Sambata de la ora 19:00 in sala "Romeo Iamandi" din Buzau Steaua MFA a infruntat semifinalista sezonului trecut din Cupa Cupelor, reprezentanta Asobal, Pevafersa Valladolid
In mansa tur din Cupa Cupelor Steaua MFA a pierdut acasa la un scor care nu ii mai da dreptul sa spere la o calificare in sferturile de finala. Dupa un meci dominat de spanioli in care Steaua a incercat sa stea cat mai aproape pe tabela de adversari, in final deficitul a fost de 6 goluri imposibil de remontat in fata echipei clasate pe locul 4 din Asobal.
Pentru Steaua au marcat: Rudici 4, Vujadinovici 4, Mazilu 3, Georgescu 3, Stavrositu 3, Novanc 3, Sania 2, Savenco 2, Ilies 1, Cian 1, Laufceac 1
Returul va avea loc sambata viitoare de la ora 21:00 in sala Huerta del Rey din Valladolid.
Viorel Mazilu: Ne pare rãu cã nu am putut cîștiga azi, am fi dorit sã dedicãm succesul fostului nostru coechipier, Marian Cozma, dar am întîlnit o echipã mult prea puternicã. Cred cã am avut însã un sezon bun în Europa și de asta trebuie sã fim mîndri.