FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce fac astia la antrenamente?

Konigtiger25.08.2005 18:16

NU sunt un veteran pe situ asta da totusi vreau sa-mi spuna si mie cineva daca stie ce fac astia pe la antrenamente?Exista vreun studiu comparativ cu ai nostri si ai din UE? Macar cate ore se antreneaza pe zi? Juniori ce fac? Nu cred ca stiu vreun junior care sa se fi impus macar pe parcursul unui sezon in primu 11. Am vazut recent Barcelona-Juventus. Dinre jucatori de la Barca era unu zis Leo Messi care probabil a fost omu miciului. Stiu sigur ca venea de la juniori ca si Valdez, Puyol, Xavi toti titulari si Iniesta, mai putin titular.Daca tot nu ne permitem sa cumparam jucatori valorosi de ce nu incercam sa ii crestem?

ADRIAN PACURAR25.08.2005 18:25

trag mata de coada . Era o comparatie intre un jucator din campionatul Romaniei si unul din cel al germaniei nu mai stiu despre ce jucatori era vorba . al nostru alerga 2 km si ceva intr-un meci celalalt cam 12 km si era vorba de o comparatie post pe post si va rog terminati cu expresii de genul nu sunt veteran pe aici fiecare spune ce doreste cu conditia sa respecte regulamentul.

Padrese26.08.2005 01:17
Daca tot nu ne permitem sa cumparam jucatori valorosi de ce nu incercam sa ii crestem?

Ogararu, Para, Litu, Simion, Toma - iti zic ceva numele astea?

ulivius26.08.2005 03:46

Problema cu jucatorul roman este ca nu se antreneaza individual. Cu ecipa si impreuna cu antrenorul ei ar trebui sa exerseze fazele de joc si tactica.

Oricum Protasov s-a declarat incantat de profesionalismul jucatorilor Stelei. Acestia vin mai devereme la antrenament si isi fac pregatirea fizica singuri.

alex ripper26.08.2005 04:12

problema e ca e incomparabil antrenamentul unui jucator din Romania si unul din UE sau din alta parte unde se face fotbal de calitate.Am vazut un antrenament al fotbalistilor si mai mult trag mata de coada...incalzirea care este un element foarte important al antrenamentului,si care ar trebui sa dureze 30min la ei tine mult mai putin,de aceea se accidenteaza asa de usor,si imediat incep sa se joace cu mingea...

ANTIgigi26.08.2005 04:16

Chiar a declarat Protasov asa ceva? sa fie sanatosi...noi vrem sa vedem asta pe teren, nu sa auzim de la antrenor sau jucatori. Noi vrem rezultate.Ce sa faca la antrenamente jucatorii?...glumesc, rad, se simt bine...poate mai dau si ei la poarta din cand in cand din spatiul careului de 16 m....ca din afara suturile pe spatiul portii sunt pt noi o Fata Morgana....

kishcutia26.08.2005 05:18
. Era o comparatie intre un jucator din campionatul Romaniei si unul din cel al germaniei nu mai stiu despre ce jucatori era vorba . al nostru alerga 2 km si ceva intr-un meci celalalt cam 12 km .

era comparat deco cu un jucator roman(nu mai stiu care)...

Meth0dMan26.08.2005 05:37

Eu sunt de parere ca toti jucatorii Stelei ar trebui sa stea o juma de ora cel putin dupa antrenament sa execute lovituri libere asa cum facea Radoi odata...

zarboss26.08.2005 07:13

ce fac jucatorii Stelei la antrenamente.. eu nu stiu sa-ti spun.. dar iti spun sigur ce faceau la antrenamentul de dinaintea meciului cu Rosemborg.... Isi faceau liste cu ce o sa cumpere cu cei 100.000 de dolari promisi de Gigi.. asta au facut la antrenamentul de la tondheim... dupa cum s-a si vazut

redbluestar26.08.2005 07:20
ce fac jucatorii Stelei la antrenamente.. eu nu stiu sa-ti spun.. dar iti spun sigur ce faceau la antrenamentul de dinaintea meciului cu Rosemborg.... Isi faceau liste cu ce o sa cumpere cu cei 100.000 de dolari promisi de Gigi.. asta au facut la antrenamentul de la tondheim... dupa cum s-a si vazut

credeam ca v-ati mai temperat rautatile... chiar crezi ca stateau cu post-it-urile in fata si isi calculau banii? chiar crezi ca nici ei nu-si dadeau seama ca pt banii aia trebuiau sa LUPTE? au jucat si echipe mai mari prost si au pierdut calificari si bani si mai multi, crezi ca ei tot liste isi faceau la antrenamente?

ps: echipa este rosenborg si orasul trondheim :wink:

zarboss26.08.2005 07:25

Da ma bine din viteza nu ma mai uit sa scriu si corect... bine ca te avem pe tine.. si sa stii ca am scris postul in viteza intr-o pauza... bine ca te-ai dus tu repede pe site la prosport sau gazeta si ai copiat repede numele corect... cine citeste isi da seama ce am vrut sa scriu.. nu suntem la ortografie.. ca sa ma corectezi si sa imi pui nota dupa aia...

AAA si sa stii ca nu se face nici sedinta cu parintii ... asa ca nu intereseaza pe nimeni

redbluestar26.08.2005 07:30

stai mah, nu o mai lua si tu chiar asa...

n-am nimic cu tine :)

ps: si pe site-urile alora nu intru nici de-al dracu! prietenii stiu de ce

zarboss26.08.2005 07:32

Stai .. linistit ca nu am luat-o ca pe ceva personal..si nici nu m-am suparat... dar iti dadeam un raspuns la ce ai zis mai sus...

UltraSS26.08.2005 13:28

Leo Mesi de la Barca a fost MVP la campionatele under19 si a venit de la un club din argentina la barca B..asta ca fapt divers :roll: ....se vede clar diferenta de atitudine a jucatorilor la antrenamente/meciuri fata de mandatul lui Zenga...plm Protasov nici sa vb stalcit romana ca mister Zenga nu stie...

iancu dragosh26.08.2005 15:17

Diferentele majore intre antrenamentele de la noi si cele dinj vest nu sunt la nivel de seniori, ci la nivel de copii si juniori. Jucatorul roman isi termina junioratul cu un handicap enorm fata de cei din UE. La echipe ca Steaua, Dinamo si rapid sedintele de pregatire sunt in mare parte corect alcatuite, insa antrenorii reusesc foarte greu sa recupereze acest handicap.