FC Steaua dezminte în mod oficial informația pe care cotidianul ProSport a publicat-o în ediția de marți, 10 februarie, potrivit cãreia clubul a decis, de comun acord cu Mirel Rãdoi, sã retragã tricoul cu numãrul 6, pe care fostul cãpitan al echipei noastre l-a purtat înainte sã se transfere la Al Hilal.
Cu tot respectul pentru realizãrile lui Mirel în cei aproape nouã ani petrecuți în Ghencea, nu a existat niciodatã o discuție în acest sens și nici nu va exista vreodatã intenția de a retrage acest numãr.
Nu este nimic adevãrat. Nu am discutat niciodatã cu Steaua despre retragerea numãrului meu, iar aceastã propunere nu ar fi putut veni nici din partea mea, nici din partea conducerii. Steaua a avut jucãtori mult mai valoroși decât mine de-a lungul timpului, cum ar fi Lãcãtuș, Boloni, Hagi, Iovan, Pițurcã, Stoica, Bumbescu, Majearu, Bãrbulescu, Iordãnescu, Adrian Ilie și mulți alții, care au câștigat Cupa Campionilor Europeni, au fãcut mari performanțe și nu li s-au retras tricourile. Chiar dacã Steaua ar intenționa vreodatã sã-mi retragã tricoul, nu aș fi eu de acord, din motivele pe care le-am enumerat deja.
Mirel Radoi