FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poker

fcsteaua.ro28.01.2009 19:06

Cu totii stim ca lui Becali ii plac jocurile de noroc, iar ieri am avut posibilitatea de a vedea cat de bine se pricepe la poker. La mijloc se afla imaginea lui si de plusat, s-a plusat cu oferte.

Imaginea lui Becali nu mai e ce era pe vremuri. De la omul pe care multi il propuneau ca "cel mai mare roman", Becali a ajuns "cel care a luat bataie de la o fata si care nu a strans nici 2% la alegeri". Unde e puterea lui, forta lui, a ursului, a razboinicului luminii? Nu mai e. S-a dus. S-a dus puterea, s-a dus popularitatea, s-a dus si norocul.

Si ce faci cand nu mai ai noroc? Ce faci cand iti vin numai carti rele si tu ai pus la bataie ce ai mai de pret? Raspunsul e unul singur, stiut de toti jucatorii de poker: BLUFEZI!

"Steaua e de vanzare. O dau pentru 50 de milioane de euro. Nu, 10. Nu, 5. Nu, 3, pentru Hagi. Se baga cineva? Nu?" - si mana grebla se facu - "Ha, ha, ha! Pai nimeni nu vrea, nimeni nu poate sa tina Steaua. Doar Becali....haa,ha,ha...ma-ntelegi?"

Becali joaca tare. Cu ultima putere, nu vrea sa se lase. Cu un singur bluf a atacat 2 adversari: Ilie Nastase si Hagi. Nu a avut niciodata de gand sa vanda Steaua (a si confirmat asta prin traditionalul "am glumit"), a vrut doar sa isi arate muschii, sa arate ca tot el e cel mai tare, ca nimeni nu e mai puternic ca el si ca doar el poate sa tina singur un club de fotbal.

Trebuie sa intelegem ce inseamna Steaua in aceste momente pentru Gigi Becali. Cand criza financiara bate la usa si cand preturile terenurilor scad incredibil de rapid, o sursa de lichiditati e mana cereasca. Si asta e Steaua pentru Becali in aceste momente.

Chiar daca nu recunoaste, Steaua i-a adus foarte multi bani. Si inca ii mai aduce. Pe langa banii pe care ii poate castiga din anumite competitii si sponsorizari, mai are la echipa si un lot de jucatori foarte buni, jucatori de nationala, jucatori care pot aduce multi bani.

Becali nu o sa vanda Steaua in acest moment. Si, daca tot si-a pierdut din imagine si nu mai poate sa si-o refaca, va incerca sa murdareasca imaginile altor oameni, oameni care reprezinta o amenintare pentru el, care ar putea face treaba la Steaua, oameni mai buni ca el. Ramane de vazut daca o sa ii si reuseasca.

Adrian

bodanelu28.01.2009 19:17

gresit Adriane. El nu are stiinta asta. Doar e obsedat de imagine. Si la ce presa avem in Romania, orice prostie care o debiteaza este scrisa in presa.

Adrian28.01.2009 19:23

Bodanelu

Cea mai mare gresala pe care o poti face intr-un razboi e sa iti subestimezi adversarul. Poate ca nu e becalii cel mai inteligent om de pe pamant sau macar cea mai inteligenta primata, dar omul are un instinct de supravietuire foarte puternic. Si, atunci cand e pus la greu, nu stii ce si cum face si se scoate.

Nimeni nu se astepta sa se intoarca Lacatus si ne-a dat la toti peste bot cu el. Cu Hagi la fel ne-a facut. In afaceri face la fel.

Pe becalii nu e bine sa il subestimezi.

STARforce28.01.2009 19:32

Nu il subestimez dar o sa plece curand, trebuie!

MoWeed28.01.2009 22:49

De aia nu stiu daca ar fi cel mai rau lucru sa nu intram in CL anul asta. Fara alea 10 milioane clubul nu ar mai fi asa de profitabil

Elvis29.01.2009 09:46
De aia nu stiu daca ar fi cel mai rau lucru sa nu intram in CL anul asta. Fara alea 10 milioane clubul nu ar mai fi asa de profitabil

Eu fac niste delimitari clare : exista Steaua si restul. Eu doresc binele Stelei. Ca asta inseamna binele, direct sau indirect, al altor lepre, care temporar sunt asociati cu numele clubului, asta e! Ghinion de nesansa !

Eu nu pot sa-mi doresc sa piarda Steaua nimic, altfel m-as asemana cu idiotii care striga "nue Steaua", doar pentru ca, in capul lor, Steaua = Meme Stoica sau maimuta Becali .

Cat despre intrarea in CL ... sa vedem cum joaca echipa, cine mai ramane...

Lumea vb ca este anul spurcatilor, chiar daca groapa de gunoi nu poate gazdui astfel de meciuri (poate piatra neamt sau Cluj) . Dar la cat de proasta este lumea, poate avem noroc, ca valoare mai rar .

Forta Steaua !

MoWeed29.01.2009 10:03
Eu fac niste delimitari clare : exista Steaua si restul. Eu doresc binele Stelei. Ca asta inseamna binele, direct sau indirect, al altor lepre, care temporar sunt asociati cu numele clubului, asta e! Ghinion de nesansa !

O calificare in CL ne-ar prelungi chinul. Nici eu nu-mi doresc sa piarda Steaua, dar daca acesta este pretul care trebuie platit pentru a scapa de acest cancer numit Becali, sunt gata sa il accept. Si iti garantez ca nu sunt singurul.

Elvis29.01.2009 10:21
O calificare in CL ne-ar prelungi chinul. Nici eu nu-mi doresc sa piarda Steaua, dar daca acesta este pretul care trebuie platit pentru a scapa de acest cancer numit Becali, sunt gata sa il accept. Si iti garantez ca nu sunt singurul.

Stiu sigur ca nu esti singurul, si ca nu sunteti putini, dar nu ma pot gandi la sacrificii de genul asta.

Sper sa se gaseasca o cale sa dispara oaia neagra din Ghencea.

Adrian29.01.2009 10:33

Elvis

Ti se pare ca simpla participare in CL si pierderea tuturor meciurilor e un lucru bun pt Steaua?

senzor0029.01.2009 10:48

Stiu sigur ca nu esti singurul, si ca nu sunteti putini, dar nu ma pot gandi la sacrificii de genul asta.

Sper sa se gaseasca o cale sa dispara oaia neagra din Ghencea.

Nu..nu suntem putini..si poate de aceea ne dai si o solutie!!Cat trebuie sa mai toleram atitudini de genul"locul 2 e pentru noi"doar pentru trebuie sa ne vedem numele pe lista calificatilor in CL?

Chiar nu intelegeti ca pt cioban Steaua este doar o jucarie?

Eu unul nu mai vreau "gloria din CL",daca ultimul loc in grupa se poate numi glorie,si as fi dispus sa ne zbatem pe la mijolucl clasamentului,daca as sti ca ciobanul pleaca.

Nu mai faceti compromisuri de dragul rezultatelor care nu mai vin!!

Elvis29.01.2009 11:40
Elvis

Ti se pare ca simpla participare in CL si pierderea tuturor meciurilor e un lucru bun pt Steaua?

Mi se pare un lucru bun dpdv al caprei vecinului, adica nu vreau sa vad picior de altceva in afara de Steaua, in CL. Ajunsi acolo, in conditiile de fata si de viitor, nu ne ramane decat sa speram la o figura frumoasa, la o surpriza placuta si/sau la o reconstructie a echipei cu jucatori tineri.

MoWeed29.01.2009 11:50
Mi se pare un lucru bun dpdv al caprei vecinului, adica nu vreau sa vad picior de altceva in afara de Steaua, in CL. Ajunsi acolo, in conditiile de fata si de viitor, nu ne ramane decat sa speram la o figura frumoasa, la o surpriza placuta si/sau la o reconstructie a echipei cu jucatori tineri.

Pai fara investitii nu vom face nici un fel de figura frumoasa. Nu mai suntem debutanti ca in primul an sa ne ia toti de sus ca si cum am fi niste desculti.

Noi suntem Steaua, stindardul fotbalului romanesc. Noi nu trebuie sa ne comparam cu dinam0, rapid, fulgerul Timisoara, CFR sau oricare alta echipa din Romania, noi trebuie sa ne comparam cu echipele mari din Europa pentru ca acolo ne este locul; intre ele.

Decat o participare (in care sa fim cea mai slaba echipa din competitie doar pentru a-l umple pe nenorocitul ala de bani) obtinuta in urma a nenumarate scandaluri si a unor meciuri mai mult sau mai putin blatuite prefer sa fim saraci si fara performante dar cinstiti. Locul 2 e o performanta pentru Jiji si aceasta mentalitate nu e normala la Steaua.

Adrian29.01.2009 12:08

Elvis

Nu te supara pe mine dar, gandirea asta cu capra vecinului, nu e de Steaua.

Cum ai si zis inainte. Trebuie sa ne intereseze doar binele Stelei. In acest moment pt Steaua ar fi bine sa nu mai participe in CL.

Nu stiu despre voi dar mie imi e dor de meciurile din UEFA. Erau mult mai spectaculoase decat cele din CL.(Bine, pt un om neutru, un 3-0 pt Lyon cu Steaua e destul de spectaculos.Dar pt mine, nu.)

Acum sa vedem ce si cum.

Noua Europa Cup e altceva. Si de aici vin bani.

Daca ratarea sezonului urmator de cupe europene ajuta Steaua, eu zic ca nu e nici o problema.

iulianbarlad29.01.2009 12:27

pentru ca am reusit performanta sa ne calificam din nou de trei ori consecutiv in UCL e din cauza ca suntem cel mai tare club din tara si e normal sa avem valoare.pentru ca ne-am calificat de pe locul doi in campionat e vina lui Gigi care se multumeste cu putin ,cel putin asa sustin suporterii care din ura oarba fata de cioban nu vad padurea din cauza copacilor.va veni vremea cand aceeasi suporteri se vor plange pe acest forum ca au apus vremurile cand Steaua ajungea in UCL.va veni vremea cand va incepe corul bocitoarelor referitor la faptul ca Steaua nu este cel mai puternic club din pct de vedere financiar asa cum merita,nu-i asa?daca varianta cu nastase finantator e de preferat unui Gigi cazut in dizgratie ar fi bine sa aruncati o privire in curtea rapidului,unde un Copos de zece ori mai potent decat nastase nu mai poate sustine echipa.daca nu intelegem lucruri simple si anume ca Steaua trebuie sa ramana in top ignorand mizeriile unui Becali bolnav,vom ajunge in situatiile sus-mentionate.dragi frati de suferinta,Steaua nu merita experimente care ne-ar trage inapoi spre bucuria rivalelor.Forza Steaua!!!

vlad7529.01.2009 12:37

Sper sa piarda mana asta.

Elvis29.01.2009 12:50

senzor00

Daca aveam o solutie, o spuneam si nu scriam : "Sper sa se gaseasca o cale sa dispara oaia neagra din Ghencea".

Cand ma gandesc la CL, ma gandesc la primul loc.

Ca ciobanul se gandeste la Steaua ca la o jucarie / masina de PR sau de facut banii, o spune insusi cretinatatea sa, de cativa ani : "am ajuns in CL, am glorie, acum vreau sa fac bani", deci criza mondiala este un factor secundar pentru ceea ce se intampla de ceva vreme la noi.

"as fi dispus sa ne zbatem pe la mijolucl clasamentului,daca as sti ca ciobanul pleaca. Nu mai faceti compromisuri de dragul rezultatelor care nu mai vin!!" : nu cred ca este o solutie; ciobanul, in nesimtirea lui, nu are caracter, nu are mandrie. Trebuie fortat sa plece prin atitudinea noastra (injurat / ignorat), printr-o oferta de nerefuzat, printr-o condamnare penala.

floroflores29.01.2009 19:06
Elvis

Nu te supara pe mine dar, gandirea asta cu capra vecinului, nu e de Steaua.

Cum ai si zis inainte. Trebuie sa ne intereseze doar binele Stelei. In acest moment pt Steaua ar fi bine sa nu mai participe in CL.

Nu stiu despre voi dar mie imi e dor de meciurile din UEFA. Erau mult mai spectaculoase decat cele din CL.(Bine, pt un om neutru, un 3-0 pt Lyon cu Steaua e destul de spectaculos.Dar pt mine, nu.)

Acum sa vedem ce si cum.

Noua Europa Cup e altceva. Si de aici vin bani.

Daca ratarea sezonului urmator de cupe europene ajuta Steaua, eu zic ca nu e nici o problema.

De data asta chiar sunt perfect de acord cu tine!!! De fapt cu marea majoritate a ideilor tale,mai putin una,pe care o stim amandoi...Dar tot ce ai postat aici e super ok...FORZA Steaua !!! Steaua 1947 siamo noi!!!

senzor0029.01.2009 20:08
senzor00

Daca aveam o solutie, o spuneam si nu scriam : "Sper sa se gaseasca o cale sa dispara oaia neagra din Ghencea".

Cand ma gandesc la CL, ma gandesc la primul loc.

Ca ciobanul se gandeste la Steaua ca la o jucarie / masina de PR sau de facut banii, o spune insusi cretinatatea sa, de cativa ani : "am ajuns in CL, am glorie, acum vreau sa fac bani", deci criza mondiala este un factor secundar pentru ceea ce se intampla de ceva vreme la noi.

"as fi dispus sa ne zbatem pe la mijolucl clasamentului,daca as sti ca ciobanul pleaca. Nu mai faceti compromisuri de dragul rezultatelor care nu mai vin!!" : nu cred ca este o solutie; ciobanul, in nesimtirea lui, nu are caracter, nu are mandrie. Trebuie fortat sa plece prin atitudinea noastra (injurat / ignorat), printr-o oferta de nerefuzat, printr-o condamnare penala.

Stii ce ma doare cel mai tare?Ca noi stam si ne scoatem ochii pe forumuri dezbatand o problema,care pt multi dintre noi este un fel de dependenta sentimentala,iar cel mai mare vinovat rade de noi de cate ori are ocazia si ne da "ignore" in cel mai grobian mod posibil.Sincer, ma astept doar la o minune sa putem scapa de cancerul asta,mai ales in contextul economic actual.

Dar stii vb aia.."it ain"t over until the fat lady sings"...poate ne prinde si pe noi in viata cantecul lui de lebada.

O seara buna!

cristian01429.01.2009 21:12

ProSport anunta ca detinatoarea titlului de campioana in Romania va beneficia de accederea directa in Champions League pana in sezonul 2011 - 2012, inclusiv, in timp ce ocupanta locului secund va intalni formatii de prima mana din Europa, in preliminarii, datorita eliminarii capilor de serii.

floroflores29.01.2009 21:28
ProSport anunta ca detinatoarea titlului de campioana in Romania va beneficia de accederea directa in Champions League pana in sezonul 2011 - 2012, inclusiv, in timp ce ocupanta locului secund va intalni formatii de prima mana din Europa, in preliminarii, datorita eliminarii capilor de serii.

din pacate,nu cred ca e un anunt care sa ne priveasca pe noi...cel putin in vara ce urmeaza... :steag_cruce_invers:

cristian01429.01.2009 23:18

Dincolo de faptul ca inca mai respiram in fotbalul european prin posibilitatea de-a avea campioana calificata direct in grupele UCL, lucrul asta ma sperie. Se vor da "lupte" grele in culise pentru locul ala de campioana.

ssinpadureacualune05.02.2009 15:56

Eu zic ca Gigi nu a vandut inca pentru ca va incerca malele jackpot. Fara sa bage niciun ban (aruncand in ochi sustinatorilor sai faptul ca nu mai investeste ca sa fie injurat) se mai risca pana in vara ca poate e vreun miracol si ia titlul. In acez caz popularitatea lui va creste exponential, noi cei ce-l injuram si il vrem plecat vom fi iarasi niste huligani, derbedei contestati de tribune, profitul sau va fi enorm si va putea spera iarasi la o realizare pe plan politic bazata pe sustinatorii sai X2 sau X3 depinde de felul in care Steaua ar evolua si de cei ce vor crede ca a fost de fapt o strategie sa nu mai transferam (nu o lipsa de bani) si ca echipa de fapt a facut-o Gigi nu Lacatus care oricum ar fi cel mai bun antrenor din lume si implicit el cel mai bun patron din lume pentru ca l-a adus inapoi. Manelele pro Steaua ar aparea ca cipercile dupa ploaie cum se spune si toti aurolacii si boschetarii vor tine iarasi cu Steaua si cu nea Gigi care va deveni dinnou Razboinicul Luminii.

Sau va esua lamentabil (varianta cea mai probabila) si in eventualitatea unui loc 3-4-5...vanzarea mai multor jucatori si apoi vanzarea clubului " satul fiind de injuraturile suporterilor, dupa ce a investit zeci de milioane in club".

Eu zic ca prosul inca mai spera la prima varianta, e prea orb sa vada ca el este cauza esecurilor repetate si a falimentului (la nivel de trofee si de joc) prin care trece Steaua de ani de zile.

Nu-mi ies din cap frazele "Nu mi-e frica cu Lovin", "ne aparam, controlam jocul,inghetam jocul", nu pot sa uit cum un an intreg Banel a jucat fara sa merite, cum Radoi a jucat la mijloc pentru ca sa fie vandut mai scump sau cum alti multi jucatori nu au jucat deloc pentru ca nu li s-a oferit nicio sansa in fata preferatilor patronului.Becali sa dea Dumnezeu sa PLECI DIN Ghencea!!