Domne' eu am alta problema, mai grava decat incalcarea unor drepturi constitutionale si chiar decat pumnul in gura pus de Statul in Stat, FRF, sau alt Stat in Stat, LPF. Este vorba despre niste nenorociti de ziaristi care sunt moralisti acum! Da ei sunt puritatea absoluta!
Si aici ma refer la gesepei, in special la Buzarin, Geambasu, Maria Andries, Decebal Radulescu si Costin Stucan, care denigreaza Steaua prin orice fel si chip. Nu as fi scris aceste randuri daca nu vedeam pe un blog de pe prosport sau gesepe, nici nu mai stiu unde, ceva!
Mai tineti minte ca, acum 4 ani, Romania depindea de obtinerea locului 2 in grupa cu Olanda si Cehia de rezultatul meciulului Finlanda - Cehia din data de 12.10.2005? Noi am batut in Finlanda cu un meci inainte cu 1-0 si eram pe locul 2 si trebuia ca Finlanda sa nu piarda cu Cehia. Exact cum a fost si U Cluj cu CFR!
Mai tineti minte ca un ziar pe nume Gazeta Sporturilor a facut cheta nationala de strangere a unei sume pentru a premia Finlanda? Mai tineti minte ca au fost si la Gigi Becali si i-au cerut bani? Eu tin minte perfect! Si mai tin minte ca pe prima pagina s-a facut propaganda! Si mai tin minte ca fufa de la ultima pagina, moralista Maria Andries a dus valiza in Finlanda! Mai tineti minte? Pentru a da bani finlandezilor ca acestia sa nu piarda meciul cu Cehia!
Valiza de la Cluj e Valiza2! Valiza GSP si Mariei Andries este cazul Valiza 1 de care DNA, GSP, Prosport, Sport rouri si toata presa nu mai spune NIMIC! Acum vedeti de ce am o problema cu "moralistii" gesepei? Vine Buzarin si ne spune ca nu e numai Mita, e si Spaga! Asa o fi Buzarine, dar atunci tu esti complice la promisiune si dare de Mita, bai baiatule! Si probele sunt editiile de ziare si stiri sportive din acea vreme. Probe reale si adevarate! Ei, atunci de ce nu mai zice nimeni nimic? De ce nu a fost deschisa o ancheta de catre Robin Hood DNA? De ce nu ii vedem pe Buzarin, Geambasu, Radulescu cu catusele la maini ca si complici la comiterea infractiunii de promitere si dare de mita unui functionar, fie el si finlandez? De ce Maria Andries nu zace in inchisoare??
Ar mai fi Ioanitoaia, Tolontan si chiar Vochin! Dar astia au stat mai in spate, chiar daca si maestrul Tolontan ne dadea lectii de moralitate. Deci cazul Bistrita(blat cu Rapid) din 2006 e precedat de cazul Finlanda-Cehia, GSPValiza1, din octombrie 2005!
Eu raman la parerea ca nu exista nici un caz de coruptie, asta e clar, nu a existat nici macar un flagrant, banii au fost luati dintr-un portbagal al unei masini! Convorbirile telefonice nu se accepta in instanta, deci nu exista caz. Tot rahatii astia de ziaristi ne explica ei cum "daca ii dai bani sa joace corect atunci poti sa-i dai bani sa joace pe blat cu tine". Da, dupa principiul logic al acestor ziaristi mediocri si sub cultura lui Banel (e grav atunci), cand tu tai o friptura, un cartof, un morcov cu cutitul la fel de bine poti sa tai si un om. Deci e clar ziaristilor, tentativa de omor pentru toata lumea!
Problema grava este ca exista oameni care cad in plasa acestor dezinformari. Pentru ca ei gandesc in functie de personaj si nu de caz. In privinta finantatorului m-am exprimat de multe ori si am obosit, ca vad ca tot aici e, dar in cazul asta chiar nu are nici macar o vina! Ca vorbeste mult si prost, ca e prost, cretin, tampit e una dar nu a existat flagrantul! Si stiti de ce? Valiza a fost confiscata inainte de meci! Se stia ca nu va exista flagrant pentru ca se stia rezultatul! Chiar nu v-ati prins ca DNA-ul stia dinainte ca cefereul va castiga?
alexmk17