Antrenorul Marius Lãcãtuș a declarat la postul de televiziune Sport.ro cã l-a afectat mesajul suporterilor la adresa lui, afirmând cã a discutat personal cu persoana care l-a creat.
"Le-am spus suporterilor cã rãmâne la latitudinea lor modul în care se vor comporta fațã de noi, important este sã susținã echipa. Mã râcâie și acum acel banner al suporterilor la adresa mea. Dupã o perioadã lungã în care suporterii au fost alãturi de mine, acest lucru poate sã doarã. Eu am discutat cu bãiatul implicat în acel banner, sã aflu care sunt motivele pentru care a fost fãcut, dacã a fost impus sau nu. Eu vreau sa fiu iubit de suporteri, dar trebuie sã suport și anumite lucruri care nu-mi plac. Sunt niște tineri care au vrut sã se manifeste legat de faptul cã eu am plecat de la Steaua și m-am întors lângã același patron. Când am plecat, toți îmi strigau numele, acum cã m-am întors sunt bannere de acest fel", a comentat Lãcãtuș bannerul afișat de fani la meciul cu FC Vaslui ("Ai fost un simbol cu demnitate și onoare, cum ai putut sã te întorci pe bancã oare?").
Antrenorul Stelei a mai precizat cã protestele suporterilor îi afecteazã din plin pe elevii sãi:
"Cu Brașov va fi un joc în deplasare, depinde foarte mult de câți suporteri avem alãturi. Neînțelegerea dintre suporteri și patron apasã foarte mult pe umerii echipei. La meciul cu Vaslui, în unele momente, dacã ar fi uitat de problema cu Gigi Becali, poate am fi reușit sã câștigãm, chiar dacã unii dintre jucãtori nu s-au ridicat la adevãrata valoare", a mai spus Marius Lãcãtuș.
Antrenorul a mai declarat cã rãmâne de vãzut dacã Dayro Moreno va juca titular la Brașov, având în vedere cã în meciul cu FC Vaslui nu a dat randamentul scontat, însã acest lucru nu înseamnã automat cã acesta va fi rezervã.
La rândul sãu, președintele Valeriu Argãsealã a sugerat suporterilor o modalitate civilizatã de a protesta, afirmând și faptul cã fanii care au înjurat conducerea clubului au fost filmați, aceștia urmând sã suporte rigorile Legii 4.
"Cei care au înjurat la meciul cu FC Vaslui, au fost filmați de camerele mobile și am predat imaginile Jandarmeriei. Vor intra sub incidența Legii 4. Suporterii Stelei ar trebui sã protesteze cu batiste albe, așa cum este și în occident. Unii înțeleg sã protesteze prin batiste albe, alții prin injurii și agresiuni. Avem probleme numai cu cei din peluze, cei de la tribune înțeleg sã se manifeste altfel", a spus Argãsealã pentru același post de televiziune.