FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Nu-l vrem pe Dicã, nu ne poate ajuta"

fcsteaua.ro05.02.2009 23:57

Gigi Becali a declarat la postul de televiziune Sport.ro că tehnicianul Marius Lăcătuş a dorit o revenire a lui Nicolae Dică la Steaua, dar că aceasta din urmă a precizat că mijlocaşul nu ar putea da un randament satisfăcător în sistemul de joc actual:

"Este exclus ca Dică să mai revină la Steaua. Marius Lăcătuş mi-a zis . Eu i-am răspuns: . Atunci, el s-a fîstîcit şi mi-a zis că în sistemul pe care îl foloseşte nu prea s-ar potrivi calităţile lui Dică. El nu a vrut să refuze categoric, ca să pice vina pentru refuz doar în cîrca mea. De aceea, eu spun că nu ne interesează Dică. În plus, nici nu avea o relaţie foarte bună cu suporterii", a spus Gigi Becali.

Lari06.02.2009 00:05

Bine ca in actualul sistem se potriveste Semedo, Bogdan Stancu sau putoarea de Dayro...

axl06.02.2009 00:10
"În plus, nici nu avea o relație foarte bunã cu suporterii", a spus Gigi Becali.

Vai, il doare pe cioban de relatia lui Dica cu suporterii cum ma doare pe mine de relatia lui Gigi cu nevasta-sa.

SteauaB06.02.2009 02:27

Bravo Gigi. Ce sa facem cu Dica la Steaua? E prea lent, si are o tehnica de copil mic care abea s-a intalnit cu mingea.

Avem jucatorii talentati ca Semedo,Toja,Dayro si Thiago. N-are Dica loc de Steaua.

Mai degraba, mai vreau sa vad inca un colombian la Steaaua

MoWeed06.02.2009 08:44
Bravo Gigi. Ce sa facem cu Dica la Steaua? E prea lent, si are o tehnica de copil mic care abea s-a intalnit cu mingea.

Ca tehnica, Dica e peste columbienii nostri. Ca e lenes si nu alearga asta e alta problema...

c.ronaldo1706.02.2009 08:48

@SteauaB

Pentru tine si un pensionar fara picioare COLUMBIAN e mai tehnic decat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile.

Guardian06.02.2009 08:52

O fi Dicã tehnic , dar aici Gigi are dreptate , pur si simplu nu avem nevoie de el .. si în plus el a vrut sã scape de Steaua , în ultima vreme numai juca nimic la noi ... asa e viata îti întoarce spatele ...

shack3r06.02.2009 12:39

Am impresia ca SteauaB era putin ironic ...

udaradu06.02.2009 12:59

D-zeu sa-i dea numai bine dar cred ca Becali si sunt convins ca si Lacatus stiu ce vorbesc...ultima vreme ne-a cam scos peri albi,visa numai transfer.Sa vina tinerii ,desi eu cred ca Lacatus nu le va acorda incredere si se vor termina pe banca.

suportera_nr.106.02.2009 22:24

da cum sa nu, de ce l-ar vrea ciobanu pe Dica? el il are pe Dayro care pt el valoreaza 20 milioane sau pe toja care a fost adus la rugamintea varului virgil? cum sa il ia pe Dica daca aia de la catania cer bani pe el, pai ciobanu nu vrea ca el sa ia fotbalisti cu bani, el vrea doar gratis dupa ce s-a fript cu nulitatile cumparate in trecut. Dica, multumim pt tot ce-ai facut la Steaua dar e mai bine sa nu mai vii la Steaua ca "suporterii nu te plac" (asa grait-a ciobanul creditor), e mai bine sa nu te reintorci la Steaua pt ca nu esti apreciat pt ceea ce ai facut aici, lumea a uitat ca ai facut si lucruri bune, lumea nu mai stie decat ca tu Dicane esti puturos si nu alergi, bine ca alearga cei de acum care au trecere la ciobanul creditor cum ar fi cei 2 columbieni. sper ca Dica sa ajunga la o echipa unde sa inceapa sa joace si unde sa fie apreciat. Vremea lui Dica la Steaua trecut! pacat...........

SteauaB07.02.2009 01:12
da cum sa nu, de ce l-ar vrea ciobanu pe Dica? el il are pe Dayro care pt el valoreaza 20 milioane sau pe toja care a fost adus la rugamintea varului virgil? cum sa il ia pe Dica daca aia de la catania cer bani pe el, pai ciobanu nu vrea ca el sa ia fotbalisti cu bani, el vrea doar gratis dupa ce s-a fript cu nulitatile cumparate in trecut. Dica, multumim pt tot ce-ai facut la Steaua dar e mai bine sa nu mai vii la Steaua ca "suporterii nu te plac" (asa grait-a ciobanul creditor), e mai bine sa nu te reintorci la Steaua pt ca nu esti apreciat pt ceea ce ai facut aici, lumea a uitat ca ai facut si lucruri bune, lumea nu mai stie decat ca tu Dicane esti puturos si nu alergi, bine ca alearga cei de acum care au trecere la ciobanul creditor cum ar fi cei 2 columbieni. sper ca Dica sa ajunga la o echipa unde sa inceapa sa joace si unde sa fie apreciat. Vremea lui Dica la Steaua trecut! pacat...........

Ce ai domne? Ce vezi tu in Dica, cea ce nu vad eu ? Pai, Dica este cel mai lent fotbalist din campionatul Italiei. Si nu inteleg ce vedeti voi in tehinca lui. Pararea mea este ca are o tehnica extrem de modesta. La tehnica, Dayro si Toja sta cu 10 clase peste el. Or fii Dica un jucator lenes, insa important este cea ce faci cand ai mingea langa picioare?Dica da pase extrem de proaste, si pierde mereu mingea fiindca campionatul italiei e prea rapid pentru el. Si nu poate sa tine pasul cu coechipieri si nici cu adversari. Asta e adevarul despre marele nostru "Mos Nicolae".

clausblaus07.02.2009 09:32

@SteauaB

Tu nu vezi multe!Daca Dica are o tehnica extrem de modesta,inseamna ca tu esti praf in ce priveste fotbalul.Ca este puturos,da, sunt de acord,dar ca este"antitehnic"...............

Sfatul meu este sa-ti indrepti atentia spre alte sporturi!