FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GSPTV ne readuce in comunism

«12»
Il Soldatino03.03.2009 17:25
decat sa dramatizati atat pe marginea acestui subiect mai bine v-ati deplasa corpurile la Brasov duminica...dar e mai simplu sa injuram posturile TV si firmele de cablu decat sa facem un "sacrificiu" pentru echipa,nu?

Hai noroc.

Si daca patim la fel ca acum doi ani la meciul tur Farul - Steaua?

Imi aduc aminte ca eram in stare sa platim biletele la pret dublu DOAR ca nu aveam de unde sa le achizitionam. Mai tii minte de ce? Suporterii Stelei il contestau pe finantator. Omul a preferat sa sacrifice echipa doar pentru ca el era injurat de suporteri. Te-ai risca sa bati atata drum doar ca sa stai in afara stadionului?

ShadoWsteaua03.03.2009 17:36

Am si eu o intrebare...suporterii Stelei vor face deplasarea la Brasov ? pentru ca pe siteul prosport a aparut azi un articol cum ca suporterii nu vor face deplasarea in semn de protest fata de conducere

rezistenta_ultras03.03.2009 17:45

cam fortata comparatia ... in aceste momente nu se mai asteapta nimeni la ajutor din partea conducerii legat de bilete ... atunci costa 10 ron un bilet,acum 50-80 ron si dupa cum ai vazut brasovenii nu prea se inghesuie la stadion la aceste preturi . sper ca am invatat si noi cate ceva din trecut.din cate stiu nu e nevoie de buletin de Brasov pt cumpararea biletelor,deci n-ar trebui sa existe probleme...

si da,e un risc pe care mi-l asum...nu e nici prima,nici ultima oara...

@azzido

fie vorba intre noi,cred ca gasim prea usor motive de neprezentare...cred ca am batut deja recordul la acest capitol...

eu zic ca se face deplasarea.

numai bine

maye03.03.2009 17:54

vechi metehne si tertipuri...au trecut 20 de ani..si au trecut degeaba...

floroflores03.03.2009 19:50
Hai noroc.

Si daca patim la fel ca acum doi ani la meciul tur Farul - Steaua?

Imi aduc aminte ca eram in stare sa platim biletele la pret dublu DOAR ca nu aveam de unde sa le achizitionam. Mai tii minte de ce? Suporterii Stelei il contestau pe finantator. Omul a preferat sa sacrifice echipa doar pentru ca el era injurat de suporteri. Te-ai risca sa bati atata drum doar ca sa stai in afara stadionului?

absolut corect...fara sa stiu ca nu e televizat,vroiam sa merg la meci pe cont propriu...impreuna cu alti 2 prieteni...dar ar fi bataie de joc sa ajungem acolo si sa nu putem intra,fiindca n-avem bilete...la munte pot sa ma duc in orice alt sfarsit de saptamana...totusi,daca as fi sigur ca as gasi bilet,as merge...

White_R03.03.2009 21:34

Cica Brasovu ar fi facut asta intentionat sa-i scoata pe Stelisti din bioritm. Prosteala. Adevarul e ca Lucescu, fiind nativ un pampalau, pentru a castiga ca orice pampalau nu are mentalitatea de a distruge obstacolele ce ii apar in viata ci sa le ocoleasca. El crede ca e o dovada de inteligenta sa iei tot felul de masuri chinuite sa scoti un egal. Ideia lui Lucescu e AUTOBAZA sii fiindu-i RUSINE de ce se va zice dupa meciul pe care il va face cu Steaua, mai ceva ca cele de pe vremea cand era la Rapid, cand daca Steaua ajungea aproape de careul lor OPREA MECIUL 5 minute CU DIVERSE TERTIPURI sau cu ajutorul suporterilor , s-a gandit sa nu-l televizeze, astfel RAMANE DOAR REZULTATUL. Asa l-a invatat taticu. Oamenii astia nu au orgoliu, EI SE POT BUCURA DE SUCCESE OBTINUTE IN GENUNCHI.

giglio03.03.2009 22:05

Adevarul e ca intreg trustul asta de sub Voiculescu , a facut tot posibilul sa faca Steaua de ras. Cu orice prilej a incercat sa loveasca in tot ce tinea de culorile ros-albastre. imi aduc aminte cat de disperati erau lingaii de Stiucan si Radulescu sa ne spuna cat de prost joaca Steaua si cate clase are CFR peste Steaua.

Oamenii lui Ioanitoaia nu fac decat sa ia din gura unora si sa mute in gura altora. Totul ca sa produca scandal. Au cativa clienti de la fiecare echipa pe care ii tot invart si ii fac sa spuna tot ce vor ei. Cum noi il avem pe cel mai prost, e normal ca vom fi mereu cei mai atacati .

Alin Buzarin este alt slugarnic "fin formator de opinie impusa".

Oare niste bannere pentru GSP s-ar putea face? Mie unul mi-au sters destule post-uri in care nici macar nu vorbeam obscen.

absolut corect...fara sa stiu ca nu e televizat,vroiam sa merg la meci pe cont propriu...impreuna cu alti 2 prieteni...dar ar fi bataie de joc sa ajungem acolo si sa nu putem intra,fiindca n-avem bilete...la munte pot sa ma duc in orice alt sfarsit de saptamana...totusi,daca as fi sigur ca as gasi bilet,as merge...

Tocmai asta e problema. Biletele. Daca meciul ar fi in nocturna, s-ar vinde mult mai putine bilete, intrucat lumea de aici nu e obisnuita sa mearga la astfel de ore la stadion. Ar fi stadionul mai mult gol. Cum ar putea sa strice ei "reteta" meciul cu Steaua, cand sunt siguri ca la ora 15 va fi stadionul plin, iar pretul biletelor urias?

tavyto04.03.2009 08:33
daca tot vorbim de comunism tocmai am vazut acest filmulet care pur si simplu m-a lasat fara cuvinte

stiu ca nu aici ar trebui postat dar sincer nu mai rezist ori plec din tara asta ori fac puscarie pentru crima

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/luman...e-ziua-lui.html

p.s.:binenteles ca postul tiganilor Pro TV a avut grija sa cosmetizeze stirea astfel incat cei 5 baieti sa para vinovati,iar daca filmul de pe site nu v-a produs un gol in stomac aflati ca la unul din ei pe langa amenda i s-a facut dosar penal pentru citez "port de arma alba" acea arma fiind un lant care se prinde la pantaloni si are aproximativ 200g

nemilosule nu e bun linkul. astia de la gsp st niste nesimtiti de mult am vazut asta.cum mama naiba sa nu transmiti bravos-Steaua??aaaaaaaa!!!ce probleme au de nu pot?sa fim seriosi e ceva la mijloc. sper ca la anul sa se schimbe ceva legat de transmisiile din Liga I pt ca nu se mai poate asa.**** gsp!!!!!!!

Santy04.03.2009 10:32

Este un mare blat. De-aia nu se televizeaza. Ori ne fac arbitrii rau, ori ciobanul a cumparat meciul. Au mai fost cazuri clare in acest tur cu meciuri netelevizate. A fost un caz si anul trecut (Ceahlau-Timisoara). Gsp are loc in grila pentru meci, oricum nu dau nimic la ora aia, dar nu vor sa se afle despre ce se va intampla acolo, UN MARE BLAT!!!!!

il_scorpio04.03.2009 11:58

Nu sunt sigur ca m-as fi uitat la meci chiar de ar fi fost transmis...dar oricum fac ceva pe gesepe-ul lor.

White_R04.03.2009 13:00
Este un mare blat. De-aia nu se televizeaza. Ori ne fac arbitrii rau, ori ciobanul a cumparat meciul. Au mai fost cazuri clare in acest tur cu meciuri netelevizate. A fost un caz si anul trecut (Ceahlau-Timisoara). Gsp are loc in grila pentru meci, oricum nu dau nimic la ora aia, dar nu vor sa se afle despre ce se va intampla acolo, UN MARE BLAT!!!!!

E posibil sa fie BLAT dar nu neaparat unul favorabil pentru Steaua. Pana la urma ciobanu nu a avut in viata lui relatii cu aia de la Brasov. Poate de era un meci cu Bacau...Sper sa ma insel dar am o presimtire foarte urata de arbitraj si autobaza pampalaului Lucescu caruia nu ii e rusine sa obtina un egal chinuit si in general succese in genunchi.

ebonyc04.03.2009 13:47

Pronostic 0 - 0 pentru meciul asta.

Fishu05.03.2009 14:21

Daca va uitati pe siteul gsptv la sectiunea program scrie ca o sa fie difuzat duminica la ora 15:30 , probabil ca au uitat moderatorii sa modifice :ce_oameni:

Marius05.03.2009 15:14

Probabil o sa-l televizeze dar mai asteapta sa se vanda bilete si abonamente

«12»