FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Obiectivul Stelei...

«123»
cristian8621.02.2009 14:24

@xray_rom

Oierul nebun e cea mai mare molima care s-a abatut asupra spiritului Stelist !

Trebuie sa inteleaga si cei mai batrani dar mai ales cei mai tineri, ca Steaua este o stare de spirit, nu doar o masina de performante europene.

Daca cativa ani nu ne vom mai face de ras in CL, veti muri, veti incepe sa tineti cu ham-ham, cine sunteti de fapt si ce va defineste ?

Sunteti stelisti sau oi?

TREZIREA !

Jiji va ajunge la groapa de gunoi a istoriei, unde ii e locul !

Steaua nu isi permite asa ceva. S-a nascut ca un ideal, pe care l-a indeplinit, si nu trebuie niciodata sa abandoneze acest ideal !

Nascuta pentru a fi invingatoare. Acesta e destinul Stelei, nimic altceva.

xray_rom21.02.2009 20:53
Apropo, considera asta ultimul avertisment. NU MAI JIGNI GRATUIT! Nu suntem talibani, s-ar putea ca unii dintre cei care-l contesta pe Becali sa aiba mai multa scoala/mai multe cunostiinte ca tine, maestre....

Nu te-am provocat si nu cred ca ti-ar conveni sa iti zic eu "oaie".

Dragul meu, esti in mare eroare.

1) "Taliban" nu este o jignire, ci defineste o atitudine care este dispusa si la sacrificiul suprem in sustinerea prin orice mijloace unei cauze, al unui crez sau in atingeri unui scop comun care devine telul suprem. Deci nu este nimic peiorativ sau jignitor, ci un mod de a fi atasat si a apara fata de o tara sau o familie sau un partid sau o religie sau o idee, cauza, etc. In primul rand un taliban este un om de onoare, fidel si un martir inascut sau cultivat!

2) Nu te-am facut taliban pe tine, pentru ca nu am citit sa fi scris chemari la lupte si violenta prin orice mijloace pt alungarea tembelului.

3) Si eu ma numar printre cei care il contesta si nu-l mai suporta pe Becali si considera ca a facut mult mai mult rau Stelei decat bine, dar niciodata nu o sa particip sau sa indemn sa-l scoatem cu bombe si grenade din Ghencea. In primul rand pentru ca as fi naiv sa cred ca asa il voi face sa plece si in al 2 lea rand pentru ca orice violenta naste la randul ei alta violenta cu victime colaterale in nevinovati, iar "maciuca" nu mai este o arma de convingere in masa a sec XXI.

clausblaus21.02.2009 20:58
Peste 70% sunt dintre cei care au declarat ca nu-i mai intereseaza jocul echipei sau performanta, ci numai plecarea lui Becali cu "orice pret".!!??? E ca si cum i-ai da branci unei babe si apoi ai intreba-o de ce fuge:))

Este si o ipocrizie, pentru ca ceea ce ii se mai reproseaza ciobanului, bagatul nasului la echipa, o fac la greu si unii suporteri si ziaristii sportivi.

Pe bune!De unde ai ajuns la acest procentaj?Esti asa de sigur ca cei ce il vor plecat,din Ghencea,pe Becali,nu sant interesati de jocul echipei?Acesti "talibani"nu sant interesati de jocul echipei?De unde le scoti?Mai ramane sa spui ca toti "talibanii"sant "antitehnici"si ca nu se pricep la fotbal.Multi din cei ce isi dau cu parerea,aici,chiar au habar de ceea ce se cheama fotbal.Este adevarat ca mai sant si persoane,printre care te numeri si tu,care posteaza doar pentru a aduce osanale marelui conducator.

NU fii un pupinc...st,caci nu ai nimic de castigat.Fii realist!!!

:steag_cruce_invers:

xray_rom21.02.2009 21:13
Pe bune!De unde ai ajuns la acest procentaj?Esti asa de sigur ca cei ce il vor plecat,din Ghencea,pe Becali,nu sant interesati de jocul echipei?Acesti "talibani"nu sant interesati de jocul echipei?De unde le scoti?Mai ramane sa spui ca toti "talibanii"sant "antitehnici"si ca nu se pricep la fotbal.Multi din cei ce isi dau cu parerea,aici,chiar au habar de ceea ce se cheama fotbal.Este adevarat ca mai sant si persoane,printre care te numeri si tu,care posteaza doar pentru a aduce osanale marelui conducator.

NU fii un pupinc...st,caci nu ai nimic de castigat.Fii realist!!!

:steag_cruce_invers:

De unde ai scos-o pe asta?

M-am referit la cei care au scris aici pe site ca nu mai conteaza ce joaca Steaua si in ce divizie joaca atat timp cat este Becali la Steaua, dar cer si cu nonsalanta performanta lui Lacatus. Nu i-am inventat eu si nu am evaluat calitativ aprecierea si competenta la ceea ce au scris despre fotbal. Este dreptul fiecaruia de a sustine si a se manifesta cum vrea. Eu doar am punctat discrepanta dintre atitudine si cerinte. Nu poti sa fi si cu sula-n fund si cu sufletul in rai. Si sa faci scandal la fiecare meci si sa ceri performanta. Fotbalul are si o componenta emotionala pe langa minte si picior!Nu poti evolua pe teren la 100% capacitate sub un potop de injuraturi si petarde!

clausblaus21.02.2009 22:10

@xray rom

Ai practicat,serios,sportul asta?Nu ai fost injurat niciodata?Si daca raspunsul este DA, cum ai reactionat?

Daca se cere performanta,din partea lui Laca,mi se pare normal,atata timp cat a fost de acord sa se intoarca la Steaua,desi stia unde se intoarce.Nu cred ca este atat de idiot incat sa nu inteleaga mismasurile patronului.

Ai dreptate,cand spui ca nu se poate si cu..... si cu.Dar trebuie sa citim"printre randuri"si sa intelegem intrebarea marii majoritati:de ce Laca nu ridica(virgula)capul?

100% vor evolua doar adevaratii stelisti!!!Cati mai sant???

ps:despre Becali si inteligenta lui nu cred ca mai are rost sa vorbim!

MoWeed21.02.2009 23:46

@xray_rom

Taliban este termenul utilizat pentru o persoanã care aparține unei mișcãri musulmane sunnite și fundamentaliste, rãspândite în Pakistan și mai ales în Afghanistan. Termenul este folosit și pentru denumirea acestei mișcãri politico-religioase.
DanStan21.02.2009 23:53

As zice ca obiectivul Stelei ar fi sa joace fotbal. Ar cam fi singura echipa din Romania care ar juca asa ceva. Din pacate nu cred ca in urmatorii ani vom vedea prea mult fotbal la Steaua.

xray_rom22.02.2009 06:46
@xray_rom

Taliban este termenul utilizat pentru o persoanã care aparține unei mișcãri musulmane sunnite și fundamentaliste, rãspândite în Pakistan și mai ales în Afghanistan. Termenul este folosit și pentru denumirea acestei mișcãri politico-religioase.

Confunzi sensul direct substantivat din litera DEX-ului cu sensul metaforic al unui neologism incetatenit in exprimarea curenta, la sensul figurativ adjectivat, asa cum l-am folosit eu in acel context. De exemplu, nu ai auzit in media sintagma de "electoratul taliban" al unui partid=nucleul dur format din simpatizantii care nu-si schimba votul/optiunea indiferent de trendul in sondaje sau politica buna sau proasta dusa de acel partid?Sunt simpatizantii fideli care merg cu acel partid pana in panzele albe si sunt prezenti la orice manifestare si/sau protest initiate de partid. Nu mai continui cu exemplele sau cu alte cuvinte asemanatoare derivate din nume proprii/denumiri...

Si daca s-ar lua stricto sensu prin definitia citata de tine, tot nu este o jignire, doar ca nu ar exprima o realitate. Noi suntem romani ortodocsi si nu pakistanezi musulmani. Sper ca nu ai si tu ceva impotriva musulmanilor si consideri o injosire orice asociere cu ei, fie ea si in semantica metaforica...de ne mai trezim cu o alta jalba la UEFA pentru discriminare religioasa:))

Asa ca reactia ta cu acel avertisment a fost mai mult decat deplasata, asta ca sa ma exprim elegant!

mountytoma22.02.2009 12:51
apel pt suporterii Stelei:va rugam din suflet la meciul de vineri cu Vaslui,faceti un efort financiar (nu este mult doar 15 lei)si veniti cu totii la trib 1 sa fim fata in fata cu jegul de Gigi Becali.sa ai aratam furia noastra pe care o incepusem intr-un mod extraordinar la sf turului.numai asa putem scapa de acest bisnitar nenorocit,doar cu ajutorul suporterilor adevarati.motivele le stim cu totii .va multumesc

voi fi acolo, eu si cateva sute de decibeli pentru gura incapatoare a lui jijel :-)

cristian8622.02.2009 21:27

Strigati pana se p*** pe el!

Nu ne invinge nimeni, v-ati nascut invingatori,

Pana la moarte si dupa... stelisti adevarati

Pui de fiare neinfricati

Moarte oierului!

Mori javra!

«123»