FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Moare Progresul?

Stanici06.02.2009 09:29

S-a încheiat procesul dintre FC Progresul și BNR , proces în urma cãruia formația din Parcul cu Platani urmeazã sã fie datã afarã din Cotroceni pentru neplata chiriei. Cãtre club a fost deja trimisã astãzi o somație de a pãrãsi baza sportivã în câteva zile.

În urma acestei decizii, suporterii bancari vor organiza un miting de protest în fața sediului BNR, vineri, 13 februarie, de la orele 16.00 unde vor participa și antrenorii și copiii de la centrul de juniori . "Nu cred ca mai este nevoie sã amintesc faptul cã suma pe care clubul nostru o plãtește lunar cãtre BNR drept chirie este cu mult mai mare decat chiriile unor cluburi ca Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova și cã, în urma evacuãrii clubului FC Progresul, pericolul ca în locul stadionului echipei noastre sã aparã construcții imobiliare este foarte mare! Așadar, sunt așteptați toți suporterii bancari și toți cei cãrora le pasã de soarta acestui club de tradiție!", a declarat Teo, liderul suporterilor.

Mie imi pare rau, pe cuvant ca imi pare. Mortii lor de bani, o sa se ajunga ca in fotbal sa isi masoare cluburile bugetele si gata, care e mai bogat, castiga. Nici sa nu se mai joace in teren, ce plm!

Daniel-Ionut06.02.2009 10:25

Pacat... mare pacat daca se ajunge aici, sa se desfiinteze Progresul :no:

O echipa cu o vechime in fotbalul romanesc... o echipa care a jucat toate meciurile pe teren (parerea mea) ...

Si la cati suporteri are progresul... cred ca o sa fie mai multi cei de la copii si juniori decat suporteri la protest...

gio_stgloria06.02.2009 11:00

astia de la progresul sunt tot aia cu FC National ?

Marius06.02.2009 11:11

tot aia

gio_stgloria06.02.2009 11:12

Macar dispare rahatu ala de Iacov

Daniel-Ionut06.02.2009 14:06

Pai Iacov nu are cum sa dispara... din pacate...

Dar Progresu... poate...

:(

Azzido06.02.2009 15:38

Pacat de echipa, de suporteri si de baza sportiva care era de departe cea mai frumoasa dintre toate din Romania.

Numai cand ma gandesc la copacii aia vechi de zeci de ani mi se rupe sufletul. :dry:

Sa le stea in gat banii castigati si sa nu se bucure de ei, cum nici noi nu o sa ne mai bucuram de cartierul ala linistit.

Futu-va in gura de jepcari infecti, in frunte cu cei din conducerea BNR care permit astfel de manevre.

MoWeed06.02.2009 15:40

Si uite asa dispare una din putinele baze sportive decente din Romania....

Lari06.02.2009 15:46

Ce de rahat...

Dupa ce ca, in afara de baza, si-au batut joc de echipa asta cum au vrut, aia de la BNR mai fac si pe zmeii. Ce dreaq o sa faca pe terenurile alea? Mall-uri?

Isarescule, nu-ti mai ajunge, mah, cat ai adunat? Ce dreaq mai vrei?

redondo06.02.2009 15:54

Mare pacat!

Stanici06.02.2009 18:45

Pai nu ma mai mira nimic.. la cat de dobitoci suntem... la cati nenorociti de suporteri-fifa sunt....care pretuiesc mai degraba valorile banesti decat cele morale. Prin 97-98, cand am inceput sa merg regulat la meciuri, fotbalul inca nu era atat de cuprins de cancerul asta ... inca se juca un Steaua-dinam0 cu cate doi oameni pe loc in peluza, inca striga tot stadionul, inca li se spunea "militari" ailor nostri, fotbalul inca era al suporterilor, al oamenilor de rand. Acum.. vai si amar.. si constat cu amaraciune ca se schimba suporterii dupa fotbal, nu fotbalul dupa suporteri. Sau a scazut dramatic calitatea suporterului de la noi din tara...sincer, unul din putinele locuri unde inca exista acea patima ros-albastra, acel mandru spirit stelist e pe Flamaropol.. si vorba lui Reccoba, noi nu suntem in stare sa ne mobilizam cateva sute de oameni sa ii insotim pe baieti la Miercurea Ciuc... Ma opresc sa nu o dau in toate balariile din lume, fmm de societate moarta sufleteste!

Robinson Rufay Zapata06.02.2009 20:23

pe vremea cand progresul era in Divizia A era una din echipele indragite de mine , dar din pacate a ajuns unde a ajuns...pacat

Recoba06.02.2009 21:10

ma simt vinovat...cand eram mai mic prin 98 cand ne-au batut in Ghencea cu 4-1 de ne-a spart radu Niculescu mi-am dorit atunci sa le cada stadionul..si uite ca peste ani :)

AsSaSiN07.02.2009 22:48

Iacov nu a vandut Progresul????

maye08.02.2009 00:04

Si uite asa un mason plus managementul prost al unui idiot distrug un simbol al fotbalului romanesc...pacat!

brav008.02.2009 01:18

peste cativa ani banii vor reprezenta forta de gravitatie a Pamantului, sportul se va limita la cat costa un kg de'alde Beckham sau christiano Ronaldo, vom privi fotbalul cu ochelari 3d si lumea nu va mai intreba nici macar "astia sunt aia cu FC National?". s-a mai dus pe **** un monument...

@stanici: fotbalul nu mai este sportul pe care-l stiai, stiam, mai multi. ultimele ramasite zac intr-o mana de oameni. cat despre apelativul de "militari", nu are cine sa fie supranumit astfel azi la echipa noastra.

DelPiero1008.02.2009 02:11

Nu m'ai visati,sportul,si mai ales FOTBALUL,nu mai e ce a fost.NIMIC nu mai e ce-a fost...si asta e vina noastra,pentru ca BANII,creatia noastra,ne conduc...

Dany's16.04.2009 08:34

It's over,Progresul a fost exclusa oficial din campionat.Sincer si mie imi pare rau.

Marius.Dumitrescu16.04.2009 09:13
It's over,Progresul a fost exclusa oficial din campionat.Sincer si mie imi pare rau.

Si uite asa s-a mai dus o echipa de traditie ... pacat de acea echipa care a reprezentat ceva pentru fotbalul nostru , dar ce sa faci cu niste investitori ca Iacov si Dodu si BNR-ul care cere 40.000 de euro lunar chirie la stadion pentru o echipa de Liga a 2 a , we live in Romania...

gio_stgloria16.04.2009 10:16

pacat, imi placea echipa asta.

Daniel-Ionut14.05.2009 06:20

Revine Progresul?

În cursul acestei zile au apãrut informații care susțin cã Progresul București ar fi fost preluat de Primãria Capitalei. Se vehiculeazã cã la conducerea clubului va fi numit Vlad Soare, fost viceguvernator al Bãncii Naționale a României. De asemenea, în fruntea listei de candidați pentru postul de antrenor principal al noii echipe s-ar afla Marius ªumudicã, recent plecat de la FC Ploiești.

Un lucru interesant este cã nou înființata echipã și-ar desfãșura meciurile de pe teren propriu pe stadionul Cotroceni, în condițiile în care cu o lunã în urmã Progresul a fost evacuatã din aceeași bazã.

Numele sub care va evolua clubul va fi FC Național 2009 București și s-ar discuta deja și de cumpãrarea unui loc în Liga a II-a unde echipa ar urma sã evolueze în sezonul viitor.

Astristul14.05.2009 08:50

Urasc chestia asta cu cumpararea locului. Daca tot ii preia primaria sa inceapa de unde au fost retrogradati, adica din Liga a III-a! Pai asa imi fac si eu echipa maine, cumpar loc direct in Liga 1 si in 3 ani iau campionatul.

Lari14.05.2009 09:51
Pai asa imi fac si eu echipa maine, cumpar loc direct in Liga 1 si in 3 ani iau campionatul.

Gigi, tu esti, mah?

Daniel-Ionut14.05.2009 15:55
Gigi, tu esti, mah?

Cel putin Abramovici zici ca e :laugh:

Robinson Rufay Zapata14.05.2009 17:06
Urasc chestia asta cu cumpararea locului. Daca tot ii preia primaria sa inceapa de unde au fost retrogradati, adica din Liga a III-a! Pai asa imi fac si eu echipa maine, cumpar loc direct in Liga 1 si in 3 ani iau campionatul.

Ai atatia bani? Nu ma imprumuti si pe mine ca-s in criza rau? :P