FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tibi Balan si Costin Lazar la Steaua !!

strezahuzum27.08.2005 14:07

Am citit in Prosport ca vin Tibi Balan si Costin Lazar la Steaua din iarna.

Ce parere aveti ? Este Balan mijlocasul central de care avem nevoie ?

Iata si linkul catre articol:

http://www.prosport.ro/index.php?c=3&a=73687

alexfilip27.08.2005 14:32

Eu de un lucru m-am saturat:tansferuri "mari".

Degeaba dai sute de mii de dolari( hai poate si aproape un milion) pt a iti intari echipa daca jucatorii pe care ii aduci sunt la 75% din potentialul jucatorilor pe care ii ai deja.

O echipa romaneasca nu se va putea niciodta intari daca cumpara din Div A.Insa singurii care stiu de div.A ( si care sa fie mai buni decat jucatorii pe care ii avem deja) ar fi internationalii nostri dar astia nu vin nici in ruptul capului.

Asa ca de ceva timp incoace am inceput sa privesc orice transfer intern( cu unele exceptii gen Iacob)drept o incercare penibila a conducerilor de club pt o imagine mai buna. PTIU !!!! :x

SSK27.08.2005 18:14

Lazar nu stiu cum joaca, dar Balan ar fi cu siguranta o solutie pentru mijlocul nostru. Raman la parerea ca este unul dintre putinii coordonatori de joc din Divizia A. Ar mai ramane ca si el sa depaseasca "complexul Sportul" si sa reuseasca sa se integreze la o echipa cu pretentii.

Dar pana una alta, eu nu cred decat cand ii vad cu tricoul Stelei pe ei !

Bisquit27.08.2005 18:25

E cam tarziu din iarna. Urmeaza grupele UEFA (sper sa ajungem acolo) si ne va fii greu. Trebuia sa se faca aceste treansferuri cu mult inainte..

Virgil28.08.2005 03:53
Lazar nu stiu cum joaca...

Stiu eu.

L-am vazut jucand de foarte multe ori.

Lazar e un jucator cerebral si foarte serios.E un bun conducator de joc.

Nu cu mult timp in urma,o somitate a fotbalului romanesc a afirmat ca Lazar e cel mai bun mijlocas din tara.

Aducerea lui la Steaua ar putea fi un castig.

Cu conditia ca Steaua sa nu fie pentru Lazar o palarie prea mare.

Imi aduc aminte de Paduret,care era capitanul si creierul studentilor.Cand a venit la Steaua nu a confirmat.

E adevarat ca Paduret era pe undeva prin apropierea a 30 de ani.

Lazar are in jur de 25.

sile-jardel28.08.2005 07:23

sa stiti ca si de afara poti aduce jucatori super cu bani putini.2-3 negrotei care alearga 90 min si stiu si cu mingea.ati vazut in franta citi sunt,si buni nu panarame.daca vrei performante in europa nu poti cu Balan si lazar.sunt 2 la metru amindoi si n-au fata de Steaua.de astia de duzina avem si noi[Paraschiv,Bostina,Petre Marin,Lovin,Dinita]cam multi nu credeti?

I.N.Money28.08.2005 12:01

Sunt cei mai buni jucatori de la Sportul ,alaturi de Mazilu,bine ar fi sa vina...dar nu cred

Axu28.08.2005 15:56

Parerea mea e ca amandoi sunt bine veniti in momentu' asta in care Steaua nu prea mai are nici un mijlocas pe banca de rezerve . De cand a venit Protasov singuru' mijlocas cred ca a fost Enescu ... care nu a fost folosit deloc ... si au mai fost "improvizatii" ca Oprita care juca altadata bine ca mijlocas . Oricum Tibi Balan e un jucator bun si cred ca si Lazar ( cu toate ca nu prea l-am urmarit f. mult ) .... dar de la zvonuri pana la concretizare mai e mult ...

SteauaToronto28.08.2005 21:23

Ar fi bine sa vina sa mai intarim putin lotul nostru! Dar intai ce conteaza e sa ne calificam in grupele Cupei UEFA!

sorin_77729.08.2005 03:56

Daca T.Balan va face ce face Gigel Bucur la PoliTm atunci o sa fie o teapa imensa... Cred ca baietii astia de la Sportu nu pot juca bine decat la ei acolo... Cu parere de rau, dar Hagi a fost cam singurul care a confirmat pe unde a fost dupa ce a plecat de la Sportu. uitati-va si la noi in ograda: Ce face Dinita? Parca sta cu Cristea in camera!!! :lol:

ulivius29.08.2005 08:41

Ce a facut T.Balan pana la varsta asta (25ani)? DE ce s-a remarcat atat de tarziu?

Varsta nu e un impediment. Daca e bun sa-l luam, dar mai poate el creste in joc?

FORZA Steaua !!!

kishcutia29.08.2005 11:25
O echipa romaneasca nu se va putea niciodta intari daca cumpara din Div A.Insa singurii care stiu de div.A ( si care sa fie mai buni decat jucatorii pe care ii avem deja) ar fi internationalii nostri dar astia nu vin nici in ruptul capului.  

x

aici nu sunt total de acord...eu zic ca sunt jucatori in divizia A care sa nu fie la 75%din valoarea jucatorilor nostri. La Steaua nu toate posturile de pe teren sunt acoperite bine, si banca noastra de rezerve este foarte slaba...

SteauaToronto29.08.2005 22:23

Nu voi inchide acest topic ca vad ca sunt multe raspunsuri aici dar data viitoare va rog puneti viitoarele transferuri la topicul TRANSFERURI 2005-2006!

Multumesc!

reddog30.08.2005 14:24

Dar ce ti-ai intrat tu in atributii...

UltraSS30.08.2005 18:11

reddog-stelist pana la moarte- :lol: ...cel putin asa scrie dupa nr de posturi :?

FortuneTeller31.08.2005 03:16

Decit sa aducem loaze de 25 ani, mai bine aducem jucatori de 16-19 ani cu potential din diviziile inferioare sa joace la o echipa satelit. Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu au jucat la Scornicesti pt o vreme, si cred ca le-a folosit. Nu ca alde Lazar sau Balan n-ar fi mai rasariti, dar intr-adevar nu sunt mai mult de 75% din ceea ce avem deja. Steaua e peste Dinamo si Timisoara tocmai pt ca joaca ca o echipa iar nu ca o adunatura de "vedete" promovate de la alte echipe din divizia de burgeri.

kishcutia31.08.2005 04:50

Nu prea sunt de acord. Ne trebuie si jucatori cu experienta daca vrem sa facem ceva. Intr-adevar daca te gandesti strict la viitor e bine sa avem in lot jucatori tineri...dar e imposibil sa faci o echipa cu jucatori ca Litu si Simion. Sunt mult prea neexperimentati si stand pe banca de rezerve nu prea capata experienta!

Bisquit31.08.2005 05:01

Bai Toronto, de cand te facusi ma nene moderator??!! :lol: Am avut gura aurita..ai vazut??!! :idea:

sorin_77731.08.2005 15:11

Ma simt nevoit sa inchid acest subiect...

Alte comentari pe baza acestui subiect sau al oricarui transfer din acest sezon competitional il puteti face aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...=1304&start=165