FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stancu si Ghionea, accidentati grav in meciul cu FC Vaslui (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro28.02.2009 09:17

FC Steaua anunta faptul ca, in timpul jocului cu FC Vaslui, jucatorii Sorin Ghionea si Bogdan Stancu au fost loviti foarte puternic de adversari, alegandu-se cu leziuni foarte puternice in zona faciala. Din pacate, arbitrul partidei, Ovidiu Hategan, nu a recurs la nicio decizie in ceea ce priveste sanctionarea jucatorilor vasluieni pentru jocul foarte dur.

Mai jos va prezentam diagnosticele medicale ale celor doi jucatori, care au avut nevoie de ingrijiri suplimentare la sfarsitul partidei:

Bogdan Stancu - traumatism facial la nivelul septului nazal soldat cu epistaxis si cu devierea septului, care a necesitat reasezarea manuala in ax a acestuia dupa meci.

Sorin Ghionea - traumatism facial la nivelul fosei orbitale, soldat cu un episod de hemoragie externa la nivelul pleoapei superioare, cat si cu o hemoragie interna, care a crescut in volum, micsorand campul vizual al jucatorului.

MoWeed28.02.2009 09:29

La cum jucam, atata ne mai lipsea...

Guardian28.02.2009 09:56

si joacã cu Brasovul sau nu ?

Lari28.02.2009 10:13

Mai e o saptamana pana atunci.

Dar cred ca vor juca, o sa le treaca bubele, desi-s nasoale acum.

maye28.02.2009 12:47

Sper sa joace si de azi inainte sper ca arbitrii sa poarte ochelari...

scream3r28.02.2009 12:57

Bogdan Stancu are de stat ceva pe bara ca are deviatie de sept (am avut si eu) .. nu cred ca va risca sa joace cu Brasov si sa riscam sa il pierdem tot returul ... Am incredere in Lacatus ca la Brasov vom lua primele 3 pcte .

piturca200228.02.2009 12:59
Bogdan Stancu are de stat ceva pe bara ca are deviatie de sept (am avut si eu) .. nu cred ca va risca sa joace cu Brasov si sa riscam sa il pierdem tot returul ... Am incredere in Lacatus ca la Brasov vom lua primele 3 pcte .

macar sa fie Stancu singura pierdere a Stelei

kaymack28.02.2009 13:10

unde e Rada jiijjiii??? ciobanu dreaq

Kustic28.02.2009 17:39

Bogdan Stancu pierde cel putin 2 saptamani.... acum cine stie cu miracolele din medicina...

Bogdanel a fost cel mai in forma jucator, a dovedit ca este si v-a fi un mare jucator...

Lacatus, unde sunt juniorii Stelei ? atat te unflai in pene ca o sa castigi campionatul cu juniori.. DE CE Baciu SI NU Tudose??? DE CE Dayro PE DREAPTA SI NU Razvan??? DE CE SA INCEPI MECIUL CU KAPETANOS SI NU CU Litu ... DACA NU FACEA FATA Litu ATUNCI PUTEA SA IL BAGE PE KAPETANOS... Sau ce Vaslui este o echipa asa importanta?

Tot respectul pentru Hagi care oriunde a antrenat a mizat pe juniori si a dovedit ca are ochi pentru viitoarelel talente!

piturca200228.02.2009 18:19
Bogdan Stancu pierde cel putin 2 saptamani.... acum cine stie cu miracolele din medicina...

Bogdanel a fost cel mai in forma jucator, a dovedit ca este si v-a fi un mare jucator...

Lacatus, unde sunt juniorii Stelei ? atat te unflai in pene ca o sa castigi campionatul cu juniori.. DE CE Baciu SI NU Tudose??? DE CE Dayro PE DREAPTA SI NU Razvan??? DE CE SA INCEPI MECIUL CU KAPETANOS SI NU CU Litu ... DACA NU FACEA FATA Litu ATUNCI PUTEA SA IL BAGE PE KAPETANOS... Sau ce Vaslui este o echipa asa importanta?

Tot respectul pentru Hagi care oriunde a antrenat a mizat pe juniori si a dovedit ca are ochi pentru viitoarelel talente!

bogdanel este un jucator senzational iar Litu Tudose si bicfalvi sunt stelari incat i-a dat afara o echipa de divizia b