refuz sa cred ca tu poti gandi asa...poate te gandesti ca la cate valori avem in atac,nu mai avea loc si Vali...zi-mi un atacant actual al Stelei care ar avea loc la Brasov de ex...niciunul iti spun eu...poate ai vrut sa te mai incurajezi,sa-ti mai treaca parerea de rau,asa imi explic reactia si postul tau...in curand,datorita salariilor,vom conveni ca nici Toja,Dayro,Zapata,Goian etc nu mai au valoare ds Steaua si vom ramane cu Nicolita,Litu,Tudose si altii de la bz...si dupa ei ne vom duce!!! Hai sa ne pacalim,acum!!! Este mai confortabil pt moment...
N-am zis ca Litu e vreun mare jucator, dar raman la parerea ca Kapetanos e peste Badea.
Am mai avea si alti atacanti prin lot mai buni decat Vali Badea (de ex Dayro sau Stancu) dar ei sunt reprofilati in mijlocasi. De asemenea, regret mai mult decat plecarea lui Badea, plecarea lui Neaga.
Asta nu inseamna ca ii neg realizarile, Doamne fereste. Inca ii sunt recunoscator pentru cele 2 goluri cu Standard, pentru bucuria care mi-a facut-o in seara aia pe Lia Manoliu. Dar imi pare rau pentru el ca nu a mai crescut de atunci(in aceasta privinta e asemanator cu Andrei Cristea, a avut un meci extraordinar dupa care evolutiile lui nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor). Si anul trecut trebuie sa recunosti ca evolutiile lui au fost dezastroase.
Cat despre salarii sunt mari sanse sa se intample asa. Pe masura ce criza va continua, Jiji va renunta la jucatorii buni cu salarii mari si va trece la carlanii lui tineri(pe care desigur ii va face cu ou si cu otet la primul insucces). Nu sunt de acord cu asa ceva, sunt de parere ca banii din CL ar trebui reinvestiti in echipa nu jucati la cazino sau folositi in tranzactiile imobiliare a lu Jiji.