@Il Soldatino
Eu nu te-am numit un om limitat.Stiu si eu unele proverbe,dar nu despre asta vorbim aici.Daca esti redactor nu inseamna ca imi esti superior cu ceva."I-am forfecat" si pe altii atunci cand am crezut ca e cazul,asa cum si altii m-au forfecat pe mine....deci pentru mine esti un user precum sunt si altii,nu e nimic special,nu e vorba de carente sau furie.
Spui ca am sarit de la persoana a treia la a doua.Am vorbit mereu la persoana a doua, termenul de "domnule" fiind tot la persoana a doua.Nu mai incerca sa ma faci pe mine sa par ridicol si sa pari mai destept decat esti.
Eu am si acum ziarele din acea perioada.Inaintea meciului din etapa 32 Bacau-Rapid,Pro-sport a titrat...Cu ochii pe voi...Cu alte cuvinte orice rezultat in afara victoriei Bacaului sau a egalului era catalogat drept blat.Repet,Ioanitoaia dorea doar sa-si vanda ziarul cat mai bine...ii era indiferent cine va castiga.Eu nu imi amintesc ca presa sa fi fost ostila Stelei,asa ca lasa la o parte termenul de "gogomanie".
Mie nu mi se pare deloc ca noi mimam fotbalul acum.Poate ca in 98-99,rezultate precum 1-3 si 0-3 cu Rapid,1-5 si 1-4 cu Petrolul,0-4 cu Arges,0-4 cu Bistrita,3-6 la Atena s.a. faceau cinste Stelei.Asemenea rusini Steaua nu a patit in perioada Becali.Deci faptul ca Steaua juca mai bine acum 10 ani e doar o parere si atat,pe care eu nu o impartasesc.
pentru proverbe,hai sa facem un alt topic.
Multumesc!