FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revista presei sau D'ale lui Gigi si nu numai...

fcsteaua.ro28.01.2009 11:54

Confuzia de la Steaua este întreținutã din interior. "Glumele" lui Becali alimenteazã o stare care nu poate sã aducã nimic bun în Ghencea. Se simte lipsa cuiva care sã îi atragã atenția unui patron care practicã un management dupã ureche în vremuri de crizã. (prosport)

Eroare. I-au atras atentia 20.000 de suporteri ai Stelei pe parcursul a trei meciuri. Cu Timisoara, cu Fiorentina si cu Urziceni. E adevarat, intr-un mod subtil, dar cei de langa el puteau sa-i traduca mesajul. In speranta ca vreun apropiat va citi aceste randuri si poate ii va spune, mesajul era urmatorul: NE-AM SATURAT DE TINE Gigi SI DE TOATE PROSTIILE PE CARE LE FACI. VINDE SI IA-TI ZBORUL DIN Ghencea!

Cine pleacã primul?

"Este posibil sã mai plece un jucãtor", a fost avertismentul lui Gigi Becali, dupã ce a reușit sã-l dea pe Rãdoi pentru șase milioane de euro la Al-Hilal. Finanțatorul stelist vrea bani în continuare, dorește sã vândã jucãtori și sã fie promovați tinerii. (prosport)

Dorinta lui este alimentata de lipsa de lichidati pe care a resimtit-o pana la transferul lui Radoi in Arabia Saudita. Acum a simtit iar gustul purcoaielor de bani si incearca sa repete figura. Nu de jucatorii tineri ii e lui, ci de salariile cu multe zerouri ale jucatorilor mai vechi de care vrea sa scape. Dar cine-i plateste lui Gigi sumele umflate pe care le cere? Cert e ca Goian si Ghionea si-au facut datoria la Steaua si ar merita sa joace acolo unde li se ofera mai mult. Dupa exemplul lui Radoi, oriunde.

Becali s-a sucit: "Poate cumpãr un atacant de 5 milioane!"

Deși a anunțat în mai multe rânduri cã dorește sã vândã clubul din diverse motive, unul dintre ele fiind criza financiarã, patronul Stelei s-a rãzgândit. Gigi Becali a anunțat astãzi cã a glumit atunci când a spus cã va renunța la formația din Ghencea. Mai mult de atât, ca sã demonstreze cã nu duce lipsa de bani spune ca s-ar putea sa cumpere un atacant de 5 milioane". (prosport)

Becali e sucit de mult, nu de acum. Iar de vrajelile lui suntem satui. Mai schimba mai nene placa, ca esti prea monoton. Sau taci si fa. Si nu in ultima instanta, cei 5 milioane sunt cumva lei vechi? Hahahahahaa, ce ne-ai mai pacalit... Glume de-astea fa-le oilor tale.

Lãcãtuș: "Sã nu-l deochiem pe Toja!" (gsp)

Chiar asa de teama sa-i fie simpaticului coach? Sau il deranjeaza laudele aduse columbianului. De ce nu ti-a fost teama, cand il injura lumea pentru ce nu juca, ca o sa-i calce pe urme lui Surdu? Sa te credem acum sau sa consideram ca te-ai molipsit de la patron si ai aruncat pe piata o glumita?... Vrajeli ieftine made in Ghencea.

Ionuț Lupescu: "Ar fi bine ca Goian și Ghionea sã plece, e o experiențã în plus". (gsp)

Nu-ti face probleme Neamtule, au suficienta experienta ca sa neutralizeze linia de atac a lui Dinamo! Te-a prins grija de jucatorii Stelei. Mai mai mai. Vezi-ti de gradina lui Dinamo!

Goian este urmãtorul jucãtor care va pãrãsi Steaua: PSG sau Udinese?

de Daniel Scorpie , Dan Udrea. (gsp)

Cum trage Nasty un pârt, hop si voi la fundul lui sa-l prindeti din zbor. Stirea poate ca miroase bine pentru Goe, dar nu are deloc fundament. Pentru ca e doar o vorba, nu o oferta scrisa.

Lãcãtuș e conștient cã ar putea fi dat afarã de Gigi Becali, dacã nu va cîștiga titlul "ªtiu ce mã așteaptã în cazul în care nu vor fi rezultate!", a spus ieri Marius Lãcãtuș. (gsp)

Daca stii ce te asteapta, asteptam sa duci Steaua acolo unde ii este locul. Pe primul loc. Daca ai temeri, de ce te-ai mai incurcat? Doar pentru a savura momentele cand te aclama un intreg stadion? Nu crezi ca ar fi trebuit sa pui in balanta si reversul medaliei? Multi spun ca te-ai pripit. Dovedeste-le contrariul!

Toata presa scrisa si audio-vizuala a anuntat cu lux de amanunte furtul unei masini apartinand latifundiarului din Pipera. Care dupa ce a dat cateva telefoane unor cunoscuti din lumea interlopa, si-a recuperat-o in numai doua ore. Mai mult decat atat, a primit si scuze. Iar el ca un adevarat parinte i-a pus sa jure ca nu mai fura.

Povesti de adormit copiii. Brunetel cu parul cret, fura Mertanul de langa cotet... Chiar crede cineva ca lui Becali ii fura hotii masina de sub el? De la el din comuna? Hai, mergeti cu Dumnezeu oameni buni. Il cred tot atat cat il cred ca va aduce un atacant de 5 milioane de euro. D'ale lui Gigi.

Virgil

ebonyc28.01.2009 13:32

Asta-i BeeGee. Vorbeste aiurea tot timpul. Ne-am obisnuit de ani buni cu aberatiile lui.

danimarcu28.01.2009 14:45
Toata presa scrisa si audio-vizuala a anuntat cu lux de amanunte furtul unei masini apartinand latifundiarului din Pipera. Care dupa ce a dat cateva telefoane unor cunoscuti din lumea interlopa, si-a recuperat-o in numai doua ore. Mai mult decat atat, a primit si scuze. Iar el ca un adevarat parinte i-a pus sa jure ca nu mai fura.

Inca un "eveniment" care reflecta perfect societatea bolnava in care traim.Mass-media si protagonistii principali- toti sunt la fel de jalnici.

Despre Lacatus numai de bine!Mai are putin si umbla in 4 labe.Bine ca e razboinic cand e vorba de un arbitru de mana a 3-a.

1uLy4Nn28.01.2009 15:09

dupa cum ne-a mai aratat pt el Steaua este doar o jucarie..mi s-a scarbit de acest om..AFARA DIN Ghencea

valentin2day28.01.2009 15:19

Cel mai mult ma doare ca din cauza ciobanului echipa acesta fantastica pierde sustinatori si blazon.

Important e sa nu dam inapoi.

Si nu imi vine sa cred ce jurnalisti avem in tara asta, sti ca omu declara o prostie mai mult mai se joace cu tine si tu tot publici.Imbecili.

ssinpadureacualune28.01.2009 17:00

Si in ciuda aritcolului tau si al lui soldatino tot sunt mai multi iubitori de Gigi Becali decat cei care-l doresc plecat din Ghencea. Va vine sa credeti?

Astia suntem, injurati natia asta de oameni prosti...sa nu zic cum se numeste...

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE28.01.2009 18:13

AFARA CU Becali DIN Ghencea.

w3bmaster29.01.2009 04:57

Presa de kkt is satul sa vad astea toate aberatiile si toti terminatii la TV

b0b0ser29.01.2009 09:48

CIOBANE AFARA DIN Ghencea!

Heart_For_Steaua29.01.2009 10:01

Masina lu' Gigi se poate sa fi fost chiar furata... Era undeva pe Prelungirea Ghencea, am vazut-o eu, dar nu m-am uitat sa vad daca are vreun semn ceva pe ea... am vazut doar ca avea numarul BKL si ca era plina de icoane:))

betty stelista29.01.2009 10:21
Asta-i BeeGee. Vorbeste aiurea tot timpul. Ne-am obisnuit de ani buni cu aberatiile lui.

asta e Becali nu ai ce sa-i faci,cred ca nu e sanatos la cap.-Dar nu avem cum sa scapam de el.-----vai de mamalui

Catalyn0729.01.2009 10:53
Masina lu' Gigi se poate sa fi fost chiar furata... Era undeva pe Prelungirea Ghencea, am vazut-o eu

trebuia sa-i dai cu cheia de la cap la coada :spank:

mountytoma29.01.2009 12:18
trebuia sa-i dai cu cheia de la cap la coada :spank:

mai bine ii scoteai un furtun de la frane, ceva :-) sa vezi ce ii mai cantau popii dupa aia, ca tot ii place lui radio trinitas!

in curand vom citi in presa cand s-a scarpinat Gigi in c..r, ce ziarist s-a oferit sa il scarmene el, ce culoare au partzurile lui Gigi dupa ce mananca branza, si asa mai departe.

Guardian29.01.2009 12:25

Haide gigiiii , fã-ti curaj si fugi din Ghencea !

ever_stelist29.01.2009 22:27

sunt multe variante .... important e sa nu fim depunctati ...respect m.Radoi

Inima ros-alb@str@29.01.2009 23:12

PLEACA DIN Ghencea Becali PLEACA DIN Ghencea !!!!

Miaus30.01.2009 17:09

Un articol bun Virgil.

Sigur e scris de tine? ;)