FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Miting

Stanici30.01.2009 16:29

*Coalitia Impotriva Statului Politienesc*, formata din mai multe organizatii civice (Asociația Adevãr și Dreptate, Asociația Pentru Apãrarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR), Asociația Pro PNȚ-CD, Asociația Civic Media, Fundația Pentru România, Grupul Independent pentru Democrație (G.I.D.), Asociația Noua Dreaptã), organizeaza doua mitinguri de protest.

Primul miting va avea loc în ziua de *duminicã, 01.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în București, la poalele Dealului Mitropoliei*, dinspre Piața Unirii.

Cel de-al doilea miting va avea loc în ziua de *miercuri, 04.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în București, Piața Victoriei* - în fața sediului Guvernului României.

*Scopul* adunarilor publice il constituie :

1. Protestul împotriva Hotãrârii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind noile pașapoarte ce conțin cipuri cu date biometrice !

2. Protest împotriva Legii nr. 298/2008 privind înregistrarea comunicațiilor !

Asteptam sprijinul si participarea tuturor organizatiilor si persoanelor care doresc sa se implice in acest demers.

Persoana de contact:

avocat Mihai Rapcea, tel. 0727673376

SURSA: WWW.CURAJ.NET

Marius30.01.2009 16:32

nimic

Lari30.01.2009 16:46

Nu-s in Bucuresti :no:

Robinson Rufay Zapata30.01.2009 16:47

si ce rezolva prin asta? ceea ce au rezolvat si suporterii rapidului? adica ceea cea zis Marius: nimic :D

Stanici30.01.2009 16:50

Plm, daca vreodata o sa se faca ceva impotriva ciobanului si tot cu atitudinea asta apari, mai bine abtine-te! O sa ma implic si gata, o sa stiu ca macar eu, unul, am facut ceva, am scos degetul din nas.

MoWeed30.01.2009 16:51

@Robinson Rufay Zapata

Decat sa stai degeaba, mai bine sa stii ca ai facut tot ce iti sta tie in putiinta. Cu o astfel de atitudine o sa ajungem o turma de oi care va accepta tot ce ne baga pe gat "sefii" de la guvern.

Salut ideea organizarii unui miting si regret ca nu am posibilitatea sa ajung in Bucuresti, fiind in sesiune...

Robinson Rufay Zapata30.01.2009 17:01
@Robinson Rufay Zapata

Decat sa stai degeaba, mai bine sa stii ca ai facut tot ce iti sta tie in putiinta. Cu o astfel de atitudine o sa ajungem o turma de oi care va accepta tot ce ne baga pe gat "sefii" de la guvern.

Salut ideea organizarii unui miting si regret ca nu am posibilitatea sa ajung in Bucuresti, fiind in sesiune...

nu zic ca nu e o ideea buna , daca as fi din Bucuresti si eu as merge , insa ma refeream ca nu se va rezolva nimic , nimeni nu va lua in considerare

Stanici30.01.2009 17:40