FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezervele Stelei au invins Hajduk Split

fcsteaua.ro06.02.2009 16:17

Steaua a reusit cel mai bun meci din aceasta perioada in fata ocupantei locului secund in campionatul Croatiei, Hajduk Split.

Desi repriza secunda nu a fost la fel de buna ca prima, rezervele Stelei avand un joc mai modest, acestea au reusit, totusi, sa inscire golul victoriei prin Pedriel in minutul 80.

Cu Petre Marin purtand banderola de capitan, Steaua a avut un inceput de meci mai slab, facand cu greu fata presingului sufocant al croatilor din primul sfert de ora al partidei. Insa defensiva ros-albastra in frunte cu Zapata au reusit sa reziste presiunii croate, portarul columbina avand cateva interventii salvatoare.

Prima mare ocazie a Stelei a venit in minutul 25 cand dupa o combinatie intre Semedo si Kapetanos, grecul a patruns in careu si a sutat in forta, dar direct in protarul croat. Dupa doar 4 minute, Semedo a trecut pe langa deschiderea scorului, in urma unei faze individuale acesta ajungand in careu, dar portarul advers a intervenit din nou la sutul stelistului.

In minutul 34 a venit randul lui Dayro Moreno sa-si treaca in cont o ocazie. Semedo i-a pasat frumos cu calcaiul, mingea a revenit in marginea careului, apoi a ajuns la Moreno aflat in coltul careului mic, dar sutul sau la coltul scurt a fost respins in corner. Cel mai bun trio ofensiv al Stelei din prima repriza a fost completat cu Toja, a carui reluare cu capul din centrarea lui Nicolita, a trecut la cativa centimetri de vinclul portii celor de la Hajduk Split.

Repriza secunda a aratat aproximativ la fel ca prima, cu croatii presand furibund in jumatatea de teren stelista, dar, la fel ca in primul mitan, Steaua a echilibrat rapid situatia, instalandu-se usor la carma jocului. Daca in prima repriza Lacatus a ineput cu o formula 4-1-4-1 cu Kapetanos varf de lance, in repriza secunda, dupa efectuarea mai multor schimbari, Steaua si-a transformat asezarea in 4-4-2. cu Pedriel si Litu in atac.

Formula s-a dovedit castigatoare pentru Marius Lacatus, cel putin din punctul de vedere al lui Pedriel care a reusit sa marcheze in minutul 80 cu o lovitura de cap din 9 metri, dupa o centrare de pe partea dreapta lansata perfect de Petre Marin, singurul jucator care a fost tinut de Lacatus in teren toate cele 90 de minute.

Sursa: OnlineSport

c.ronaldo1706.02.2009 16:28

Ma bucur enorm pentru Pedriel ca a inscris. Poate va avea sansa sa confirme in aceasta primavara. Pentru cei care nu au reusit sa urmareasca meciul, de la 00:10 va fi in reluare pe GSP TV.

aleyanddru06.02.2009 16:31

Ma bucur nespus de mult pentru Pedriel ......cred ca Pedriel va prinde gustul golului si cheiar va reusi sa-l tina rezerva pe Kapetanos

Eu vad in viitorul apropiat un atac LEtal pentru Steaua cu Pedriel si Dayro

Este foarte bine ca nu s-au facut transferuri in aceasta campanie caci asa se va omogeniza jocul Stelei ,jucatorii se vor intelege din ce in ce mai bine

zloty06.02.2009 16:37

meci slab ,Semedo nu are ce cauta la noi ,pedriel bravo si-a revenit si repede a si inscris sper sa o faca cat mai mult ,un cuplu de atac pedriel -kapetanos cred ca ar fi letal

danimarcu06.02.2009 16:49
Rezervele Stelei au invins Hajduk Split

Cred ca mai corect era : "Rezervele Stelei au invins rezervele lui Hajduk Split"

Meci slabut.Personal mi-am facut o impresie despre ceea ce urmeaza.Cred ca returul asta vom fi foarte greu de batut,dar vom castiga putine meciuri.Vom face multe egaluri si vom termina in cel mai bun caz pe locul 3 sau 4...

ebonyc06.02.2009 16:52
Ma bucur enorm pentru Pedriel ca a inscris. Poate va avea sansa sa confirme in aceasta primavara. Pentru cei care nu au reusit sa urmareasca meciul, de la 00:10 va fi in reluare pe GSP TV.

Multumesc de informatie. Chiar nu am putut urmari ca am fost la munca, desi planuiam sa ma culc devreme in seara asta voi sta sa vad reluarea.

kaymack06.02.2009 16:57
Ma bucur nespus de mult pentru Pedriel ......cred ca Pedriel va prinde gustul golului si cheiar va reusi sa-l tina rezerva pe Kapetanos

Eu vad in viitorul apropiat un atac LEtal pentru Steaua cu Pedriel si Dayro

Este foarte bine ca nu s-au facut transferuri in aceasta campanie caci asa se va omogeniza jocul Stelei ,jucatorii se vor intelege din ce in ce mai bine

dc sa il tina rezerva pe kapetanos, in loc sa joace cu amandoi?

1uLy4Nn06.02.2009 17:13

aveam nevoie de un meci mai bun. incepeam sa imi pierd toate sperntele legate de sansele la titlu. sper ca jocul echipei sa evolueze mult pana la inceperea returului

aleyanddru06.02.2009 17:24

Cred in cel putin locul 2 la sfirsit de campionat calificarein CL....si in UEFA daca nu se vor rula jucatori , ca pina acum,......... inafara de fundas Stinga eu nu vad un alt post deficitar ....cam pe toate posturile cite 2..3

adidwu06.02.2009 19:40

Un meci echilibrat decis de Pedriel,jucatorul pe care presa il anunta indisponibil pana in aprilie.

Ma bucur evolutia lui Zapata, sper ca a terminat cu gafele pe sezonul acesta.

De la haiduci mi-a placut decarul Senijad Ibricic,cred ca ar fi un jucator util pentru Steaua.

Tupac Amaru06.02.2009 19:56

N-am vazut meciul.

Inteleg insa din cele relatate ca Tricolitza, "favoritul" meu, a jucat si in meciul rezervelor.

Deci asta nu poate lipsi in nici un meci.

E pus la Steaua ca sa ne omoare incetul cu incetul.

Nu-l mai suport la Steaua.

Nu mai suport ignoranta si nonvaloarea.

Cata vreme il mai vad pe Mailat, organic nu mai pot tine cu Steaua. Mi-e scarba de felul in care Steaua a ajuns teren de experimentari.

senzor0006.02.2009 23:19
N-am vazut meciul.

Inteleg insa din cele relatate ca Tricolitza, "favoritul" meu, a jucat si in meciul rezervelor.

Cata vreme il mai vad pe Mailat, organic nu mai pot tine cu Steaua. Mi-e scarba de felul in care Steaua a ajuns teren de experimentari.

Idem ..si nimic mai mult!!Devine o pata intunecata din ce in ce mai mare!

Khalid07.02.2009 00:38

Semedo are jumatate de tur si vreo patru meciuri amicale in care nu a aratat ca poate juca fotbal, cel putin pe postul de mijlocas stanga. Eu nu pot sa imi dau seama, cum un antrenor care se respecta ca Lacatus, nu vede asta avand in acelasi timp pe banca de rezerva un jucator care a demonstrat ca stie destul fotbal in era Olaroiu.

Ultimele evolutii ale lui Ochirosii pe banda stanga au fost peste toate experimentele facute de Lacatus acolo gen Szekely, Toja, Nicolita etc. E un jucator tanar, in vana,artagos, cu o centrare foarte buna si echipa are nevoie de asa ceva acolo in banda stanga.

Un plus dupa partida cu Hajduk ar fi Pedriel, golgeter in Bolivia insa mai are de muncit sa ajunga in primul 11. Totusi pare o solutie viabila pentru atac, deocamdata o rezerva competitiva pentru Kapetanos.

c.ronaldo1707.02.2009 08:04

Semedo a jucat binisior in meciul de ieri. Mi-e mi-a placut.

AlexV07.02.2009 13:30
N-am vazut meciul.

Stai usor. Nicolita e titular de cand a venit la noi. Toti antrenorii care au trecut pe la echipa l-au pastrat titular. Stii tu ceva ce nu stiu ei? Cred ca te uiti prea mult la meciuri din Anglia, Spania si Italia. La noi nu exista bani pentru cineva mai bun. Cine a dat 2 din cele 3 goluri in meciurile cu Galatasaray?

Tupac Amaru07.02.2009 17:49
Stai usor. Nicolita e titular de cand a venit la noi. Toti antrenorii care au trecut pe la echipa l-au pastrat titular. Stii tu ceva ce nu stiu ei? Cred ca te uiti prea mult la meciuri din Anglia, Spania si Italia. La noi nu exista bani pentru cineva mai bun. Cine a dat 2 din cele 3 goluri in meciurile cu Galatasaray?

Care antrenori? "Marii" Olaroiu, Hagi si Lacatus?

Nu exista bani pentru ceva mai bun? Dar mai bun decat Bicolitza e oricine!

Doua goluri a dat idolul tau si unul arbitrul. Astea sunt trecute la plusuri pentru Nicolita.

Dar cate meciuri ne-a mancat? Asta nu se pune?

In fine, pentru mine, asa cum spuneam, el este barometrul nonvalorii la Steaua. As vrea sa mai adaug doar ca pe postul pe care alearga (subliniez, alearga ca un bezmetic) au jucat cativa mari fotbalisti, pe care nu are rost sa ii mai amintesc. Oricum esti prea mic si nu ai un termen de comparatie sanatos din moment ce o catastrofa precum Nicolita nu te impresioneaza negativ absolut deloc.

Voi sunteti de fapt suporterii lui Becali, nu ai Stelei. Si nu te obosi sa imi demonstrezi contrariul.

Korado08.02.2009 12:03

Hai baietii ca vad din descrierea de mai sus ca se poate...hai sa luam titlul..:)Forza Steaua