FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai inspirat mesaj al primei jumatati de sezon

fcsteaua.ro06.02.2009 12:05

Concursul organizat de AISS în colaborare cu www.fcsteaua.ro pentru desemnarea celor mai reușite mesaje ale sezonului de toamnã 2008 a luat sfârșit. În urma numãrãrii voturilor, cele trei mesaje câștigãtoare (în ordine alfabeticã) sunt:

Nucleo (Nord)

Nu e Salam cu piesã reggaeton / E Vali Bulgaru' la microfon (Rapid - Steaua)

Roosters (Nord)

'08-'09 ne dorim: Furie, Iubire, Ambiție, Respect, Extaz (Steaua - AS Roma)

Vacarm (SUD)

Un cioban who's livin' la vida loca / Ajunge seara acasã și-o arde pe coca (Steaua - Fiorentina)

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști va premia toate cele trei grupãri cu cate un sul de material de 100 de metri și o cutie de vopsea neagrã de 3 litri, ca sprijin și punct de start pentru urmãtoarele mesaje, pe care le dorim la fel de inspirate.

Felicitãri câștigãtorilor! Felicitãri tuturor participanților!

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

Stanici06.02.2009 12:16

Io am insistat insistent pentru premii in bautura. Asta e, sunt mai de folos materialele :).

danimarcu06.02.2009 12:31
Roosters (Nord)

'08-'09 ne dorim: Furie, Iubire, Ambiție, Extaz, Respect (Steaua - AS Roma)

Cred ca ati schimbat putin ordinea... :rolleyes:

Oricum felicitari castigatorilor!La cat mai multe si mai bune!

MoWeed06.02.2009 14:09
Io am insistat insistent pentru premii in bautura. Asta e, sunt mai de folos materialele :).

Pai asa nu mai ajungeau premiile la castigatori; le dadeai tu gata

Stanici06.02.2009 15:04

Acum ii vad pe rezistenta si pe stellutz : "Multumim fanilor, parintilor si tuturor stelistilor care au votat. Fanele interesate de autografe ne pot contacta prin PM."

rezistenta_ultras06.02.2009 18:01

mi-ai citit gandurile stanici...autografe?...trecem la lucruri mai "serioase" cu fanele...detalii pe privat...cv-urile (model nucleo) trebuie sa contina neaparat dimensiunile voastre,o poza atasata + alte detalii legate de aspectul vostru fizic(acceptam si minore)...ma gandesc serios sa organizez si miss nucleo pe viitor...

SteLuTzZz06.02.2009 19:19

Multumim fanilor, parintilor si tuturor stelistilor care au votat. Fanele interesate de autografe ne pot contacta prin PM.

Suntem o brigada de barbati bine. :))

Stanici numai fii invidios ! :))

PS : aceasta este un pamflet si trebuie luat ca atare !