Mie unul mi s-a acrit de "atmosfera" pe care o fac flacaii ce-l injura pe Becali...atmosfera de UCL pe fata ; si echipa se simte parca impinsa de la spate, se vede ca joaca muuuult mai bine, si totul gratie tuturor celor ce gasesc de cuviinta sa puna orgoliile lor de moment in detrimentul ECHIPEI. Cred ca ati cam uitat de ce veniti la stadion ; eu inteleg ca traim vremuri grele, e criza, iar pentru unii se manifesta si o continua criza de identitate si de personalitate, dar lasati-o in plm de treaba, ca m-am saturat de starea asta de tensiune din care nu are de castigat nimeni!!!!
Sper sa intelegeti (sau sa intelegem, daca vreti) cu totii ca se poate contesta si fara sa sufere echipa ; in pauza, cu mesaje, actiuni in alte zile sau in alte momente decat jocurile in sine. Ati uitat cred cate meciuri au fost castigate datorita noua, si nu neaparat pt ca aveam vreo super - echipa in momentul respectiv. V-ati gandit un pic ca daca am fi facut o atmosfera cu Fiorentina ca la meciul cu Besiktas, de exemplu, ca si atunci s-a injurat la greu un "meseriash" de la echipa adversa, poate acum eram si noi prin UEFA? Dar nooo, hai sa-i umplem frigideru' aluia cu de toate, ca echipa nu ne intereseaza.
Ca suporter cred ca in primul rand ai obligatii, si intr-o mai mica masura si drepturi.
Pacat, mare pacat...
PS nu va obositi sa ma categorisiti ca pe un fan Becali, ca nu-l suport nici eu ; doar ca mult mai mult iubesc echipa si pun binele ei pe primul plan. Intotdeauna.