FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tricoul cu numarul 6 nu va fi retras (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro10.02.2009 06:54

FC Steaua dezminte în mod oficial informația pe care cotidianul ProSport a publicat-o în ediția de marți, 10 februarie, potrivit cãreia clubul a decis, de comun acord cu Mirel Rãdoi, sã retragã tricoul cu numãrul 6, pe care fostul cãpitan al echipei noastre l-a purtat înainte sã se transfere la Al Hilal.

Cu tot respectul pentru realizãrile lui Mirel în cei aproape nouã ani petrecuți în Ghencea, nu a existat niciodatã o discuție în acest sens și nici nu va exista vreodatã intenția de a retrage acest numãr.

Nu este nimic adevãrat. Nu am discutat niciodatã cu Steaua despre retragerea numãrului meu, iar aceastã propunere nu ar fi putut veni nici din partea mea, nici din partea conducerii. Steaua a avut jucãtori mult mai valoroși decât mine de-a lungul timpului, cum ar fi Lãcãtuș, Boloni, Hagi, Iovan, Pițurcã, Stoica, Bumbescu, Majearu, Bãrbulescu, Iordãnescu, Adrian Ilie și mulți alții, care au câștigat Cupa Campionilor Europeni, au fãcut mari performanțe și nu li s-au retras tricourile. Chiar dacã Steaua ar intenționa vreodatã sã-mi retragã tricoul, nu aș fi eu de acord, din motivele pe care le-am enumerat deja.

Mirel Radoi

MoWeed10.02.2009 08:53

Daca nu a fost retras tricoul cu numarul 7, normal ca nu va fi retras nici 6

udaradu10.02.2009 08:57

de unde dracu scoateti atitea timpenii.

enjoy10.02.2009 12:18

niste nenorociti si atat!

1on10.02.2009 14:45

Pe site-ul oficial s-a negat clar, dar prostsportivii tot o mai țin.

AndyQ10.02.2009 16:35

Nu se retrag numerele asa.. aiurea, decat in cazuri exceptionale, moarte, etc, Doamne Fereste!

Tupac Amaru10.02.2009 18:49

Dar Steaua a avut multi fotbalisti mai valorosi ca "finul", care au purtat numarul 6. Ma gandesc numai la Sames si la Iovan (postul pe care s-a afirmat la Steaua fiind cel de stoper).

Eu le-as retrage creierele alea bolnave ziaristilor!

Kustic10.02.2009 19:35

Presa romana este din ce in ce mai exagerata... inventeaza tot mai multe idiotenii, publica tot mai multi penibili.. ma gandeam ca siteurile cocalari.com si pitzipoanca.org sunt facute ca sa discrediteze acest gen de persoane nu sa il promoveze...

In legatura cu cazul Cozma am tot vazut la TV ca multe tentative de prezentatori inloc sa ia inserios situatia profita de pe urma asta invetand tot felul de povesti sa faca rating ...

poate sunt offtopic, dar mai mult ca sigur traim intr-o tara a penibilului!

Guardian10.02.2009 19:53

Gest frumos , dar nu e bine ce se face ..

maye10.02.2009 21:05

nu s-a retras 7`le lui Laca...n`o sa se retraga nici 6`le lui Radoi...

articol pRosportist din ciclul "hai sa mai facem un ban ca murim de foame"...

redondo10.02.2009 22:44

Acest articol chiar nu are nici un rost.Chiar si Radoi s-a simtit deranjat de aceasta inventie.

Lari11.02.2009 06:44

Gigex dixit:

E o aiurealã, cum adicã sã retragem numãrul 6? Dupã ce pleacã fiecare jucãtor de valoare sã retragem toate numerele? Eu aș face altceva: portarul sã poarte numãrul 1, fundașul dreapta numãrul 2, Goian și Ghionea 3 și 4 și așa mai departe. Sã fie numerele ca înainte. Treaba lor, dacã vor sã facã așa, eu nu pot sã îi oblig.