...de prosti care au o parere "Foarte buna" despre Ciobanul, in sondajul de pe site ?!?!? :evil: :evil: :evil:
...de prosti care au o parere "Foarte buna" despre Ciobanul, in sondajul de pe site ?!?!? :evil: :evil: :evil:
As fi curios de cate ori a votat unul sau altul pt berbecali
Care or fi cei 1987 ...de prosti care au o parere "Foarte buna" despre Ciobanul, in sondajul de pe site ?!?!? :evil: :evil: :evil:
Rude.
Apropiati.
Membri PNG.
Salariati.
Cei carora le-a facut cel putin un bine.
Dinamovisti,rapidisti,polisti,olteni,etc.Numai asa de ai dracului.
Probabil ca si o parte buna dintre suporterii Stelei.
Zmarandescu.
Mustata.
MM.
Simpatizanti.
Pupincuristi(in nici un caz homosexuali).
Fara discutie nu Zenga,Rachita,Neaga,Falemi,Gazeta Sporturilor,Prosport,EvZ.
Voiculescu(PC)nici pe departe.
Etc.
SSK,e de ajuns?
SSK,e de ajuns?
mah, si totusi...pana la 1987 ?... Ca PNG-ul n-are 500 de membri, nici Becali atatia nepoti, nici zmarandescu atatia luptatori si cu siguranta nici Mustata atatia "admiratori"... iar cainii, rrapidistii si alte populatii migratoare...
deci s-a votat de mai multe ori !
Din cate stiu nu se poate vota decat o data.
si-a cumparat Gigi 1987 de calculatoare si si-a pus la toate net....si s-a votat singur :lol: :lol:
....da' nu cred..pt ca asta abia stie sa deschida o carte...d'apoi un calculator...deja varianta asta cade :lol: :lol: :lol:
Ah, uitasem de pupincuristi... cu astia da, iese la numar...e Romania plina !
Probabil ca nu sunt atatea cururi,pentru cati amatori de pupat ar fi...
eh, Virgile, asta e, o sa se multumeasca fiecare cu cate o buca, presupun... :roll:
Daca sondajul ar fi avut numai 3 optiuni atunci ar fi fost mult mai clar:
1. Imi place
2. NU-mi place
3. Mi-e indiferent
Cei care nu-l plac pe Jiji au fost impartiti pe 3 extraoptiuni iar efectul s-a pierdut.
eh, Virgile, asta e, o sa se multumeasca fiecare cu cate o buca, presupun... :roll:
Sau chiar mai multi repartizati la o singura buca. :lol:
Draguta chestie.
Stiai ca ai umor ?
Am ras spontan si cu pofta.
Ori tema asta cu bucile e hazoasa,ori chiar ai.
In faza asta a fost un umor spumos.