FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbal La 5 Ani

fredysteaua23.02.2009 18:17

Am un frate mai mic, are 5 ani este nascut in 23 Decembrie 2003, de ceva timp ies cu el afara mereu si incerc sa il invat ce stiu.. ceva de baza... am facut un filmulet cu el si as vrea daca puteti sa va dati cu parerea... sper ca nu am postat gresit aici :D daca am postat scuzele mele!

linkul de pe youtube este urmatorul:

Va multumesc anticipat!

gio_stgloria23.02.2009 18:52

un copil care da intr-o minge , nimic mai mult, nu vad niciun talent. nu e nimic surprinzator .oricum e bine daca reusesti sa-l atragi in acest sport.

fredysteaua23.02.2009 19:13

ok ! merci frumos :D mai astept pareri :D apropo nu cred ca orice copil asa din senin poate sa faca preluari, sa dea pase cu latu, sa ridice mingea in fine :D nu o zic cu nici un gand rau ! chiar apreciez parerea !

Lari23.02.2009 19:19

Mult mai bine ar fi sa-l duci o preselectie la scolile de fotbal, l-ai ajuta mai mult decat cu filmuletele de pe site-uri.

SUCCES!

maye23.02.2009 19:23

Munca munca munca...doar asa va putea creste...deocamdata e cum sunt toti copii de 5 ani.poate putin mai sus pt ca are un frate ca il apreciaza:)

Daca il vei indruma spre munca si sacrificiu , are viitor in fata!

c.ronaldo1723.02.2009 19:28

Eu la 4 am dat primul gol cu calcaiul iar la 8 am ajuns la echipa nationala. :)

cRiss4Steaua23.02.2009 19:41

asta`i buna :|

pot sa fac filmulet ca copil de 3 ani care sa faca asta :laugh:

Marius23.02.2009 19:59

6 ani. Madin Mohammed.

Recoba23.02.2009 23:52

da mah e bun fractu...nu ca asta de mai jos...

http://www.youtube.com/watch?v=ts_1mCEaVyM

nu vreau sa fiu rautacios da numai fi asa entuziasmat de o preluare sau un sut

SteauaB24.02.2009 00:17
da mah e bun fractu...nu ca asta de mai jos...

http://www.youtube.com/watch?v=ts_1mCEaVyM

nu vreau sa fiu rautacios da numai fi asa entuziasmat de o preluare sau un sut

Daca Kalani era roman...***** pe tine de fericire.

Am un frate mai mic, are 5 ani este nascut in 23 Decembrie 2003, de ceva timp ies cu el afara mereu si incerc sa il invat ce stiu.. ceva de baza... am facut un filmulet cu el si as vrea daca puteti sa va dati cu parerea... sper ca nu am postat gresit aici :D daca am postat scuzele mele!

linkul de pe youtube este urmatorul:

Va multumesc anticipat!

Se vede clar ca nu se ridica la valoarea lui Madin sau Kalani. Dar nu e nimica .Du-te cu el la vreun club din tara, poate Sportul?