FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Handbalistul Marian Cozma a murit injunghiat de tigani in Ungaria!

«12»
Marius08.02.2009 09:56

Tragedie in handbalul romanesc! Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injungiat mortal intr-o discoteca, sambata noapte.

Informatia a fost confirmata de bunul sau prieten Rares Jurca. "Am fost si eu informat de acest lucru, nu pot sa cred", au fost singurele cuvinte ale lui Jurca, din ProSport.

In varsta de 26 de ani, Cozma se afla intr-un restaurant unde sarbatorea nasterea copilului unui coleg. Dupa o altercatie cu un grup de rromi, Cozma a fost injunghiat in inima si a decedat dupa aproximativ doua ore.

Colegii sai, Ivan Pesici si Zarko Sesum, au fost si ei atacati cu cutite si sunt internati in stare foarte grava in spital.

In urma cu o saptamana, Cozma a fost subiectul unui scandal in handbalul romanesc. Nemultumit ca nu a jucat prea mult la Campionatul Mondial din Croatia, el a anuntat ca nu mai vine la nationala sub comanda lui Aihan Omer.

Tatal lui Marian Cozma: Au bagat trei cutite in el

Tatal lui Marian Cozma, Petre Cozma, a explicat, printre lacrimi, modul in care fiul sau a fost ucis intr-un bar din Ungaria.

"Rares m-a sunat de dimineata. Sunt terminat, nu stiu ce sa cred. Nascuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, si s-au dus sa sarbatoreasca. A iesit un conflict si baiatul meu a iesit afara. Au bagat trei cutite in el! Acum plec spre Ungaria, off Doamne, nu pot sa cred, aseara la 11:30 vorbisem cu el si era bine. Isi facea planuri de viitor!", a spus Petre Cozma in ProSport.

Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injungiat mortal intr-o discoteca, sambata noapte, dupa o altercatie cu un grup de rromi.

sursa: http://www.ziare.com/Handbalistul_Marian_C...ia_-664688.html

Adrian08.02.2009 10:31

Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

A fost un sportiv adevarat.

Nu stiu daca stiti dar, acum cativa ani, "Pasarila" a mai fost injunghiat o data, pe strada, in Bucuresti. Si-a revenit si a jucat iarasi handbal la un nivel inalt, ajungand chiar la nationala.

Pacat ca s-a intamplat asa ceva. Avea tot viitorul in fata.

Sper ca cei care au facut asta sa fie prinsi si arsi pe rug.

Azzido08.02.2009 10:43

Dumnezeu sa-l ierte !

Cat despre tigani ce sa mai zic...

Poate o sa scapam intr-o zi de ei

Marius08.02.2009 10:44

Presedintele lui Vezsprem a mentionat ca Marian Cozma a fost atacat de un grup format din 30 de rromi.

"Jucatorii s-au comportat in mod normal, pe ringul de dans, in momentul in care un grup de aproximativ 30 de persoane au atacat-o prietena lui Cozma. Incidentul a continuat in strada si apoi Cozma a fost injunghiat in inima, iar Pesic in rinichi!", a spus acesta.

Radu1808.02.2009 10:47

R.I.P Marian Cozma!

axl08.02.2009 10:49

Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei.

Ionutz8608.02.2009 11:16

Dumnezeu sa-l odihneasca.

N-as vrea sa postez pe forum ura care o am pentru aceasta natie de oameni...voi spune doar ca nu-mi sunt deloc dragi...si ca toti merita un singur lucru .

SS Lazio08.02.2009 11:51

Odihneasca-se-n pace aceasta forta naturii(2.10 m ), acest vajnic roman, cazut sub cutitele a 30 de TIGANI.

Cat veti mai rabda "cultura" lor?(taraf TV, manele, lautari)

Cat timp ii veti mai vota pe acesti tigani? (Silviu Prigoana, Dan Voiculescu, Madalin Voicu, Marian Vanghelie)

Cat timp le veti mai spune, dar si scrie rromi... apoi romi... apoi "romani people", aducand neamul Romanesc la pierzanie?

Cat timp veti mai suporta ca media sa va zapaceasca mintile, sa va inrobeasca, sa va scornesca unii impotriva altora? (postul care il plange cel mai amarnic e .... realitatea TV! realitate care timpde 3(TREI) luni ne baga pe gat, ne mintea cu VEHEMENTA, dorind "dreptate" pentru... "asupritii" tigani).

Nu cumva osmoza aceasta roman-tigan e ceva plan gandit si planuit?

Cat timp veti mai privi nepasatori cum tineri ai neamului se vad coplestiti de tot ceea ce a adus aceasta minoritate(manele, prost-gust, crima, viol, seminte)?

Si, in fine: cat timp vom mai sta deoparte?

P.S: Daca atacatorul/ atacatorii vor minti ca au fost injurati pe criterii rasiale, vor avea o circumstanta atenunata inconmensurabila. De mai vin si cativa avocati cu banii unor ONG-uri anti-discriminare, ONG-uri masiv finantate de guverne in fapt dar si de alti oameni din "umbra", atunci, peste vreo 3 luni, cand sastisti si cu o sicitate intelectuala crasa vom privi nepasatori, tiganii acestia vor scapa foarte usor!

Poate mai toarna vreo 3 plozi dupa... criminalii!

P.S.2

: sunt convins ca postarea imi va fi stearsa

redondo08.02.2009 11:59

Incredibil....asta doveseste ca nu poti fi niciodata in siguranta traind cu tiganii langa tine.Trebuie rezolvati toti.

Odihneste-te in pace Marian!

MoWeed08.02.2009 12:18
P.S.2

: sunt convins ca postarea imi va fi stearsa

Nu va fi sters nimic pentru ca ai mare dreptate

Odihneasca-se in pace. Romania a pierdut unul din cei mai buni sportivi azi-dimineata

SteauaB08.02.2009 12:25

Soarta. Se pare ca afost confundat cu altcineva. D-zeu sa-l ierte.

Oricum, eu nu am nimic personal cu tziganii. Dar daca tziganii nu mai scot oameni de valoare pentru Romania. Mai bine scapam de ei...

korynna08.02.2009 12:33

Dumnezeu sa-l ierte!

Cred ca am scris si am sters de 10 ori pana acum la post-ul asta...

Joga Bonito08.02.2009 12:40

Interesant ar fii sa stim si motivul incaierarii. Nu prea te ataca degeaba 30 de rromi si iti infig 10 cutite in inima.

Fie'i tarana usoara.

STARforce08.02.2009 12:48

Offfff DOAMNE mare pacat,Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA...era asa tanar.Se specula la TV ca tatal unuia dintre ceilalti 2 injughiati are o firma de batengarzi.Intrati peste ei si dati-le foc!MOARTE TIGANILOR! SANGE PENTRU SANGE.

1on08.02.2009 13:13

R.I.P.

maye08.02.2009 13:39

Pacat...mare pacat...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

dee08.02.2009 13:51

D-zeu sa-l odihneasca in pace!

s-a mai dovedit inca o data ca toti au probleme cu delincventa tiganilor de la ei din tara, insa, din pacate, doar noi, romanii, suntem judecati pentru faptele conationalilor nostri din Italia.

1on08.02.2009 14:08
doar noi, romanii, suntem judecati pentru faptele conationalilor nostri din Italia.

A concetãțenilor, nu a conaționalilor.

Ar fi bine sã scrie cineva un articol pe prima paginã. Pânã și pe steauafc.com a apãrut.

dee08.02.2009 14:35
A concetãțenilor, nu a conaționalilor.

am spus bine, majoritatea tiganilor se declara romani, doar ungurii se declara ceteteni romani de etnie maghiara.

vlad7508.02.2009 14:56

Dumnezeu sa-l ierte!

gio_stgloria08.02.2009 15:01

fir-ati ai naibii de nenorociti ! ati ucis un om adevarat.

adidwu08.02.2009 15:40

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Ma abtin cu greu de la alte comentarii.

razvan2810.02.2009 20:23

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Mare pacat ca a plecat atat de repede dintre noi :no:

Azzidutza13.02.2009 12:07

Din tot destinu ti-a ramas atat

Sa mori de mana unui om murdar

Nenorocit norocul ce il ai

Un om murdar sa te trimita-n Rai

Ce pret absurd si ce stupid cosmar