FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Nu ma voi certa niciodata cu Lacatus" (Fanatik)!

fcsteaua.ro20.02.2009 03:29

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca apreciaza foarte mult gestul lui antrenorului Marius Lacatus, care a avut puterea de a trece peste orgoliu si de a se intoarce pe banca Stelei.

"Nu m-am certat cu Lacatus, nu ma voi certa niciodata cu Lacatus. A facut un gest extraordinar, si-a calcat pe orgoliu si a acceptat sa se intoarca la Steaua. Ma intereseaza ca echipa sa fie campioana in 2009. Asa cum nu jucam nimic, asa cum sintem slabi in atac, tot noi luam campionatul, veti vedea. Nu vreau sa ma implic, dar asa cred, ca Steaua va fi pe primul loc in vara!", a spus Gigi Becali intr-o conferinta de presa, informeaza Gsp.

makaan20.02.2009 03:36

sa nu te mai certi niciodata cu nimeni,si sa-ti fie gura plina cu tarana, cioban pervers

danimarcu20.02.2009 08:03

Prea mult luam in seama orice zice camatarul asta.Orice besina trage,vin repede "ziarisii" sa o miroasa,sa o digere si apoi sa o transforme intr-un articol de 60 cm2 pe un colt de pagina,si care sa fie comentat de 50 de fraieri care nu au altceva mai bun de facut...

M-am saturat,nu ar mai trebui sa apara aici astfel de nimicuri.

Harald20.02.2009 09:53

pai unde a aparut stirea pana la urma, fanatik sau gsp?

Joga Bonito20.02.2009 10:04

Gigi sugi p***!

redondo20.02.2009 11:28
Prea mult luam in seama orice zice camatarul asta.Orice besina trage,vin repede "ziarisii" sa o miroasa,sa o digere si apoi sa o transforme intr-un articol de 60 cm2 pe un colt de pagina,si care sa fie comentat de 50 de fraieri care nu au altceva mai bun de facut...

M-am saturat,nu ar mai trebui sa apara aici astfel de nimicuri.

Si aici...a cui e vina? Nu a ziaristilor?

clausblaus20.02.2009 15:34

Prefer sa nu mai comentez,nu de alta dar l-as "atinge",din nou,pe antrenorul Lacatus.

Si m-am cam saturat de declaratiile,pline de patos si intelepciune!

handrei20.02.2009 16:49
Si aici...a cui e vina? Nu a ziaristilor?

A celor care dau "click" pe stire sau cumpara ziarul

4_ever_steaua22.02.2009 16:47

normal ca nu se cearta cu Lacatus...pentru ca Lacatus face numai ce zice Becali...doar sa fii prost sa te certi cu unul care face ce zici tu