FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vali Badea a fost împrumutat pentru 10 luni la Changchun Yatai (GSP)!

fcsteaua.ro21.02.2009 14:50

Atacantul de 26 de ani va pleca azi pentru a semna contractul cu formatia chineza. Salariul lunar, nu cu mult mai mare decît cel de 12.500 de euro pe care-l avea în Ghencea, urmeazã sã fie suportat în totalitate de Changchun.

Dacã la finalul celor 10 luni de împrumut chinezii vor fi mulțumiți de Badea, ei vor avea opțiunea de a-l cumpãra definitiv.

În ianuarie, clubul din Ghencea a încercat sã-l forțeze pe Vali Badea sã accepte diminuarea contractului și chiar l-a amenințat, prin vocea președintelui Argãsealã, cã nu va mai fi lãsat sã se antreneze nici cu Steaua II.

Pînã la urmã, atacantului i s-a permis sã meargã în cantonamentul din Antalya, pe parcursul cãruia a fost cel mai bun jucãtor al echipei secunde.

AmuntBoy21.02.2009 15:57

conducere penibila

shack3r21.02.2009 16:05

Multumim pentru golurile cu Standard,Rapid,UTA,insa la Steaua se cere mai mult decat atat.

Succes in China !

AmuntBoy21.02.2009 16:06

in momentul de fata se cere sa jucam fara atac :)))

shack3r21.02.2009 16:51

Stii ca nu m-am referit la asta,ci la faptul ca ar trebui sa lasam jucatorii mediocri si sa aducem fotbalisti valorosi.

De acord,in momentul de fata nu vad niciun atacant valoros la Steaua,dar Vali Badea cred ca e sub Kapetanos sau Stancu.

MoWeed21.02.2009 17:11

A demonstrat anul trecut ca nu e de Steaua....

floroflores21.02.2009 17:24
Multumim pentru golurile cu Standard,Rapid,UTA,insa la Steaua se cere mai mult decat atat.

Succes in China !

daaaaa...mare dreptate ai...e unul Litu in lot pe care imi vine sa-l iau la palme de cate ori apare imbracat in echipamentul nostru...ala are loc...ala da exact ce se cere de la el...jalnic...

vlad21.02.2009 17:37

Sa nu-ti uiti gelul acasa! Daca nu-ti statea gandul la frizura, erai la Steaua inca.

floroflores21.02.2009 17:39

refuz sa cred ca tu poti gandi asa...poate te gandesti ca la cate valori avem in atac,nu mai avea loc si Vali...zi-mi un atacant actual al Stelei care ar avea loc la Brasov de ex...niciunul iti spun eu...poate ai vrut sa te mai incurajezi,sa-ti mai treaca parerea de rau,asa imi explic reactia si postul tau...in curand,datorita salariilor,vom conveni ca nici Toja,Dayro,Zapata,Goian etc nu mai au valoare ds Steaua si vom ramane cu Nicolita,Litu,Tudose si altii de la bz...si dupa ei ne vom duce!!! Hai sa ne pacalim,acum!!! Este mai confortabil pt moment...

shack3r21.02.2009 17:46
daaaaa...mare dreptate ai...e unul Litu in lot pe care imi vine sa-l iau la palme de cate ori apare imbracat in echipamentul nostru...ala are loc...ala da exact ce se cere de la el...jalnic...

Inca nu l-am vazut pe Litu intr-un meci oficial de cand a revenit la Steaua. Nici eu nu am mare incredere in el,dar hai sa nu ne pripim si sa ii dam o sansa sa ne arate ca merita sa joace la Steaua.

Asa a fost privit si Kapetanos si ne-a cam scos din rahat in turul asta ...

MoWeed21.02.2009 17:58
refuz sa cred ca tu poti gandi asa...poate te gandesti ca la cate valori avem in atac,nu mai avea loc si Vali...zi-mi un atacant actual al Stelei care ar avea loc la Brasov de ex...niciunul iti spun eu...poate ai vrut sa te mai incurajezi,sa-ti mai treaca parerea de rau,asa imi explic reactia si postul tau...in curand,datorita salariilor,vom conveni ca nici Toja,Dayro,Zapata,Goian etc nu mai au valoare ds Steaua si vom ramane cu Nicolita,Litu,Tudose si altii de la bz...si dupa ei ne vom duce!!! Hai sa ne pacalim,acum!!! Este mai confortabil pt moment...

N-am zis ca Litu e vreun mare jucator, dar raman la parerea ca Kapetanos e peste Badea.

Am mai avea si alti atacanti prin lot mai buni decat Vali Badea (de ex Dayro sau Stancu) dar ei sunt reprofilati in mijlocasi. De asemenea, regret mai mult decat plecarea lui Badea, plecarea lui Neaga.

Asta nu inseamna ca ii neg realizarile, Doamne fereste. Inca ii sunt recunoscator pentru cele 2 goluri cu Standard, pentru bucuria care mi-a facut-o in seara aia pe Lia Manoliu. Dar imi pare rau pentru el ca nu a mai crescut de atunci(in aceasta privinta e asemanator cu Andrei Cristea, a avut un meci extraordinar dupa care evolutiile lui nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor). Si anul trecut trebuie sa recunosti ca evolutiile lui au fost dezastroase.

Cat despre salarii sunt mari sanse sa se intample asa. Pe masura ce criza va continua, Jiji va renunta la jucatorii buni cu salarii mari si va trece la carlanii lui tineri(pe care desigur ii va face cu ou si cu otet la primul insucces). Nu sunt de acord cu asa ceva, sunt de parere ca banii din CL ar trebui reinvestiti in echipa nu jucati la cazino sau folositi in tranzactiile imobiliare a lu Jiji.

redondo21.02.2009 21:20
Inca nu l-am vazut pe Litu intr-un meci oficial de cand a revenit la Steaua. Nici eu nu am mare incredere in el,dar hai sa nu ne pripim si sa ii dam o sansa sa ne arate ca merita sa joace la Steaua.

Asa a fost privit si Kapetanos si ne-a cam scos din rahat in turul asta ...

Nici Badea si nici Litu nu sunt de Steaua.Pacat totusi de Badea,care in primul an a jucat bine.

clausblaus21.02.2009 22:21
Asta nu inseamna ca ii neg realizarile, Doamne fereste. Inca ii sunt recunoscator pentru cele 2 goluri cu Standard, pentru bucuria care mi-a facut-o in seara aia pe Lia Manoliu. Dar imi pare rau pentru el ca nu a mai crescut de atunci(in aceasta privinta e asemanator cu Andrei Cristea, a avut un meci extraordinar dupa care evolutiile lui nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor). Si anul trecut trebuie sa recunosti ca evolutiile lui au fost dezastroase.

Nu stiu cum se face,dar 99,9% din jucatorii care vin la Steaua se pierd pe traseu.

Sa fie doar lipsa de valoare?

:steag_cruce_invers:

redondo21.02.2009 22:48
Nu stiu cum se face,dar 99,9% din jucatorii care vin la Steaua se pierd pe traseu.

Si asta,dar si concurenta.

Stanici21.02.2009 23:46

M-ai spart la faza asta. Adica sa ocolesti cu indarjire faptul ca la Steua nu mai sunt conditii propice performantei de cand a luat-o ala de-a dreptul pe aratura si sa dai vina pe concurenta, despre care se spune ca e benefica si ca motiveaza jucatorii?!!

Apoi - spuneai deunazi ca tu te bucuri ca au murit caprele vecinilor nostri si ca noi am iesit in Europa iar ei nu. Sincer, tu preferi sa dai bine in fata rivalilor sau sa te uiti fara rusine in oglinda?!

DanStan21.02.2009 23:48

Dupa parerea mea Badea ar fi putut ajunge un atacant de mare valoare. Din pacate a avut doua probleme : 1 juca mai mult din institnct pentru ca antrenorii care l-au format nu l-au invatat sa se 'stea' in teren (Sdrobis ar trebui sa se ia la palme, nu sa se laude) si

2 mentalitatea. Dupa ce a facut cateva jocuri bune a considerat ca nu mai trebuie sa faca cine stie ce efort pentru a progresa. Nici el nu credea in posibilitatile lui. Faze ca aia cu tricoul nu se fac decat daca un jucator isi inchipuie ca nu va ajunge niciodata la un club de prima Liga din vest.

redondo22.02.2009 00:06
M-ai spart la faza asta. Adica sa ocolesti cu indarjire faptul ca la Steua nu mai sunt conditii propice performantei de cand a luat-o ala de-a dreptul pe aratura si sa dai vina pe concurenta, despre care se spune ca e benefica si ca motiveaza jucatorii?!!

Apoi - spuneai deunazi ca tu te bucuri ca au murit caprele vecinilor nostri si ca noi am iesit in Europa iar ei nu. Sincer, tu preferi sa dai bine in fata rivalilor sau sa te uiti fara rusine in oglinda?!

1.Concurenta poate motiva jucatorii,dar ii si poate scoate afara din sistem.

2.Nu vad de unde atata rusine.

Stanici22.02.2009 00:19

Rusinea pe care o simti ca suporter care a trect prin mai multe etape ale acestui club si cand observi ca, usor-usor, echipa noastra este automat legata de numele aluia care se/ne face de tot rasul de cate ori are ocazia. Nu e cazul sa detaliez, presupun ca ai citit toate argumentele anti-Jiji de pe acest site.. daca tu preferi cateva bucurii stinghere si artificiale in locul mandriei de a te sti superior la modul general, asta e.

Noapte buna, baieti!

MoWeed22.02.2009 08:01

Nu numai lipsa de valoare; mai e si lipsa unui staff competent(pt juniori), lipsa unui staff medical si de pregatire fizica competent si, nu in ultimul rand, viata de noapte din Bucuresti

4_ever_steaua22.02.2009 16:45

tampenii...mie chiar imi placea Badea si nimeni nu va putea uita meciul cu Standard,dar,jigodia de Becali se foloseste de cineva si dupa il arunca ca pe un gunoi,fara sa`si dea seama care e adevaratul gunoi

fedora22.02.2009 19:45

LOL, Badea a dat mai multe goluri intr-un sezon decat Kapatanos in toata cariera.

Badea era cel mai bun atacant al Stelei in acest moment.

Ne destramam cu pasi repezi.

Acum aud ca-l dam si pe Tiago, care veti vedea ca va ajunge un nume important in urmatorii 2-3 ani.