri pt a-i pupa in c*r pe Jiji Becali,Razvan si M.Lucescu,Dragomir ,etc. ,si tu ti-ai facut cont tocmai pe site-ul nostru?

Tu nu vezi ca esti din cale afara de penibil?Si ca nu te baga nimeni in seama,decat cand ii sare vreunuia tandara?

Du-te omule,nu mai provoca lumea,se vede de departe ca esti anti-Steaua...

P.S.Cu Laca pe banca sau pe langa banca,tot un drac e.

Nu cred ca indicatiile lui tactice ca "bah,da-o acolo; du-te mah in fata",etc ,au vreun efect in jocul echipei...

KERATOCONUS05.03.2009 13:53

hotii, hotii, hotii:)))

maye05.03.2009 18:56

@redondo

Crezi ca Hategan a fost trimis pt prima data in organul genital al cuiva?

Subscriu danimarcu...CRazvan a injurat femei si tot nimic....

redondo06.03.2009 13:04
Pai idolul tau Razvanel a injurat o femeie in fata camerelor de 8 martie si nu a fost suspendat,de ce era normal sa fie Lacatus suspendat?

Sunt o gramada de alte forumuri pt a-i pupa in c*r pe Jiji Becali,Razvan si M.Lucescu,Dragomir ,etc. ,si tu ti-ai facut cont tocmai pe site-ul nostru?

Tu nu vezi ca esti din cale afara de penibil?Si ca nu te baga nimeni in seama,decat cand ii sare vreunuia tandara?

Du-te omule,nu mai provoca lumea,se vede de departe ca esti anti-Steaua...

P.S.Cu Laca pe banca sau pe langa banca,tot un drac e.

Nu cred ca indicatiile lui tactice ca "bah,da-o acolo; du-te mah in fata",etc ,au vreun efect in jocul echipei...

Baiatule...comentariile tale depasesc deja norma de bun simt.Am spus eu ca Lucescu nu merita suspendat atunci?Eu ma refer doar la subiectul in cauza si atat...si vrei nu vrei,chiar daca a avut dreptate,conform regulamentului dupa ce injuri si pe drumul spre vestiare,esti suspendat.

Din pacate tu ai mintea-n colturi si incerci sa pari popular facand atacuri la persoana mea doar sa faci altora pe plac. Se vede din limbajul tau cat esti tu de penibil.

danimarcu06.03.2009 14:00
Baiatule...comentariile tale depasesc deja norma de bun simt.Am spus eu ca Lucescu nu merita suspendat atunci?Eu ma refer doar la subiectul in cauza si atat...si vrei nu vrei,chiar daca a avut dreptate,conform regulamentului dupa ce injuri si pe drumul spre vestiare,esti suspendat.

Din pacate tu ai mintea-n colturi si incerci sa pari popular facand atacuri la persoana mea doar sa faci altora pe plac. Se vede din limbajul tau cat esti tu de penibil.

Ce destept esti,m-ai prins.Vreau popularitate.Ma gandesc foarte serios sa candidez la presedintie.Dar sa nu mai spui nimanui,ok? ;)

Ma iau de tine si de toti cei ale caror 90% din postari sunt impotriva Stelei si favorabile familie Lucescu,lui Jiji,lui Dinamo,etc. :thumbdown:

redondo06.03.2009 15:26
Ce destept esti,m-ai prins.Vreau popularitate.Ma gandesc foarte serios sa candidez la presedintie.Dar sa nu mai spui nimanui,ok? ;)

Ma iau de tine si de toti cei ale caror 90% din postari sunt impotriva Stelei si favorabile familie Lucescu,lui Jiji,lui Dinamo,etc. :thumbdown:

Eu nu suport limbajul de cartier folosit de unii la adresa rivalilor.Asta nu inseamna ca sunt pro-Dinamo.

90% postari impotriva Stelei?!...sau impotriva marlaniei? Eu zic ca nu mai sunt reduceri la "lumea copiilor"...intoarce-te la cea a adultilor.

Adrian06.03.2009 15:55
90% postari impotriva Stelei?!...sau impotriva marlaniei?

Nu frate, aici DaniMarcu a gresit.

Tu nu ai 90% din postari impotriva Stelei.

Daca aveai macar una, zburai de mult.

Tu postezi pro becalii, pro mucescu, pro dinam0, etc.

Problema ta e ca nu ai nici o postare pro Steaua!

redondo06.03.2009 16:07
Nu frate, aici DaniMarcu a gresit.

Tu nu ai 90% din postari impotriva Stelei.

Daca aveai macar una, zburai de mult.

Tu postezi pro becalii, pro mucescu, pro dinam0, etc.

Problema ta e ca nu ai nici o postare pro Steaua!

Lucescu nu are nevoie de "propaganda mea".Am spus ca e un antrenor de clasa si nu merita sa fie jignit.Punct.

Pro-Dinamo? Arata-mi una. Dar nu atunci cand iti zic sa nu mai scrii numele lor cu litera mica.

Pro-Becali? Ii recunosc unele merite,asa e.Dar nu eu urlam imbatat de glorie cand s-a urcat pe masina si facea pe imparatul....nu eu...ci marii lui contestatari de azi.Datorita lor este Becali ceea ce este azi. In rest,e discutabil...nu-l poti numi "creditor" in bataie de joc daca n-ai nici-o idee despre economie si creditarea unei societati...nu te poti numi procuror si sa-l condamni la inchisoare pentru cazul "valiza" doar ca urasti ceea ce i-a facut lui Hagi, .s.a. Aici problema e in principal legata de varsta multora din cei ce posteaza.

La faza "cu zburatul" cam incerci sa arati ce autoritar esti tu aici...Poti sa ma banezi cat vrei daca incalc regulile,dar fa-o cu toti care fac asta.

Adrian06.03.2009 16:16

Prietene, citeste regulamentul.

TOTI CEI CARE ATACA Steaua PE ACEST FORUM PRIMESC BAN!

Sa nu crezi ca tu esti special :D

In rest, ai demonstrat tot ce am zis.

Te-ai referit doar la punctele pe care le iubesti(becalii, dinam0, mucescu) si ai ocolit punctul care te enerveaza(Steaua).

Ahahahah...:D...De ce nu zici bah nimic bun de Steaua? :D

O zi buna in continuare.

redondo06.03.2009 16:22

Tot zic de 20 de ani...dar nu intelegi tu,asta e problema.

bodanelu06.03.2009 17:01

@redondo, marele contestatar, adica eu ba :D, nu a fost prezent la poalele babuinului cocotat pe maybach.

Legat de valiza, Steaua trebuia depunctata si daca se dovedeste ca jucatorii clujului sunt funtionari publici, Becali merita sa se duca la puscarie. Daca o face din nou anul asta, conform regulamentului, Steaua trebuie retrogradata. multumit?

End off-topic.

Pana una-alta, discutia continua pe privat. Aici se discuta despre suspendatii Toja si Lacatus.