FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ianis Hagi va fi al Stelei (ProSport)!

fcsteaua.ro09.02.2009 07:37

Steaua și Dinamo au pus ochii pe fiul Regelui, Ianis, considerat, la cei zece ani ai sãi, la fel de talentat ca și tatãl sãu, în vremea copilãriei.

Primii care au venit cu o ofertã concretã pentru Ianis Hagi au fost cei din ,,ªtefan cel Mare". Micuțul machidon se antreneazã în prezent la ªcoala de Fotbal a lui Marcel Pigulea, la grupa copiilor în vârstã de 10 ani.

Primii care au pus ochii pe el au fost dinamoviștii.

,,Marele meu vis este sã-l aduc la Dinamo pe Ianis Hagi. Este un supertalent. Vreau ca la 14 ani acest copil sã debuteze în tricoul lui Dinamo. Poate ajunge mare", a spus Cristi Borcea.

Planurile ,,câinilor" de a avea și ei un Hagi au mari șanse sã fie deturnate de rivalii din Ghencea, care nu concep ca fiul simbolului lor sã meargã în ,,Groapã", mai ales cã și Ianis a recunoscut cã este un înfocat suporter al Stelei. De asemenea, fostele glorii din Ghencea susțin cã Hagi preferã sã-și legitimeze bãiatul la roș-albaștrii, în ciuda conflictului cu Gigi Becali.

,,Gicã ține foarte mult la Steaua și acolo ar alege sã-l dea. Aici nu trebuie sã fim sentimentali, depinde ce club îți oferã o pregãtire mai bunã. Dar știu cã Hagi ar prefera sã-și dea bãiatul la Steaua" - Emeric Ienei.

,,Nu va ajunge în niciun caz la Dinamo" - Lițã Dumitru.

,,Borcea îl vrea pe Ianis? Nu poate sã-l forțeze nimeni pe copil sã meargã la Dinamo. Fiul lui Gicã e stelist și nu existã posibilitatea sã joace pentru rivali" - Miodrag Belodedici .

"Ianis are calitãți, dar nu trebuie sã punem presiune pe el" - Marcel Pigulea.

MoWeed09.02.2009 08:35

Daca va ajunge la noi la juniori sa fie antrenat de nepotii lui Becali, nu stiu cat de mare va fi ca jucator. Nu de alta, dar fiind baiatul lui Hagi, vor fi si alte asteptari de la el...

Catalyn0709.02.2009 09:16

daca macar 10 % dintre " sperantele " fotbalului nostru ar fi ajuns certitudini, eram departe acum...

danimarcu09.02.2009 09:44

Inca un articol din categoria"Hai sa umplem ziarul cu ceva",iesit din nimic...

Mai bine se scria un articol despre Academia lui Hagi,despre efortul urias financiar facut de Gica pt a deschide o astfel de Academie,fara sa stie daca isi va scoate vreodata banii inpoi.Si-a indeplinit un vis,acela de a ajuta si a descoperi noi talente.Dar asta nu-i important,mai important e inventarea unui nou subiect cu scopul de a face oarece trafic...

redondo09.02.2009 10:07

da,un articol fara nici-un sens.

Lari09.02.2009 10:20

Eu nu cred ca acest articol este fara sens.

Ianis este considerat mai de toti oamenii care l-au vazut un copil talentat. Tatal lui este cine este. Cu toate acestea, copilul, un stelist infocat (imi aduc aminte cum, pe la 5 ani, spunea ca tine cu Steaua si Galata), risca sa nu joace la noi din cauza conflictului Hagi-Becali.

Este un jucator pe care, noi, stelistii, trebuie sa-l urmarim. Peste vreo 10 ani am putea sa-l aplaudam in Templu.

Sau nu...

kosm1n09.02.2009 11:22

Cel mai bine sa ramana la academia lui Hagi su dupaia daca e cu adevarat o valoare sa se transfere la o echipa mare din vest!! Nu are ce cauta la Steaua sau Dinamo pt ca nui vad nici un viitor prin divizia C!!!

w3bmaster09.02.2009 16:45

Mai bine ramane la academie in CT ...

4_ever_steaua09.02.2009 16:58

ala mic are doar 10 ani..o sa`si mai schimbe parerile despre fotbal si echipele romanesti,mai ales despre patronii lor...daca e asa talentat(si este) poate va fi luat de echipe mai mari si cu patroni cu minte...nu de Jiji...sa speram ca pana va ajunge el la Steaua va disparea Jiji(e doar un vis)

sabin130709.02.2009 17:01

Ca si in cazurile altor fii de mari fotbalisti, evolutia lui Ianis va fi mereu comparata cu cea a tatalui sau. Baiatul nici nu si-a inceput cariera si deja apar telenovelele.

maye09.02.2009 17:13

Articol facut sa umple ziarul...

Ianis nu va fi niciodata ca tatal lui..notorietatea tatalui sau ii va face rau

.in tinerete se spunea de Alin Stoica ca va ajunge mare jucator...a ajuns..sa joace pe prime la Brasov...

Guardian09.02.2009 18:49

povesti ..

gio_stgloria09.02.2009 21:09

baietelul ala e chiar talentat.

un filmulet cu vedeta aia din Ghencea, pe care nu mai voia tacsu sa-l lase la noi ca nu-s conditii ? :shit:

udaradu10.02.2009 08:31

va cam precipitati....copilul asta are un tata care stie cel mai bine ce trebuie sa faca pentru copilul lui mai ales ca este cine este in fotbal

Kustic10.02.2009 19:41

Eu cred ca Ianis va fi jucatorul Galatey!

enjoy11.02.2009 21:14

suntem buni, daca nu cei mai buni!? inventam, mintim, ne laudam, ne dam priceputi, destepti iar la momentul oportun dam cu bata in balta (ca sa nu zic altceva, fiindca atatea variante ar fi incat mi-e groaza). lasati copilul in pace sa-si traiasca linistit copilaria, are cine sa-i poarte grija!