FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

discutie despre Protasov

diogene27.08.2005 10:18

Am vazut discutii despre noul antrenor stelist. Este unanima parerea ca acesta a gresit in "dubla" cu Rosenborg, si ma raliez la ea. Dar, poate ca n-ar strica sa avem rabdare cu Oleg. Miei personal imi place cum (ce) joaca Steaua. Mai putin ineficacitatea. Exasperanta uneori. Ineficacitate care a dus la ratarea calificarii in grupele Ligii. Oleg a gresit si la Bucuresti, cand a ales sa mearga pe mana acestui Cristea, total depasit de fotbal; a gresit si la Rosenborg cand a ales sa faca experimente. Cert este ca are ceva bile negre. (Nu mai vorbesc de supercupa...).

Totusi, una peste alta, mie imi place cum joaca Steaua. Are momente cand joaca incantator (cand are parte de gazon bun). Imi place jocul fantezist pe care uneori il dezvolta si-mi aduce aminte de Steaua vitezistilor. Mai lipseste uneori golul, dar am vazut destule faze spectacol. Sa nu uitam ca in era Zenga, aveam parte de meciuri "inchise", tacticizate. Mi se pare ca Oleg a adus din nou fantezia Stelei de alta-data. Si tocmai pentru acest lucru as vrea ca toti stelistii sa ii acorde credit in continuare, cel putin o perioada de timp. E posibil ca eu sa ma insel, si voi sa nu aveti aceeasi parere despre jocul Stelei. As vrea sa va spuneti parerea totusi.

S-a gresit, e dureros... Sincer, ma doare ratarea calificarii, dar eu as paria in continuare pe Protasov. Ce ziceti?

Captain RedBlue27.08.2005 14:06

Si eu am apreciat schimbarea adusa de Protasov in jocul Stelei si chiar am fost foarte incantat de modul ofensiv in care a abordat jocurile de pana acum, dar parca mai mult conteaza rezultatele obtinute, si daca acestea nu vor aduce confirmarea, nu mai conteaza cum joci, ofensiv sau defensiv. As mai remarca faptul ca in unele meciuri nu a gasit cel mai bun mod de aranjare a echipei in teren si nu a gasit solutii, din punctul de vedere al antrenorului, pentru a rezolva problema acelor erori exasperante din defensiva apropiata. Aceste grave erori, pe care le-am vazut cu totii in mai multe meciuri, au facut ca, desi pe ansamblu sa dominam adversarii, totusi sa inregistram rezultate nefavorabile noua.

ADRIAN PACURAR27.08.2005 14:28

Var rog vedeti ce posturi sunt si continuati acolo discutia nu deschideti topicuri in care spuneti la infinit aceleasi probleme , cititi va rog regulamentul ne ajutam reciproc la cat mai multe topicuri noi si interesante.