Sâmbãtã, a fost rândul atacantului bolivian Ricardo Pedriel sã dea un interviu în cantonamentul de la Oliva Nova.
Iatã declarațiile sale, așa cum au apãrut pe site-ul oficial al clubului:
Ca sã joc titular, trebuie sã mã antrenez foarte bine și sã muncesc. Nimic nu este imposibil. Pentru a reuși sã ating acest obiectiv, trebuie sã demonstrez la antrenamente cã merit sa joc.
Vin dupã o operație și muncesc foarte mult pentru a avea o formã bunã și pentru a ajuta echipa atunci când va fi nevoie de mine. În fotbal, este normal sã existe și accidentãri. Unele sunt mai grave, dar trebuie sã treci peste ele. Ușor-ușor, în fiecare zi muncești mai mult și trebuie sã revii la o formã normalã.
Fotbalul din România se joacã mai rapid, iar jucãtorii sunt mai tehnici. Diferențe mari sunt la nivelul de pregãtire tacticã a partidelor. În Bolivia, trebuie sã joci la altitudine mare, însã te obișnuiești cu timpul. ªi acolo existã tensiuni și presiunea publicului și a oamenilor de fotbal. Acest sport este la fel peste tot în lume, însã la nivel diferit. ªtiam de Steaua chiar dinainte de a veni aici, deoarece urmãream UEFA Champions League și am vãzut echipa jucând în acea competiție.
Viața mea personalã nu s-a schimbat foarte mult de la venirea în România, deoarece locuiesc și aici singur, la fel ca acolo. Mã simt foarte comod în București, imi place România și consider cã singura problemã în Capitalã este aglomerația.
SteauaFC.com