FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ionuț Rada a fost împrumutat pînã la finalul sezonului la CS Otopeni (GSP)!

fcsteaua.ro26.02.2009 16:23

Fundaşul echipei din Ghencea, Ionuţ Rada, a fost împrumutat pe o perioadă de şase luni la gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu, transfer confirmat joi de fundaş.

"Este adevărat, am fost împrumutat şase luni la CS Otopeni. Nu aveam absolut nicio şansă să joc la Steaua. A fost alegerea mea sa plec la CS Otopeni", a spus Rada.

Fundaşul a sosit la Steaua în vara lui 2007, la cererea lui Gheorghe Hagi, când a semnat un contract valabil pe trei ani.

După jumătate de an în care a fost titular şi a avut evoluţii bune, el şi-a pierdut locul în echipă din cauza revenirilor după accidentări a lui Sorin Ghionea şi Mirel Rădoi.

Lari26.02.2009 16:28

Partea buna este ca va juca.

Partea proasta este ca va juca la un nivel mult sub pretentiile Stelei.

Partea buna este ca a fost imprumutat si nu vandut de tot.

Partea proasta este ca nu avem nicio strategie. Nu se putea gandi si Lacatus mai din timp la mutarea asta? De ce a trebuit sa-si bata joc? In loc sa omogenizeze apararea, care scartaie ca niciodata in ultimii 7-8 ani, el sta si face experimente pana in buza returului.

Partea buna este ca Rada va juca si mai avem o speranta ca poate reveni in vara, cand se anunta deja ca Ghionea si Goian vor fi vanduti cu orice pret.

maye26.02.2009 16:28

Pacat...putea juca pe stanga...dar pentru el probabil e mai bine.

Cand a venit de la crapid nu ma gandeam ca omu` asta o sa fie asa apreciat...

AmuntBoy26.02.2009 16:35

Partea proasta e ca daca se rupe unul din cei doi G

va fi titular incontestabil butoiul de Baciu

vlad26.02.2009 16:38

Partea proasta ca ori ce ai face va fi tot timpul proasta!

Oare va da un gol contra Stelei? Nu vreau sa cobesc dar Rada a jucat tot timpul bine impotriva Stelei.Si a jucat cu asa mare determinare incat l-a rupt pe Radoi.

sile-jardel26.02.2009 16:40

e vinovat si marele antrenor Lacatus pentru plecarea lyui RADA!!!oare avem asa un lot valoros de ne permitem sa renuntam atit de usor la jucatori de valoare precum rada sau Badea?abia il astepet miine pe ANTRENORUL-MARIONETA care in loc sa se ocupe de echipa el cauta sa impace galeria cu Jiji!asta-i menirea lui la echipa,sa nu-l mai injuram pe Jiji,sa caute sa ne impace.rusine.

Kekea26.02.2009 16:42

Sa speram ca macar acolo sa joace si pana la finalul sezonului sa le dovedeasca oribilor din staff-ul tehnic ca este o solutie pentru apararea Stelei.Dar sper sa fie si ferit de accidentari, sa nu pateasca ca Ochirosii la Buzau.

MoWeed26.02.2009 17:12

Mare prostie...

zoloz200526.02.2009 17:29

Ce conducere dubioasa avem..

si cred ca Tudose va juca daca se va accidenta un fundas titular..sa vedem exceptionala strategie a lu` Becali de a juca o finala de UCL in 5 ani

Astristul26.02.2009 17:36
Partea buna este ca va juca.

Partea proasta este ca va juca la un nivel mult sub pretentiile Stelei.

Partea buna este ca a fost imprumutat si nu vandut de tot.

Partea proasta este ca nu avem nicio strategie. Nu se putea gandi si Lacatus mai din timp la mutarea asta? De ce a trebuit sa-si bata joc? In loc sa omogenizeze apararea, care scartaie ca niciodata in ultimii 7-8 ani, el sta si face experimente pana in buza returului.

Partea buna este ca Rada va juca si mai avem o speranta ca poate reveni in vara, cand se anunta deja ca Ghionea si Goian vor fi vanduti cu orice pret.

Eu sper sa scapam pan' la vara de creditorul asta imputit. Sa se duca dracu la stana odata ca m-am saturat de el. Intai Badea trimis prin China, acum Rada la Otopeni. Bine barem ca sunt doar imprumutati, dar ideea e de tot rahatul. Ii imprumutam pe astia 2 pe la echipe fara mari pretentii si noi o sa ne trezim ca o echipa de mijlocul clasamentului, pentru ca sincer, nu cred ca Lacatus are in cap vreo strategie, idee de joc, tactici peste tactici de cum sa-si anihileze adversarii si altele. Sa fim seriosi! Pacat ....

forzateaua

nemilosul26.02.2009 17:51

numai un ...... ca Lacatus putea sa joace cu un jucator fundas stanga toata perioada de pregatire ca apoi sa se uite ca o bovina cum pleaca...tot cu Petre Marin vrea sa jucam sau mai are si alte solutii il fenomeno Lacatus??

chiar totul trebuie sa fie pe invers in clubul asta????

Lari26.02.2009 19:22

"A fost doar alegerea mea sã joc la Otopeni. Am vrut sã am șansa de a juca și sper sã fiu sãnãtos și sã ajut echipa sã se salveze de la retrogradare. Deși au plecat unii jucãtori de la Steaua, se pare cã tot aveam șanse minime sã joc, iar eu îmi doream sã joc. Am acceptat niște condiții pe care alții poate nu le-ar fi acceptat. Am ales sã joc în altã parte, chiar dacã Steaua este un nume. Eu am nevoie sã joc. Nu știu dacã voi fi folosit încã din prima etapã. Eu sunt pregãtit și, dacã antrenorul va apela la mine, voi juca. ªi la Steaua am ajuns parcã tot cu douã zile înainte sã aibã un meci și am jucat. Sunt împrumutat la Otopeni pânã la varã, dar nu știu ce se va întâmpla atunci, nu știu dacã mã voi întoarce la Steaua", a spus Rada.

Potrivit unor surse apropiate jucãtorului, Rada a renunțat la o parte din banii pe care îi avea de primit de la Steaua, contractul sãu urmând sã fie susținut în totalitatea de gruparea ilfoveanã.

Mediafax

kaymack26.02.2009 20:16

Respect Rada! Asta pt toate prestatiile din teren si determinarea.(chiar daca a venit de la crapid a pus mult suflet)

fedora26.02.2009 20:36

Nu stiu ce a fumat Lacatus, dar mi se pare de un cretinism apropiat de al lui Becali.

Trebuie sa fii cel putin inconstient sa renunti la Badea si Rada in conditiile actuale.

Legenda-nelegenda, m-a umplut de draci si sper sa plece o data cu ciobanul.

Si asta REPEDE pentru ca NU MAI SUPORT!

colonelu198326.02.2009 20:38

Ionut multa bafta la Otopeni....sper sa ai evolutii f bune.....si sper k sa se schimbe si antrenorul si conducerea..........k altfel nu avem nici o sansa........oricum noi suporterii intotdeauna vom fi alaturi de tine......sper sa tii mereu minte asta si sa nu ne tradezi increderea .......BAFTA!

CaTaLiNsm StElIsTu27.02.2009 00:27

Rada precum putin altii face parte din grupul jucatorilor cu mare caracter.Un jucator bun,uneori chiar f bun,dar lipsit de sansa.Mi-e mi-a placut si consider ca sa indeplinit de toate obligatiile f bine atata timp cat Ghionea a lipsit.Ar fi meritat ca macar la meciurile mai slabe sa intre in locul lui Goian sau Ghionea,sau macar pe final de meciuri.

Din pacate un alt fotbalist bun freaca bancile de rezerve din cauza conducerii.Si cu Zaharia sa facut la fel...si ce am adus in locul lui?!......pe altii care nu sau ridicat nici macar la nivelul lui.Ma intreb daca Rada si Goian vor fi vanduti,iar Ghionea va pleca si el intr-un an doi,cine va ramane fundas...Tudose si Filip,sau vom aduce alte non-valori de peste mari si tari?!

Domnu Lacatus sunteti un antrenor de paie!!!!!

1uLy4Nn27.02.2009 11:06

pacat de acest jucator. avea un cuvant de spus in echipa insa nu cred ca ciobanul mai face fatza la casierie