FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Alin Litu - Imprumutat Alki Larnaka

Lari01.02.2009 18:30

Data și locul nașterii: 22 octombrie 1986, Craiova

Primul club: Steaua București

Alin Litu a fost transferat la Steaua in sezonul 2004-2005, cand avea 18 ani.

Debut la Steaua: 08.05.2005, în meciul Oțelul Galați - Steaua București 1-0, fiind titularizat de Walter Zenga. Dupa numai 30 de secunde de joc, a trimis balonul în bara porții apãrate atunci de Cornel Cernea.

A evoluat in cinci meciuri, dupa care a fost mutat la echipa a doua a clubului nostru.

Sezonul 2006-2007 l-a gasit la Jiul Petrosani, unde a fost imprumutat si unde a evoluat in zece partide. Din vara lui 2007 si pana la inceputul acestui an a fost imprumutat la Gloria Buzau, unde a jucat in 37 de partide si a inscris de patru ori. A revenit la Steaua cu speranta de a-si demonstra valoarea si de a juca titular in echipa lui Marius Lacatus.

Sursã informații și foto: SteauaFC.com (site-ul oficial al clubului)

alinlitudr9.th.png

Guardian01.02.2009 18:54

Am mare încredere în el ! sper cã si voi aveti ..

Lari01.02.2009 18:56

Interviu apãrut pe site-ul oficial al clubului, SteauaFC.com:

Suntem deocamdata in perioada de pregatire si speram sa acumulam cat mai mult si sa devenim o echipa agresiva. Jucam un fotbal de calitate si, pe parcurs, vom vedea ce rezultate vom obtine. Speram sa avem cat mai multe ocazii si sa inscriem cat mai mult.

Nu se poate spune ca exista o foame de trofee, deoarece Steaua are foarte multe. Ne dorim, intr-adevar, sa castigam campionatul. Este foarte important un titlu pentru mine, pentru toti jucatorii, pentru conducere si pentru toti suporterii, care-si pun mari sperante in Steaua. Steaua are forta necesara pentru a redresa handicapul de sase puncte fata de lider.

Colegii mai mari de la Steaua ma ajuta foarte mult. Eu am mai jucat cu ei, dar pot spune ca acum imi este mult mai bine. Sper sa reusim si noi, tinerii, sa ne impunem in echipa. Sunt asteptari mari de la toti jucatorii, nu doar de la cei tineri. Sper sa ma pregatesc si eu cat mai bine si, usor-usor, sa ma impun in echipa. Pe parcurs, se va vedea daca voi fi util. Faptul ca lumea este cu ochii pe mine ma ambitioneaza si ma determina sa dau tot ce am mai bun.

Nu este nevoie sa spionam adversarii nostri in pregatire, fiindca ii cunoastem destul de bine, asa cum si ei ne cunosc pe noi. Ii asteptam in campionat, fiindca acolo ii vom urmari. La fel ca Dinamo, si noi am avut o prima perioada de pregatire foarte buna. Speram sa nu intervina accidentari de acum incolo si sa ne pregatim foarte bine. Nu trebuie sa ne fie frica de nimeni. Pentru Steaua conteaza si amicalele, asa ca ne dorim victorii in toate meciurile.

Ca sa aduci un jucator strain foarte bun, trebuie sa platesti multi bani. Avand in vedere criza economica, se poate spune ca strategia de promovare a tinerilor este foarte buna. Ramane de vazut ce randament va da si daca este o strategie buna. Nu avem un lider in grupul de tineri, dar noi speram sa fim uniti cu totii, atat tinerii, cat si cei cu experienta mai mare.

DelPiero1002.02.2009 11:04

Ne imbatam cu apa rece daca credem ca putem face performanta cu acest baietas...

redondo02.02.2009 12:21

De acord cu tine @Del Piero

cRiss4Steaua02.02.2009 12:32

cand a venit Dica ati fost siguri ca va face performanta ? sau Radoi ? :)

Guardian02.02.2009 12:34

nici nu l-ati vãzut bine în teren si deja începeti cu criticile .. tare mi-as dori sã joace bine si sã vã închidã gura la toti :whistle:

mountytoma02.02.2009 19:42
Ne imbatam cu apa rece daca credem ca putem face performanta cu acest baietas...

eu zic sa avem rabdare si sa il sustinem. amandoi am fost incantati ca l-am luat pe Szekely si uite ca mai avem de asteptat sa il vedem jucand ca la Otelul! Litu de ce ar trebui tratat altfel?

Helmuth8717.02.2009 22:02

Mie baietii astia ca Litu si ceilalti luati de la Buzau nu mi se par cine stie ce jucatori.Ce nu i-ati vazut la Buzau? Unul nu marcheaza,altul isi da numai autogoluri,una-peste-alta,Buzaul are 2 puncte si baietii au contribut la ele...