FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus: "Ma racaie si acum acel banner impotriva mea (Sport.ro)!

fcsteaua.ro03.03.2009 18:55

Antrenorul Marius Lãcãtuș a declarat la postul de televiziune Sport.ro cã l-a afectat mesajul suporterilor la adresa lui, afirmând cã a discutat personal cu persoana care l-a creat.

"Le-am spus suporterilor cã rãmâne la latitudinea lor modul în care se vor comporta fațã de noi, important este sã susținã echipa. Mã râcâie și acum acel banner al suporterilor la adresa mea. Dupã o perioadã lungã în care suporterii au fost alãturi de mine, acest lucru poate sã doarã. Eu am discutat cu bãiatul implicat în acel banner, sã aflu care sunt motivele pentru care a fost fãcut, dacã a fost impus sau nu. Eu vreau sa fiu iubit de suporteri, dar trebuie sã suport și anumite lucruri care nu-mi plac. Sunt niște tineri care au vrut sã se manifeste legat de faptul cã eu am plecat de la Steaua și m-am întors lângã același patron. Când am plecat, toți îmi strigau numele, acum cã m-am întors sunt bannere de acest fel", a comentat Lãcãtuș bannerul afișat de fani la meciul cu FC Vaslui ("Ai fost un simbol cu demnitate și onoare, cum ai putut sã te întorci pe bancã oare?").

Antrenorul Stelei a mai precizat cã protestele suporterilor îi afecteazã din plin pe elevii sãi:

"Cu Brașov va fi un joc în deplasare, depinde foarte mult de câți suporteri avem alãturi. Neînțelegerea dintre suporteri și patron apasã foarte mult pe umerii echipei. La meciul cu Vaslui, în unele momente, dacã ar fi uitat de problema cu Gigi Becali, poate am fi reușit sã câștigãm, chiar dacã unii dintre jucãtori nu s-au ridicat la adevãrata valoare", a mai spus Marius Lãcãtuș.

Antrenorul a mai declarat cã rãmâne de vãzut dacã Dayro Moreno va juca titular la Brașov, având în vedere cã în meciul cu FC Vaslui nu a dat randamentul scontat, însã acest lucru nu înseamnã automat cã acesta va fi rezervã.

La rândul sãu, președintele Valeriu Argãsealã a sugerat suporterilor o modalitate civilizatã de a protesta, afirmând și faptul cã fanii care au înjurat conducerea clubului au fost filmați, aceștia urmând sã suporte rigorile Legii 4.

"Cei care au înjurat la meciul cu FC Vaslui, au fost filmați de camerele mobile și am predat imaginile Jandarmeriei. Vor intra sub incidența Legii 4. Suporterii Stelei ar trebui sã protesteze cu batiste albe, așa cum este și în occident. Unii înțeleg sã protesteze prin batiste albe, alții prin injurii și agresiuni. Avem probleme numai cu cei din peluze, cei de la tribune înțeleg sã se manifeste altfel", a spus Argãsealã pentru același post de televiziune.

Sunnyblack03.03.2009 19:01

Lacatus un mare STELIST.

echipa merge prost, dar nu din cauza lui.

Lacatus o fost si va fie o MANDRIE pt stelist.

Jiji you don`t think the game is over?

blood_2_hot03.03.2009 19:10

DA! Batiste albe.

Sa facem cum zice Argaseala. Sa moara de oftica dupa-aia ca el a propus. Poate fi decaderea lui Becali in ochii tuturor.

Ar trebui sa incepem sa luam exemple de la lumea civilizata. Vrem sa ne aratam dispretul fata de jegul conducator din Ghencea. Exista un mijloc simplu.

Batiste albe. Tot stadionul plin de batiste albe. Si un banner simplu la peluza:

"Batiste albe pentru plecarea lui Becali"

Ar trebui sa incercam sa promovam in presa ideea pentru ca la urmatorul meci sa avem cat mai multi suporteri cu batiste albe. Nu o sa mearga din prima. O sa fie multi care o sa vina fara, sau care nu o sa vrea sa le fluture.

Dar in timp numarul lor se va mari. Iar la un moment dat.... imaginea pe care o va vedea ciobanul in fatza cand va veni la stadion va fi de cosmar. Un stadion plin de batiste albe.

Fara scandari obscene. Asta ii da apa la moara sa ne considere vagabonzi. Fara lupte/petarde/fumigene. Razboiul asta este al tuturor suporterilor contra raului suprem din Ghencea.

Trebuie sa avem o forma comuna de protest.

Daca ultrasii injura tare din peluze iar suporterii ceilalti stau si injura in sinea lor nu avem nici o unitate.

Dar o batista simpla pot sa o fluture si unii si altii.

Simplu si clar, cu subtilitate si inteligenta; asa poate fi invins un handicapat.

Occidentul a trecut prin asta si dupa multi ani de suferinta a ajuns la procedura asta. Asa isi exprima publicul din strainatate antipatia fatza de presedinti/patroni. Si ii pot face sa dispare.

pui de dac 11203.03.2009 19:23

Desi il iubesc pe omul asta pentru tot ce a facut el la Steaua, cred ca Lacatus greseste ca ramane la echipa in momentul asta. Avem cred ca unul din cele mai slabe loturi din A, doar buzaul si otopepeniul ne bat la capitolul asta, iar infectul de Jiji are nesimtirea sa ii ceara sa castige campionatul. Nici mourinho, capello si ancelloti impreuna nu cred ca ar putea sa faca ceva cu putrezitii astia, niste parnai de jucatori. Sper sa se continue protestele impotriva oierului analfabet, poate vom scapa de el odata si odata si c ava veni cineva care chiar sa doresca binele echipei.

Alexandru H.03.03.2009 19:40

Genial, echipa a pierdut pentru ca a fost afectata de jignirile aduse patronului... :ce_oameni:

Uneori mi se pare ca traim intr-o lume in care legile fizicii se contrazic atunci cand ajung in contact cu maria sa, oierul. Ganditi-va si voi, are jucatori de 20 de milioane dar ii vinde pe 100.000, vrea atacanti si nu cumpara macar unul, la victorie e berbant, la infrangere copitat. Vine si Lacatus si face exact treaba pentru care a fost reangajat de Jiji ("nu ne injurati ca uite cine antreneaza, simbolul vostru...). De Argaseala nu mai vorbesc, la el si numele ii indica starea contractuala.

Mariuse, daca tot esti in faza de racaiala, de ce nu i-ai cerut lui Jiji sa iti aduca un jucator in plus? Macar un atacant sau fundas lateral. Nu te-a racait faptul ca nu ai echipa? Sa nu exageram cu tinerii din lot, spuneti toti ca valoreaza miliarde de euro, dar nu i-ati baga macar o repriza ca sa le vedem talentul ascuns; eu vorbesc de titulari. Unde sunt aia? Ah, daca Jiji spune ca ai oameni, tu accepti fara proteste. Uite ca oamenii de pe stadion, suporterii, fanii nu sunt asa. Iar pentru ei simbol erai atunci cand luptai, cand protestai, cand te puneai in drumul mingii sau adversarului. Nu acum, cand cuvantul lui Jiji e evanghelie.

Uite inca ceva. Nici Hagi nu e un mare antrenor. A venit si a plecat. Dar a stiut cum sa plece: cu mandria omului care a realizat ceva in viata si care nu a acceptat sa fie umilit de un oier analfabet. Tu, mai mult decat oricine, ar fi trebuit sa stii ca intre Steaua si Jiji alegi cu inima, nu cu portofelul.

Daca pui la indoiala motivele plasarii unui banner (care nu mi se pare deloc jignitor, ci pune o intrebare de bun-simt), ar trebui si noi sa punem la indoiala motivele revenirii tale pe banca. Si tare mi-e ca nu au nicio legatura cu fanii acestei echipe...

handrei03.03.2009 20:43

Lacatus e racait pentru ca il chinuie constiinta. Pe undeva, adanc stie ca Becali nu reprezinta Steaua, si ca ce face si ce a facut el nu e corect, desi dragostea lui pentru Steaua Bucuresti il orbeste. E ca si cum ai fi indragostit de o c..a. Stii ca ar trebui sa o lasi dar nu poti. Ma bucur sa aud ca mesajul are efect asupra lui. Ideea cu batistele e excelenta!

danimarcu03.03.2009 20:53
"Eu am discutat cu bãiatul implicat în acel banner, sã aflu care sunt motivele pentru care a fost fãcut, dacã a fost impus sau nu".

O ia si Laca pe urmele lui Ceauses...pardon,Becali.

Mai Laca,clar ca mesajul ala le-a fost impus!De propria lor constiinta.

fedora03.03.2009 20:58

Lacatus a luat-o bine pe langa partie.

Dupa ce ca il apara pe becaliot, a inceput sa si gandeasca precum acesta.

Vede peste tot numai conspiratii, fara sa-i treaca prin cap ca poate chiar a gresit cu ceva.

Joga Bonito03.03.2009 21:15

Sa plece toti. Vreau sa picam in B! Sa scapam de lepra asta.

MoWeed03.03.2009 22:16

Daca il racaie acel banner de ce ramane la Steaua?

Alexandru H.03.03.2009 22:48
Gigi Becali a dezvãluit cã a fost foarte aproape de a-l readuce pe Cosmin Olãroiu în Ghencea, dupã ce Marius Lãcãtuș și-a dat demisia, dar acesta a refuzat din cauza suporterilor. "ªtiți ce mi-a rãspus? Cã nu vrea sã vinã din cauza suporterilor, cã era înjurat chiar și cînd fãcea performanțe. De ce sã renunțe el la un salariu de 2 milioane de euro pe an pentru a fi înjurat în Ghencea ?! Mi-a spus cã pentru Steaua și pentru mine ar fi venit dar nu vrea sã fie înjurat", a spus Becali la Telesport.

Deci, da, loazelor, s-a inteles? Orice neimplinire fotbalistica a domnului Jiji poarta de azi numele suporterilor. Pana acum erau comunistii, musulmanii, razboinicii intunericului, dar acum stim cu totii adevarul. Nu a fost transferat niciun jucator, pentru ca toti au refuzat sa aiba de-a face cu galeria; jucatorii par niste loaze pe teren deoarece sunt timorati si inspaimantati de tumultul fanilor; Jiji nu mai da salarii mari pentru ca prefera sa investeasca intr-un adapost anti-suporteri.

Alexandru H.03.03.2009 23:38
Randamentul atacantului de 25 de ani în fața moldovenilor i-a nemulțumit nsã atît pe Lãcãtuș, cît și pe Gigi Becali, care l-a luat în colimator pe Kapetanos. Reacția antrenorului nu a întîrziat însã sã aparã: "Acum a vãzut și el cã nu putem sta într-un singur atacant? Cã avem nevoie de o concurențã pe mãsurã? Toatã iarna am încercat sã-i spun cît se poate de subtil cã mai avem nevoie de un vîrf. Dar degeaba!".

:wall:

KERATOCONUS03.03.2009 23:50

1 Marius Lacatus a devenit o mare dezamagire pentru mine

2 nu am batiste albe

3 ca sa inteleaga mesajul nostru, ciobanul trebuie injurat non-stop

4 sunt curios, cum vor fi sanctionati cei 10000 de suporteri care l-au injurat pe oier la meciul cu Vaslui?

maye03.03.2009 23:58

Trebuia sa te racaie cand s-a lingusit oierul din nou pe langa tine Laca...

goergescu04.03.2009 08:41

Salut

Eu sunt foarte curios daca Lacatus ( nu am pretentia de la cei din conducere ) sau macar unii dintre jucatori acceseaza acest site si mai si citesc parerile noastre.

Eu il contest IN PRIMUL RAND pe Laca pentru jocul FARA ORIZONT, FARA NICIO IDEE TACTICA pe care il etaleaza echipa sub comanda lui.

Ma apuca toti dracii cand vad chinuiala din teren a echipei, lansarile infinite pe sus, in adancime pentru performerul in ale sprintului - Banel, insistenta neghioaba de a-l desemna TOT pe Banel sa execute lovituri libere, moment in care blestem de mama focului, usurinta cu care a renuntat la RADA, Vali Badea, NEAGA, Cristocea ( da, Cristocea ), sistemul cu 2 inchizatori, lipsa transferurilor de valoare din vara ...

Nu vad un plan la Lacatus, nu vad gandire tactica la Lacatus, na vad promovare a tinerilor ( aduceti-va aminte de Bicfalvi in timpul mandatului lui Hagi ), nu vad nimic decat o cerinta de sustinere neconditionata din partea suporterilor.

Eu unul nu-l mai sustin, nu ca ANTREOR al Stelei.

Eu il vreau pe Protasov, vreau Steaua lui Protasov, cand Bostina era bun de Steaua, cand Victoras Iacob era bun de Steaua, cand Dica era bun de Steaua, cand inclusiv Banel era bun de Steaua.

korps04.03.2009 08:53

si pe mine ma racaie acel 2-1 din sezonul trecut cu cainii Laca...si stii ce ma mai racaie....ca ai uitat complet ce inseamna Steaua..suporterii si dragostea fata de club....

Laca ai batrani acasa?daca nu fa rost urgent...ar fi bine sa culci putin urechea la proverbele lor....cine se aseamana se aduna Laca....iti zice ceva acest lucru?

de la un timp esti cot la cot cu el....si in cuget si-n simtire...cum poti Laca sa fii asa?

ai uitat complet...ti-au luat banii mintile...tu chiar nu intelegi ca el e cancerul...tu chiar esti orb?

tu nu vezi,tu nu auzi tu nu mai simti chiar nimic?

iubesti Steaua Laca?

daca raspunsul este afirmativ fi alaturi de noi...si nu de el

iti suna a complot?????mai sa fie!!!chiar noi astia care stam in frig si ploaie...care ne trezim cu noaptea in cap vrem raul Stelei..ai dreptate Laca..noi suntem vinovatii....salvarea o sa vina de la cei care mananca seminte si asculta manele(urmasii ciobanului).....

mi-e scarba si de tine.....si de sefu tau....!!!!

grizzly04.03.2009 12:58
"Cei care au înjurat la meciul cu FC Vaslui, au fost filmați de camerele mobile și am predat imaginile Jandarmeriei. Vor intra sub incidența Legii 4.

yeah, right. nea Vali asta s-a tampit definitiv.

juby05.03.2009 08:44

"Suporterii Stelei ar trebui sã protesteze cu batiste albe, așa cum este și în occident."

Se va intampla asta odata ce si conducerea va da dovada de 'occidentalim'. Nu vad cum un presedinte atat de nepriceput si atat de 'lingincurist', iar in acelasi timp, necizelat intr-ale meseriei lui poate avea asemenea pretentii. Eu, unul, sunt saturat. Pana peste cap.

Azazello05.03.2009 10:01

Intotdeauna alaturi de Marius Lacatus !

"Lacatus trebuie sa inscrie. Lacatus va inscrie ! "

lupi05.03.2009 12:39
Intotdeauna alaturi de Marius Lacatus !

"Lacatus trebuie sa inscrie. Lacatus va inscrie ! "

ultrasule care esti tu ultras...au trecut aproape 23 de ani de atunci.nu gandi la ce a facut,gandeste-te doar ca nu a castigat un meci de 5 luni si ca e alaturi de Gigi.

Sunnyblack05.03.2009 13:04
ultrasule care esti tu ultras...au trecut aproape 23 de ani de atunci.nu gandi la ce a facut,gandeste-te doar ca nu a castigat un meci de 5 luni si ca e alaturi de Gigi.

poate sa treaca si 100 de ani....

respesct Laca

anti Jiji

kaymack05.03.2009 13:16

Cand ii scandam numele lui Lacatus pe stadion,ii scandam numele acelui Lacatus (Jucatorul) care m`a fascinat cu jocul lui,cu rautatea si dorinta de joc.Cand o sa ii scandez numele tot aceluias Lacatus (jucatorul) . Nu stiu cat o sa mai reziste insa sper sa isi dea seama ce face.

ps:celor care vor sa imi conteste parerea sa stiti ca orice ati zice,in inima mea Lacatus (jucatorul) este si va fi Simbolul Stelei!