FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doua milioane pentru transferuri.

Virgil30.08.2005 03:01

Dacă inaintea debutului de sezon Ciobanul anunta că "nu e nevoie de transferuri spectaculoase din moment ce sintem campionii Romaniei si am ajuns pină in primavara europeană", patronul din Ghencea si-a schimbat tonul declaratiilor si pozitia referitoare la achizitii după eliminarea din Liga Campionilor.

"Am pierdut sansa de a intra in grupe, dar nu dezarmez. M-am intors invins de la Trondheim, imi ling ranile si o voi lua de la capat. În iarnă o să mai cumpar cîțiva jucatori de mare valoare, care probabil că mă vor costa in jur de două milioane de dolari, dar asta este situatia, voi fi nevoit să cheltuiesc ca să intaresc echipa", a declarat Ciobanul.

Primul jucator vizat de Steaua este constanteanul Cosmin Pascovici. Această variantă a devenit prioritară pentru cei din Ghencea, care caută cu disperare un fundaș stinga, mai ales după problemele avute in acea zonă a terenului la partida retur cu Rosenborg, cind Nesu si Petre Marin au evoluat foarte slab. De asemenea, Tibi Balan de la Sportul si pitesteanul Prepeliță au sanse mari de a imbraca tricoul roș-albastru din returul campionatului.

Care sunt tintele Stelei / Cit costă

Cosmin Pascovici (Farul), 27 de ani / 500.000 $

Andrei Prepeliță (FC Argeș), 19 de ani / 700.000 $

Tibi Balan (Sportul), 24 de ani / 400.000 $

1,75 milioane de dolari a cheltuit Ciobanul in vara lui 2004 pentru transferuri de jucatori. Atunci au fost adusi la Steaua 5 jucatori:

A. Cristea (FCM Bacau) 1.200.000 $

P. Marin (FC National) 50.000 $

Lovin (FCM Bacau) 200.000 $

E. Baciu (FCM Bacau) 300.000 $

Ciocoiu (FCM Bacau) gratis

0 dolari a cheltuit Ciobanul inaintea acestui sezon pentru achizitionarea de fotbalisti

Victoraș Iacob (Otelul) gratis

Andrei Enescu (Building Vinju Mare) gratis

Cornel Cernea (Otelul) gratis

Sursa:GSP/29 august 2005

Nu-mi vine sa cred ca s-au platit o gramada de bani pentru a-l aduce pe Cristea,care pare ca a uitat sa joace fotbal.(Daca o fi stiut vreodata).

Alti 200.000$ stau pe banca de rezerve.

Bine ca a fost adus gratis un marcator de elita(Iacob).

Pascovici,Prepelita si Balan sunt trei fotbalisti de marca.

Sa speram ca tranzactiile vor fi facute,pentru ca in acest moment lotul este foarte subtire.

ccipri30.08.2005 03:12

Sa speram ca se vor face ceva transferuri macar la iarna ca sa intarim echipa!Avem nevoie de un mijlocas un fundas stanga si mai ales un portar pentru a avea concurenta Hamu si mai ales pentru a putea intra in caz de nevoie!

Totul pentru 23!

sorin_77730.08.2005 04:00

pana la iarna jocul echipei se va imbunatatii si va spune gg ca nu mai e nevoie sa aduca pe cineva... Totusi un fundas stanga, pascovici, ar fi ca aurul pentru noi...

Un!t3d Roon3y30.08.2005 04:03

Fiti convinsi ca dak Steaua termina turul pe locul 1 si ajunge in primavara europeana la anul face Gigi transferurile alea.o sa spuna ca echipa joaca f bine si nu e nevoie d jucatori noi.parerea mea este ca Protasov a gresit ca nu a cerut buget pt transferuri cum cred ca ar fi cerut Hagi.

sorin_77730.08.2005 04:05

Eu cred ca Hagi nu a cerut doar buget, el a cerut si actiuni, aici cred ca a strambat din nas GG...

misha30.08.2005 04:15

cand o sa-i vad pe acei jucatori in tricoul Stelei atunci o sa-l cred pe Gigi.....pana atunci poate sa vorbeasca....ca nu stiu cine-l mai crede :lol:

sorin_77730.08.2005 04:19

Sa speram ca tranzactiile vor fi facute,pentru ca in acest moment lotul este foarte subtire.

Doar Pascovici este de marca, Prepelita de perspectiva cu potential talent, Balan a confirmat cam tarziu, la 25 de ani. nu merita.

Kobiy30.08.2005 06:43

Gargara de unde drk 2 milioane de dolari iar praf in ochi si propaganda ieftina a unui cioba si unui om de nimic si mitocan prost crescut ca sa mai calmeze spiritele agitate ale suporterilor o sa vedeti ca o sa vina 2 jucatori mediocri libweri de contrat la iarna si o sa se laude oieru ca a dat nu stiu cate milioane pa el ,jeg de om lasa-ne drk odata si dute lasa clubul asta in pace ca se duce de rapa se se face de ras cat o sa ramai la echipa

____-Doamne ajutane sa scapam de acest cosmar negru numit Jiji si de slugile lui corupte s badarane ca MM Mustata sau de mafioti lui ca Tea Sponte sau bodyguarzii lui de 2 lei sau de oameni incompeten ti si penali pe care i-a adus la Steaua ca Anghelinei sau toati veri si neamurile lui :evil:

Virgil30.08.2005 07:04
... Balan a confirmat cam tarziu, la 25 de ani. nu merita.

Ce sa mai cred,ca Dorinel la 37 a meritat,iar Balan la 25 de ani nu?

25 de ani avea si Neaga si plangem si acum dupa el.

Cred ca te-ai grabit putin cu parerea.

In sfarsit,sa revenim la transferurile care se vor face in intersezon.

Lazar de la Stelei contra a 100.000 $ peste 3 luni,decat sa plece gratis peste 6.

Primul posibil transfer in iarna este mijlocasul Costin Lazar.[/color]

sorin_77730.08.2005 07:58

De la Balan la Dorinel sunt sapte mari si sapte zari distanta...

De la Balan la Neaga sunt tot atatea, si reale :lol:

De ce nu se cumpara unul si bun. Si se cumpara 3 si de acelasi nivel cu ce avem... Cum putem sa crestem in valoare...

I.N.Money30.08.2005 09:24

nu prea avem ce sa cumparam...daca nu exista scouteri care sa caute jucatori in Africa sau America de Sud,cumparam ce avem in propria ograda

SteauaToronto30.08.2005 09:42
Dacă inaintea debutului de sezon Ciobanul anunta că "nu e nevoie de transferuri spectaculoase din moment ce sintem campionii Romaniei si am ajuns pină in primavara europeană", patronul din Ghencea si-a schimbat tonul declaratiilor si pozitia referitoare la achizitii după eliminarea din Liga Campionilor.  

"Am pierdut sansa de a intra in grupe, dar nu dezarmez. M-am intors invins de la Trondheim, imi ling ranile si o voi lua de la capat. În iarnă o să mai cumpar cîțiva jucatori de mare valoare, care probabil că mă vor costa in jur de două milioane de dolari, dar asta este situatia, voi fi nevoit să cheltuiesc ca să intaresc echipa", a declarat Ciobanul.

Primul jucator vizat de Steaua este constanteanul Cosmin Pascovici. Această variantă a devenit prioritară pentru cei din Ghencea, care caută cu disperare un fundaș stinga, mai ales după problemele avute in acea zonă a terenului la partida retur cu Rosenborg, cind Nesu si Petre Marin au evoluat foarte slab. De asemenea, Tibi Balan de la Sportul si pitesteanul Prepeliță au sanse mari de a imbraca tricoul roș-albastru din returul campionatului.

Care sunt tintele Stelei / Cit costă

Cosmin Pascovici (Farul), 27 de ani / 500.000 $

Andrei Prepeliță (FC Argeș), 19 de ani / 700.000 $

Tibi Balan (Sportul), 24 de ani / 400.000 $

1,75 milioane de dolari a cheltuit Ciobanul in vara lui 2004 pentru transferuri de jucatori. Atunci au fost adusi la Steaua 5 jucatori:

A. Cristea (FCM Bacau) 1.200.000 $

P. Marin (FC National) 50.000 $

Lovin (FCM Bacau) 200.000 $

E. Baciu (FCM Bacau) 300.000 $

Ciocoiu (FCM Bacau) gratis

0 dolari a cheltuit Ciobanul inaintea acestui sezon pentru achizitionarea de fotbalisti

Victoraș Iacob (Otelul) gratis

Andrei Enescu (Building Vinju Mare) gratis

Cornel Cernea (Otelul) gratis

Sursa:GSP/29 august 2005

Nu-mi vine sa cred ca s-au platit o gramada de bani pentru a-l aduce pe Cristea,care pare ca a uitat sa joace fotbal.(Daca o fi stiut vreodata).

Alti 200.000$ stau pe banca de rezerve.

Bine ca a fost adus gratis un marcator de elita(Iacob).

Virgil te rog pune anunturile despre transferuri la topicul Transferuri 2005-2006 care se gaseste aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1304

Virgil30.08.2005 13:39
Virgil te rog pune anunturile despre transferuri la topicul Transferuri 2005-2006 care se gaseste aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1304

Toronto,fii de acord si tu ca topicul ala nu mai e de actualitate.A intrat in istorie de la inceperea campionatului.Numai istoricii mai pot fi interesati de el.Si cei carora le place istoria.

In topicul deschis de mine e vorba de transferuri in intersezon.In mod special in limita a doua milioane de USD,promise de Gigi.

Daca o sa deschid acum un topic cu transferuri 2007-2050,crezi ca o sa ramana nemuritor?

Asa si cu topicul de care vorbeai.Vremea lui a trecut.

Nu crezi? :)

Interesant.Avem un moderator tocmai din Canada.Tot mai mult acest site tinde sa devina unul al stelistilor de pe intreg mapamonul.Din Azerbaidjan avem,din Italia,Franta,etc.

Din tara nu mai vorbesc.

FORZA

reddog30.08.2005 14:06

Ce lot va mai trebuie? Gigi declara sus si tare ca aveti cel mai bun lot din Romania si ca celelalte echipe nu conteaza. Cica ii bateti la scor si pe norvegieni. Ce mai vreti in plus?