FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

gata cu radoi, hai sa-l invatam pe protasov ce are de facut!

mountytoma26.08.2005 02:56

avand in vedere ca spiritele s-au cam incins, hai sa ne mai si destindem un pic.

si incep prin a va intreba care e diferenta dintre Bostina, pe care unii il injura, si ceilalti mijlocasi ai Stelei.

eu va spun una care este, dupa parerea mea, si insist ca eu nu am altceva decat o parere!, o diferenta esentiala intre Bostina si ceilalti mijlocasi ai Stelei:

Bostina este singurul care are curajul sa conduca jocul. o echipa fara conducator de joc e o echipa fara orizont, care asteapta ceva bun de la sclipirile individuale. ce sa astepti de la mijlocasi care se fofileaza pe langa minge si paseaza doar in lateral?

ceilalti? Paraschiv are de toate: alearga, recupereaza, mai si dribleaza, se demarca pentru a primi pase de gol in careu, dar fuge de raspunderea conducerii jocului. pasele lui sunt cred 2/3 in lateral si restul inapoi. acelasi lucru se poate spune si despre Lovin, desi la Lovin 2/3 sunt inapoi sau la portar si restul in lateral.

cum Dica si Nicolita sunt mai degraba atacanti, desi dupa parerea mea Dica nici nu are ce cauta pe teren pentru ca s-a nascut obosit, uite ca am ajuns la cea mai grava problema a Stelei. nu avem mijlocasi! Steaua mai ales nu are mijlocasi care sa conduca jocul. cand Steaua a fost cea mai buna echipa a Europei, avea patru mijlocasi unul si unul, toti asumandu-si fara probleme rolul de conducator de joc atunci cand aveau mingea la picior! cand nationala noastra a ajuns in primele opt echipe ale lumii, avea la fel mijlocasi unul si unul.

noua acum ne ramane doar sa speram ca una din pasele lui Ghionea il va gasi pe Banel, ca Iacob fura o minge si o baga in plasa sau ca o minge va ricosa in Dica si asa va intra in poarta adversa (noroc ca Dica nu vine in aparare, mi-e groaza de cate autogoluri ar putea marca!).

adica, cam putin!

asa ca, nea behehecali, daca vrei sa scoti bani (te-ai dat de gol cu Nicolita: "nu am dat lovitura cu Cristea, ma scot cu jardel") din echipa, va trebui sa mai cheltuiesti ceva intai. ai nevoie de doi mijlocasi buni, cu aptitudini de conducator de joc. cum pe neaga si aliuta ai luat putin peste un milion, doi mijlocasi ceva mai buni ca ei te vor costa de vreo patru ori mai mult. poate te pricepi tu la afaceri cu terenuri si oi, dar la fotbalisti esti extraterestru!

ulivius26.08.2005 03:29

La sondaj ai uitat sa adaugi: NICI UNUL.

Ne trebuie sud-americani care sa stie cu mingea. N-ti vazut ca la Omonia toti erau varza mai putin doi brazilieni si un zimbabwean?

Ne trebuie vreo 2-3 brazilieni sclipitori care sa stie sa dribleze si sa centreze pentru Iacob, in rest gregario. Fotbalisti bataiosi care sa recupereze mingi si sa le-o dea brazilienilor ca astia stiu ca sa faca cu ea.

Teoctist26.08.2005 04:59

Domnule "mountytoma",va place sa va jucati?

Si va place sa-i angrenati si pe altii in joaca dvs ?

Ceea ce faceti dvs e un lucru pur fantezist.

Chiar sa fim noi suporterii mai bine inzestrati pentru astfel de probleme decat antrenorul ?

Probabil ca nu,cu conditia sa nu fi fost vreodata antrenor de fotbal,cel putin de nivelul diviziei B.

Asa cum puneti problema in chestionar,e sigur ca nu aveati cum sa fiti.

Hai domnule,conducatori de joc din linia de fund ?

De ce nu l-ati inclus si pe Hamutovski ?

Atunci as fi stiut sigur ca va arde de joaca.

Dar asa ma gandesc ca s-ar putea sa fie ceva mai grav.

Domnul sa va aiba in paza.

Amin.

UltraSS26.08.2005 05:32

dupa parea mea Lovin... :cry:

mountytoma26.08.2005 05:56
Domnule "mountytoma",va place sa va jucati?

Hai domnule,conducatori de joc din linia de fund ?

De ce nu l-ati inclus si pe Hamutovski ?

sincer, am vrut, dar nu ai voie sa pui atat de multe optiuni de raspuns.

chiar nu cunosti fundasi cu aptitudini de conducator de joc? eu pot sa ii mentionez acum doar pe matheus si brehme care au fost si campioni mondiali, pe Belodedici (a propos, l-ati vazut pe belo cum a jucat la seara campionilor? dupa mine eu l-as chema la echipa sa joace si acum!), pe rachita, chiar pe Ghionea.

si chiar si un portar cu personalitate poate conduce jocul, e adevarat, el fara minge!

da' pentru unii e prea mult, sau prea greu...

sorin_77726.08.2005 06:37

Ai vorbit de Bostina de mai aveai un pic si il faceai zeu dar de Lovin nu spui nimic si totusi conduce detasat in sondajul tau...

Am votat Lovin si sa va spun de ce... Lovin are un potential fantastic si inclinatii spre un conducator de joc... El e singurul care incearca rezolvarea din situatii de criza incercand sa surprinda mijlocul advers pe contre-pie... E adevarat, nu ia prea reusit dar in 5-6 meciuri daca i se da posibilitatea sa fie creierul limpede de la mijlocul terenului poate fi. Si eu as vrea un brazilian, dar daca nu e un Ronaldinho degeaba e brazilian. O fenta reusita pe meci nu face diferenta. Trebuie travaliu si clarviziune... Trebuie sa vezi in spatiu, sa sti cu ochii inchisi unde iti sunt colegii si unde ai putea pasa in prima fractiune de secunda fara sa pierzi mingea.

Lovin nu e jucator slab, el are talent calculat si joaca in grafic ascendent...

redbluestar26.08.2005 06:40

si eu cred la fel de Lovin si il sustin, dar pacat ca a facut un meci asa slab la trondheim, sper sa nu-l fi afectat evolutia lui

sorin_77726.08.2005 06:43

Nu pot sa spun ca a facut un meci slab la RT... pentru ca toti cei de langa el au jucat sub el, mai putin Iacob... Primul gol toata lumea i-l pune in carca, si totusi Radoi nu a reusit sa il blocheze initial pe adversarul direct la cap.

SteauaToronto26.08.2005 13:03

La Lovin pe meci ce trece incepe sa-si arate personalitatea pe teren! Ii urez mult succes!

SSK26.08.2005 14:06

Intr-adevar, lipsa optiunii "nici unul" ma obliga sa nu votez. Nu-i vad in stare nici pe Bostina (care este inzestrat, dar incredibil de superficial si blazat...privirea aia implacabila a lui ma scoate din pepeni...desi la fel de sictirit a fost si la penalty-ul cu Valencia) si nici pe Lovin (dupa parerea mea, un Paraschiv mai inalt si mai fragil) sa conduca jocul. De altfel, in tot fotbalul european conducatorul clasic de joc (marca Hagi sau Zidane sau Ronaldinho) se gaseste din ce in ce mai greu.

Diferenta e ca europenii au gasit o solutie sa surmonteze lipsa lui, pe cand noi nu. Ei au creat un joc de pase atat de bine inchegat incat schemele prestabilite iau locul inspiratiei si geniului numarului 10. Noi pasam bine doar pana la 30 de metri de poarta adversa...

L-as vrea pe Tibi Balan la Steaua, pustiul asta mi se pare cel mai promitator mijlocas central din tara.

zarboss26.08.2005 14:13
L-as vrea pe Tibi Balan la Steaua, pustiul asta mi se pare cel mai promitator mijlocas central din tara.

pai azi scria un articol in prosport ca .. ar fi interesati .. conducatorii de la Steaua sa-i achizitioneze la supe-oferta .. pe lazar si pe Balan

Ar fi bine...ca is tineri amandoi si talentati

iancu dragosh26.08.2005 15:02

Din lotul Stelei calitati de conducator au Dica, Bostina si Lovin. Toti trei au jucat pe acest post la echipele de la care au venit. Discutia este cat de buni conducatori de joc sunt.

Bostina este bine inzestrat pentru acest rol insa a ajuns la o varsta destul de inaintata fara a face pasul decisiv catre rolul de dirijor al unei echipe de talia Stelei.

Dica poate juca rolul unui mijlocas ofensiv, in spatele varfirilor. Este tipul de jucator responsabil cu ultima pasa, insa nu este capabil sa ordoneze jocul echipei.

Lovin poate deveni un conducator de joc daca va progresa constant in urmatorii ani. Recupereaza bine, incearca si cateodata reuseste sa verticalizeze, detin un sut foarte bun si nu ii este frica sa-si asume responsabilitati. Minusuri: inca labil psihic, daca greseste la o faza se pierde cu firea si incepe sa piarda foarte multe mingi.

zarboss26.08.2005 16:20
Din lotul Stelei calitati de conducator au Dica, Bostina si Lovin. Toti trei au jucat pe acest post la echipele de la care au venit. Discutia este cat de buni conducatori de joc sunt.  

Bostina este bine inzestrat pentru acest rol insa a ajuns la o varsta destul de inaintata fara a face pasul decisiv catre rolul de dirijor al unei echipe de talia Stelei.

Dica poate juca rolul unui mijlocas ofensiv, in spatele varfirilor. Este tipul de jucator responsabil cu ultima pasa, insa nu este capabil sa ordoneze jocul echipei.

Lovin poate deveni un conducator de joc daca va progresa  constant in urmatorii ani. Recupereaza bine, incearca si cateodata reuseste sa verticalizeze, detin un sut foarte bun si nu ii este frica sa-si asume responsabilitati. Minusuri: inca labil psihic, daca greseste la o faza se pierde cu firea si incepe sa piarda foarte multe mingi.

Dica a jucat in spatele varfurilor si nu prea a facut nimik.. dupa cum stiti a avut o cadere de forma in perioada aia... Bostina trebuia sa se maturizeze mai demult.. pentru ca inca da dovada ca nu e "copt" pentru postul asta , desi e cam de ceva vreme in lotul Stelei...iar Lovin cum ai zis si tu..

zarboss26.08.2005 16:22

in concluzie .. toti vor sa faca multe ... dar nu prea le iese... si nu le merge jocul.. din cauza ca nu joaca "cu capu pe umeri".. parca sunt niste copii

Daca observati ..lipseste calmul si siguranta in jocul Stelei

iancu dragosh26.08.2005 17:17

Cu Dica ai dreptate. mai corect ar fi fost sa spun ca este un mijlocas ofensiv, responsabil cu ultima pasa sau cu finalizarea, insa incapabil sa ordoneze jocul Stelei. Da cel mai bun randament venind din partea stanga a terenului,asa cum juca in perioada Piturca. E bun si de al doilea varf insa Steaua nu are alt jucator care sa joace rolul de mijlocas.

FanSteaua4Life26.08.2005 18:44

Sa ne destindem umpic...va vad cam incordatii...

Eu as dori o echipa de genul:

Capello Antrenor

Roberto Carlos...Puyol...Canavaro...Camoranessi Linia de fund

Van Bronkhors(nu stiu daca am scris corect)...Ronhaldiño...Gatuso...Beletti...Mediana

Etto si Drogba atacanti...

Asta este echipa mea...

Ce eu nu am voie sa visez????? :D :D :D :D :D

Acum fara glume...ne trebuie pe cinva ca Dorinel...dar cum ati zis si voi nu mai exista asa ceva in Romania...deci nu avem ce face decat sa cumparam un Tibi Balan, sa a 2-a solutie sa avem incredere ca Lovin va creste constant...va prinde experienta si va deveni un bun coordonator...in rest ce ne mai trebuie?????????

Aaaaaaaaaa...Stiu...Un alt patron...:)

mountytoma27.08.2005 01:17
Ai vorbit de Bostina de mai aveai un pic si il faceai zeu dar de Lovin nu spui nimic si totusi conduce detasat in sondajul tau...

fiecare are o optiune, nu? doar nu ma apuc sa votez de mai multe ori.

imi plac foarte mult si Paraschiv si Lovin, dar vor fi fotbalisti adevarati atunci cand vor avea curaj sa se intoarca spre poarta adversa, sa joace intr-acolo, cu calm, nu sa scape de minge asa repede. uitati-va la Dorinel, cand ajunge mingea la el parca se aseaza toata echipa mai bine in teren.

revenind la Paraschiv si Lovin, sper sa inceteze sa se mai ascunda, sa scoata capul pentru ca au ce arata.

iar in privinta celor pe care ii critic de cand sunt pe acest forum, adica

Dica

Radoi

florentin Dumitru

Andrei Cristea

de fiecare data cand am facut-o si o voi mai face o voi face doar cu speranta ca le vor iesi fumurile din cap, vor dovedi prin joc ca sunt vedete si ma vor contrazice.

diferenta intre noi si norvegieni? ei nu spun ca au echipa mai buna, sau ca au sanse mai multe. ei isi vad de treaba si ne arata tabela la sfarsit. pentru ca asta ramane, si dupa asta se judeca o echipa. daca la sfarsitul meciului scorul iti este favorabil, atunci esti mai buna. daca nu, mai bine taci. iar inainte de meci e bine sa taci intotdeauna!

o spune unul care a vizitat norvegia ca turist. oamenii aia tot ce fac fac bine! daca noi facem case de chirpici pe care le iau torentii la prima ploaie, ei traiesc in case construite acum sute de ani!

ulivius29.08.2005 10:50

Am incredere in Lovin. Chiar mi se pare ca incearca sa scape repede de minge. Mi-a placut de pe vremea cand juca la Bacau si mi l-am dorit la Steaua.

Tibi Balan are deja 24 de ani, are numai 7 goluri in divizia A, a jucat 2 sezoane la Rapid (1999-2001)apoi la Electromagnetica. Pare un jucator bun, dar e ciudat ca nu s-a remarcat cu nimic pana acum.

Un!t3d Roon3y29.08.2005 13:24

Ce o tot frecati toti cu Lovin asta?spunetimi si mie ce pase de gol a dat,ce goluri a dat...dar in fine.problema conducatorului de joc o au tiate echipele romanesti,inclusiv echipa nationala.dupa parerea mea nu ex in tara un conducator de joc in adevaratul sens al cuvantului...noi nu avem p nimeni gen kaka,Ronaldinho,gerrard,lampard si chiar matuzalem(care ar putea fi naturalizat dar se pare ca nu intereseaza p nimeni).La Steaua cel care a fost ca un conducator de joc in ultimii ani a fost florentin Dumitru,un jucator care stie sa pasaze,sa dribleze,sa centreze,vede bine jocul.cred ca in momentul in care Dumitru va reintra Steaua va fi cu adevarat puternica mai ales ca acum Dumitru va avea cui centra :mrgreen: In final ce ziceti de o echipa:

Hamutovski

Ogararu Radoi Ghionea nesu

Dumitru Nicolita Dica Bostina

oprita Iacob

Grinch29.08.2005 20:16

Si Para sare din schema ?

Hamu

Ogararu Radoi Ghionea nesu

Nicolita Paraschiv Lovin Dica

oprita Iacob

whatever30.08.2005 15:46

cred ca Radoi desi am votat cu Dica

I.N.Money31.08.2005 10:05

Conducator d joc momentan e Lovin,poate o sa fie Fl.Dumitru cand revine...dar alta questie ma preocupa..si cu Otelul a facut schimbarile aiurea si am jucat in 10 ultimele 10 min cand s-a accidentat Dinita...

Bodanel02.09.2005 09:03

Dar desi sunt unul care e de partea lui Protasov nu pot sa nu remarc faptul ca greseste destul de mult cu schimbarile. Asta inseamna ca nu prea cunoaste jucatorii Stelei. Sper sa avem tot lotul valid cat mai curand si Protasov sa cunoasca mai bine materialul pe care il are la dispozitie. Zenga cunostea atat punctele forte cat si slabiciunile fiecarui jucator.